03 / 05 / 2024

kayseri şantiye denetimleri

kayseri şantiye denetimleri

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne bağlı Yapı Denetim Şube Müdürlüğü tarafından 2014 yılı içerisinde 254 şantiye, 75 büro denetimi yapıldığı bildirildi...

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşümde ikinci etap yıkımları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye'de devam eden kentsel dönüşüm şantiye alanını ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlanacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi şantiye alanında incelemelerde bulundu. 

Kayseri Küçükali Mahallesi Kentsel Dönüşüm'de son durum!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Küçükali Mahallesi Kentsel Dönüşüm Bölgesinde inşaatı devam eden binaların şantiye alanlarını gezdi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kayseri Küçükali Mahallesi dönüşümle yenileniyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Türkmen ve teknik ekip ile birlikte Küçükali Mahallesi Kentsel Dönüşüm Bölgesinde binaların şantiye alanlarını gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Kayseri Bünyan Kapalı Kampüs Cezaevi'nin inşaatı bu yıl bitecek!

Kayseri'deki Bünyan Kapalı Kampüs Cezaevi inşaatı ile ilgili olarak cezaevi şantiye şefi yüksek mühendis Sıddık Akar'dan bilgi alan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ve beraberindeki heyet hep birlikte inşaat alanını gezdi.

Kayseri Talas Şantiye Mahalle oldu!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas'ın hem nüfus hem de yapılaşma bakımından en hızlı büyüyen ilçe olduğuna dikkat çekerek, "Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak bu hızlı büyümeye destek olmaya devam ediyoruz" dedi

Kayseri'de 254 şantiye denetlendi!

2014'te Kayseri'de 254 şantiye denetlendi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne bağlı Yapı Denetim Şube Müdürlüğü tarafından 2014 yılı içerisinde 254 şantiye, 75 büro denetimi yapıldığı bildirildi.

Kayseri'de 2014'te 254 şantiye denetlendi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne bağlı Yapı Denetim Şube Müdürlüğü tarafından 2014 yılı içerisinde 254 şantiye, 75 büro denetimi yapıldığı bildirildi...

Yüksek kaliteli yapı için şantiye denetimleri devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "18 bin 317 şantiye denetimi sonucunda 1566 adet kuruluşa geçici faaliyet durdurma cezası verilmiş, 155 adet kuruluşun ise belgesi iptal edildi" dedi.

Şantiye denetimleri devam ediyor!

Yalova'da inşaat sektörünün belirli bir ivme kazanması ile birlikte Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü denetimlere aralıksız devam ediyor. Bu denetimler sayesinde ildeki yapılaşmanın daha sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi hedefleniyor.

Çadır yangını ders oldu, şantiye denetimleri sıklaştırılıyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İstanbul'da birbiri ardına yükselen dev inşaatlarda geniş kapsamlı denetime çıkacak. İş müfettişleri, 50 bin işçinin çalıştığı 100 büyük şantiyeyi, inşaat alanlarından yatakhanelere kadar iş güvenliği açısından detayl

Kayseri'de satış memurluğundan 9.7 milyon TL'ye arsa!

Kayseri 3. Satış Memurluğu; Kayseri'deki 2 taşınmazın satışını yapıyor. Taşınmazlardan biri bağ, diğeri arsa vasfında... Toplam değerleri ise 9 milyon 740 bin 766 TL olarak belirlendi

Kayseri'de icradan 9.7 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Kayseri 2. İcra Dairesi; 4 taşınmazı satıyor. Taşınmazların 3'ü arsa vasfında 1'i ise tarla vasfında. Toplam değerleri 9 milyon 778 bin 792 TL olan taşınmazların ihalesi 1 Mart'ta yapılacak

kayseri şantiye denetimleri Haberi

kayseri şantiye denetimleri

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne bağlı Yapı Denetim Şube Müdürlüğü tarafından 2014 yılı içerisinde 254 şantiye, 75 büro denetimi yapıldığı bildirildi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre Kayseri genelinde 3 bin 295 adet Yapıya İlişkin Bilgi Formu bulunduğu, toplamda ise 12 milyon 329 bin 584 metrekare denetlenen alan bulunduğu bildirildi. İl Müdürlüğü'nün teknik personelleri tarafından 2014 yılı içinde 254 şantiye denetimi ve 75 büro denetimi yapıldığı ve rutin denetimlerin sürdüğü kaydedildi.


Kayseri Anadolu...