27 / 04 / 2024

kayseri Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi

kayseri Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi tanıtıldı. Tanıtıma Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı.

TÜİK açıkladı! Türkiye'deki kadın nüfusu belli oldu

Türkiye'de kadın nüfusu 42 milyon 638 bin 306 olarak kaydedildi. Yapılan açıklama kapsamında, bu da nüfusun yüzde 49,9'un kadınlardan oluştuğu anlamına gelmektedir.

İŞKUR açıkladı! Hastane ve sağlık kurumlarına kadın erkek personel alınacak...

Hastane personel alımlarına hakkında yapılan açıklama kapsamında, aktarılan son habere göre İŞKUR üzerinden hastane personeli alımı başladığı açıklandı. Buna göre, hastane ve sağlık kurumlarına 18-57 yaş arası kadın erkek personel alımı gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Kadın-erkek konut arama oranı tersine döndü! Kasım ayında en çok konut arayan kadınlar oldu! 

Türkiye genelinde kasımda konut arayanların çoğu kadınlar oldu. Kasımda konut arayanların yüzde 44'ü kiralık yüzde 56'sı ise satılık konut aradı. 

KPSS puanı ile üniversiteye kadın erkek personel alımları yapılacak!

Personel alımı haberi bekleyenlere yine güzel bir haber geldi. Yapılan açıklama kapsamında aktarılan son habere göre Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında üniversite personel alım ilanı açıklandı. Sözleşmeli olarak yapılacak personel alımına kadın erkek başvuru yapılabileceği bildirildi.

Halkbank'tan kadın girişimcilere müjde! 225 bin TL verilecek! Üstelik faiz yok

Halkbank'tan kadın girişimcilere sağlanan destek kampanyası bütün kadınlar tarafından detaylarıyla merak ediliyor. Girişimci kadınlara yönelik yapılan bu büyük destek toplumun büyük bir kesimi tarafından çok ilgi gördü. Kampanyanın detayları için haberimizi okuyun. 

2022'de satılan konutların yüzde 32,62'sini kadınlar aldı! Zirvedeki şehir Balıkesir oldu! 

Türkiye genelinde geçtiğimiz sene satışı yapılan konutların yüzde 32,62'sini kadınlar alırken, bu alanda en yüksek oran yüzde 41,35 ile Balıkesir'de kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Özkan Can tarafından kuruldu.

TOKİ Kayseri Sarız 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Sarız sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Sarız’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Sarız’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Sarız sosyal konut projesi

İnşaat sektöründen hangi isimler en güçlü 50 iş kadını listesinde yer aldı?

İnşaat sektöründen en güçlü 50 iş kadını listesinde yer alan isimler belli oldu. İşte o isimler...

Çiftçiye gübre yerine mermer tozu satan TAHAP Başkanı Mustafa Sarıoğlu'ndan pes dedirten açıklama: Bu da bir gübre

Rize'de çay üreticilerine ucuz gübre diyerek satış yapılacağı duyuruldu. Çiftçiler ucuz gübreden satın alabilmek için kuyruk oldu. Gübrenin mermer tozu olduğu ortaya çıkınca 'kıyamet koptu' Çiftçiye mermer tozu satmaya çalışan Mustafa Sarıoğlu, 'O da bir gübre' diyerek kendini savundu.

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Halkbank'tan kadın girişimcilere faizsiz kredi! Başvurular başladı!

Halkbank'tan girişimci kadınların yüzünü güldürecek haber geldi. Banka tarafından başlatılan faizsiz kredi kampanyası kapsamında ilk defa iş kuracak ya da işini kurmuş kadın girişimcilere para desteği verilecek. İşte tüm detaylar...

Çalışan, çalışmayan, kadın, erkek herkesi ilgilendiriyor! Maaşlar değişti!

Devlet ihtiyaç sahiplerine sosyal yardım ödemeleri yapmaya devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan ödemelerde 2022 yılında değişiklik oldu. İhtiyaç sahibi yaşlı, hasta, engelli, kadın milyonlarca vatandaş 2022 destek ödemelerini araştırıyor...

kayseri Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi Haberi

kayseri Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi


Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de katılımıyla törenle tanıtıldı. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik,  geçen yıl olduğu gibi bu yıl da rekor yatırımlar yapacaklarını belirtti.


Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi’nin tanıtım töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törene Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik,  AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, törende yaptığı konuşmada yapılan yatırım ve hizmetlerin Bütünşehir Yasası’nın ilçeler için ne denli önemli olduğunun göstergesi olduğunu söyledi. Şehrin her bölgesinde yatırım üstüne yatırım yaptıklarını ifade eden Başkan Çelik, “Tüm ilçelerimizde kadın ve gençlik merkezlerinin yanı...