18 / 05 / 2024

kayseri şehitler okulu

kayseri şehitler okulu

Eğitim camiasının Erciyes Üniversitesi yanındaki hain terör saldırısına şehit olan 14 asker için yapmak istediği okula Kayseri Büyükşehir Belediyesi de destek verdi.

Kayseri'ye şehitler okulu inşa edilecek!

Eğitim camiasının Erciyes Üniversitesi yanındaki hain terör saldırısına şehit olan 14 asker için yapmak istediği okula Kayseri Büyükşehir Belediyesi de destek verdi.

Kayseri'ye şehitler parkı geliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Tuna Parkı'nı Şehitler Parkı yapacak. Vatan ve millet için canlarını veren kahramanların hatırası Tuna Parkı'nda yaşayacak.

Erciyes Kayak Okulu 1 Ocak'ta açılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes'te açılacak olan Kayak Okulu'nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, 1 Ocak'ta açmayı planladıkları kayak okulunda uluslararası çapta sporcu yetiştireceklerini belirtti.

Kayseri Cumhuriyet Meydanı yenilenecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Demokrasi ve Şehitler Mitingi ile demokrasi nöbetinin 24'üncü gününe ev sahipliği yapan Cumhuriyet Meydanı'nda sabah saatlerinde incelemelerde bulundu.

Kayseri'deki tarihi General Emir İlköğretim Okulu restore ediliyor!

KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, restorasyon sonrası Gençlik Merkezi olarak faaliyet gösterecek olan Erkilet Mahallesi’ndeki General Emir İlköğretim Okulu’nda incelemelerde bulundu.

Manisa Şehitler İlköğretim Okulu yıkılıyor!

2014-2015 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte yıkımına başlanması planlanan Şehitler İlköğretim Okulunun eski binasının yıkıma gecikmeli olarak başlandı.

Kayseri Gesi’deki taş bina kültür merkezi oluyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi' nce Gesi Güney Mahallesi' nde yer alan tarihi Merkez İlköğretim Okulu' nun restore edilerek kültür merkezine dönüştürüleceğini bildirdi....

Erzincan'da TOKİ İlköğretim Okulu´nun açılış töreni yapıldı!

Erzincan´ın Tercan ilçesinde TOKİ İlköğretim Okulu´nun açılış töreni yapıldı

Kayseri'de 5 konaklama tesisi açılacak!

Kayseri, dünya basketbol şampiyonasından önce Anadolu Buluşmaları'na ev sahipliği yaparak vitrine çıkacak

Kayseri Melikgazi 5. Etap TOKİ Konutları'nda piknik tüpünden fıskiye yaptılar

Kayseri Melikgazi 5. Etap Toki Konutları Site Yönetiminde temizlik görevlisi olarak çalışan Harun Sarıkaya piknik tüpünden akıllara durgunluk veren bir sulama sistemi icad etti

Kayseri Toplu Konut ve emlak fuarı açıldı!

Kayseri Toplu Konut, Konut ve Emlak 2010 Fuarı Dünya Ticaret Merkezi´nde açıldı.

Kayseri Talas Evleri´nde 47 bin TL´ye!

Kayseri´de inşa edilen Talas Evleri projesinde fiyatlar 47 bin TL´den başlıyor...

Kayseri Park AVM'de indirim günleri başladı!

Orta Anadolu'nun buluşma merkezi Kayseri Park Alışveriş Merkezi'nde yüzde 70'e varan yaz indirimi başladı

kayseri şehitler okulu Haberi

kayseri şehitler okulu


Eğitim camiasının Erciyes Üniversitesi yanındaki hain terör saldırısına şehit olan 14 asker için yapmak istediği okula Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de destek verdi. Eğitim Bir Sendikası Şube Başkanı Aydın Kalkan, konuyla ilgili Başkan Mustafa Çelik'i ziyaret etti.

Eğitim Bir Sendikası Şube Başkanı Aydın Kalkan, hain saldırı sonucu verdiğimiz 14 şehidin anısına 14 derslikli bir okul yapmak istediklerini söyledi. Konuyla ilgili diğer sendikalarla da görüştüklerini, öğretmeni ve öğrencisiyle tüm eğitim camiasının bu projede yer almasını istediklerini ifade eden Kalkan, "14 dersliğimize 14 şehidimizin ismini vereceğimiz projemize desteğinizi bekliyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de böylesine anlamlı bir projeye ön ayak olunmasından dolayı Aydın Kalkan'ı tebrik etti. Yardımlaşmanın tabana yayılması anlamında iyi bir çalışma yapıldığını ifade eden Başkan Çelik, "Biz de...