21 / 05 / 2024

Kayseri sanayi yatırımı

Kayseri sanayi yatırımı

Kayseri sanayi yatırımına Melikgazi'den gelişim desteği geldi. Kayseri organize Sanayi Bölgesi yanında bulunan Islah Organize Sanayi Bölgesi alanında mevcut imar planında deşiklik yapılarak sanayi tesislerin yatırıma imkan tanınacağını söyledi.

Eren Holding’ten Bitlis’e 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Doğu Anadolu’nun en büyük sanayi yatırımı Eren Holding tarafından Bitlis’te gerçekleştirildi. Temelleri 2 yıl önce atılan ve bin kişiye istihdam sağlayacak iplik fabrikasının açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

Beta Pak İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Beta Pak İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Sadebek    Taştan, Ali Elkılıç Turgay Gezer ve Cengiz Karagülle tarafından kuruldu.

Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan yatırım talebini artırdı!

İstanbul'un çevre kentlere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıran Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan sanayi yatırım taleplerini de artırdı.

Kayseri'de bir kişi yatırım yapmak için 15 akrabasını dolandırdı!  

Kayseri'de, yatırım yapacağını söyleyerek bankadan kredi çektirdiği, birbirinden habersiz 15 akrabasını yaklaşık 3 milyon TL dolandırdığı ileri sürülen Hasan K. kayıplara karıştı.

Kayseri Mimarsinan OSB'ye 20 milyon liralık yatırım!

Kayseri'de yer alan Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi'ne bu yıl 20 milyon TL'lik yatırım bütçesi ayrıldı.

Limak Cimentos'a Mozambik'ten En İyi Sanayi Yatırımı ödülü!

700 yerli firma ve 80 bin ziyaretçinin katıldığı FACIM fuarından Limak Cimentos'a "En İyi Sanayi Yatırımı" ödülü...

Kayseri'de yatırımı yapana bedava arsa!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Mahmut Sabah, bugünkü yazısında Kayseri'de otomotiv yatırımı yapana bedava arsa verildiğini, 3.5 milyon metrekarelik bölümün yatırımcı beklediğini belirtti.

Kayseri'de yatırım zirvesi yapıldı!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesindeki konularla ilgili Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde bir yatırım toplantısı yapıldı. Toplantıda Kayseri’yi ilgilendiren tüm konularla ilgili bir sunum yapıldı.

Kayseri’de yatırım toplantısı!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı uhdesindeki konularla ilgili Büyükşehir Belediyesi’nde bir yatırım toplantısı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, tek tek tüm projeleri açıkladı.

Al Rawda İnşaat Gayrimenkul Makina Gıda Eğitim Sanayi Yatırım İthalat İhracat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.kuruldu!

Al Rawda İnşaat Gayrimenkul Makina Gıda Eğitim Sanayi Yatırım İthalat İhracat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.100 bin TL sermaye ile bugün M.M. Mohammed Salah ve F.M. Mohammed Salah kuruldu.

Kayseri'de yatırım toplantıları başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, tek tek tüm ilçeleri ziyaret ederek yapılan yatırımları yerinde inceleyecek. Başkan Mustafa Çelik, Kayseri'nin ilçelerinde yatırım toplantıları da yapacak.

Çağla Gayrimenkul Yatırım İnşaat Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çağla Gayrimenkul Yatırım İnşaat Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Çağla Gündoğdu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon sermaye ile 4 Haziran'da Maltepe' de kuruldu.

Aspire Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aspire Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Osman Sarıdiken, Mehmet Taş ve Badr Jassim M Y Al-Hay tarafından 1 milyon 500 TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da kuruldu.

Kayseri sanayi yatırımı Haberi

Kayseri sanayi yatırımı

Melikgazi Belediye Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, İnecik Bölgesinde yer alan Kayseri organize Sanayi Bölgesi yanında bulunan Islah Organize Sanayi Bölgesi alanında mevcut imar planında deşiklik yapılarak sanayi tesislerin yatırıma imkan tanınacağını söyledi.

Islah organize sanayi bölgesi... 


Kayseri ilinin kazanan ve kazandıran bir şehir olduğunu bugün Anadolu Aslanları olarak bilinen Anadolu Girişimcilerin kalbi ve merkezi Kayseri'de belediye olarak sanayi yatırımlarına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç "Melikgazi belediyesi olarak son 20 yıldır yapılan belediye yatırım ve çalışmaları ile Kayseri şehrinin adeta bir vizyon şehri haline getirdik. 


Özel hastaneleri ile sağlık, 4 üniversitesi ile eğitim ve üretim merkezleri ile sanayi şehri Kayserimizin sanayi yatırımlarına her zaman destek olduk. 


Melikgazi Belediyesi olarak Islah Organize Sanayi Bölgesinde yer alan alanda gerekli kroki ve koordinat harita...