29 / 04 / 2024

kayseri seyir kulesi

kayseri seyir kulesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, kente prestij kazandıracak ve değer katacak projelerinden içerisinde 160 metrelik seyir kulesinin de yer alacağı Hava İkmal Şehir Parkı projesini iki yılda bitirmeyi planladıklarını kaydetti...

İcradan satılık dev TV kulesi; 249 milyon TL bedel biçildi

İstanbul Büyükçekmece'de bulunan içinde TV kulesi, seyir terası, restoran, dükkan, otopark ve çok amaçlı salonların yer aldığı 8 bin metrekarelik alan, 2 ay sonra 249 milyon 395 bin lira bedelle satışa çıkacak. İşte detaylar...

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde sona yaklaşılıyor!

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında restoran, seyir terası gibi sosyal alanların bulunacağı katlar tamamlandı. Kulenin yıl sonunda hizmete alınması planlanıyor.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kuleleri tek bir noktada toplayacak Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Projede restoran, seyir terası gibi sosyal alanların olacağı katların montajı tamamlandı.

Çamlıca Kulesi'nin inşaatında sona yaklaşılıyor!

İnşaatı hızla devam eden Çamlıca Kulesi'nin dördüncü büyük parçanın montajına başlandı. Havadan görüntülenen kulenin restoran ve seyir terası olarak hizmet vermesi planlanıyor.

Çekmeköy Seyir Kulesi'nin inşaatında son aşamaya gelindi!

Çekmeköy Merkez Mahallesi’nde deniz seviyesinden 270 metre yükseklikte hayata geçirilen Çekmeköy Seyir Tepesi'nde çalışmaları sürüyor.

Malatya Yeşilyurt'a kent park, kültür evi ve seyir kulesi yapılıyor!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Gedik Mahallesinde devam eden Gedik Kent Park, Kültür Evi ve Seyir Kulesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Küçük Çamlıca Tv ve Radyo Kulesi'nin temeli atıldı!

İstanbul’un seyir terası olacak Küçük Çamlıca Tv ve Radyo Kulesi'nin temeli atıldı. Haziran'da açılması planlanan kule, 400 metreden 360 derece seyir keyfi sunacak.

Londra'daki Tower Bridge'in seyir kulesinin zemini camla kaplandı!

Thames Nehri' nin üzerinde yer alan 120 yıllık Tower Bridge, İngiltere'nin başkenti Londra'nın simgelerinden. Tower Bridge'in seyir kulesi yenilenerek, zemininin bir kısmı camla kaplandı.

Londra'nın simgesi Tower Bridge'e cam zemin!

İngiltere'nin başkenti Londra'nın simge yapılarından 120 yıllık Tower Bridge'in 42 metre yükseklikte bulunan seyir kulesi yenilerek, zemininin bir kısmı camla kaplandı. Cam zemin büyük ilgi görüyor...

Kayseri’ye 160 metrelik seyir kuleli park yapılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, kente prestij kazandıracak ve değer katacak projelerinden içerisinde 160 metrelik seyir kulesinin de yer alacağı Hava İkmal Şehir Parkı projesini iki yılda bitirmeyi planladıklarını kaydetti...

Adana Seyir Kulesi çıkış emniyeti olmadığı için mi hizmete açılamıyor?

Adana'da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan ve tamamlanmasının ardından yıllar geçmesine rağmen bir türlü faaliyete geçirilemeyen ‘Seyir Kulesi'nin’ çıkış emniyetinin olmamasından kaynaklı hizmete açılmadığı ileri sürüldü.

Cem Polatoğlu: Boğaz Köprüsü seyir terası olsun!

Ne Eyfel Kulesi, ne Empire States binası, ne de London Eye. Dünyanın en güzel seyir terası "İstanbul Boğaziçi Köprüsü" İstanbul'u ziyaret eden Turist sayısı 10 milyona ulaştı. Şimdi amaç; Turist başına elde edilen gelirimizi arttırmak...

Unkapanı'ndaki Bozdoğan Kemeri seyir kulesi olacak!

Unkapanı'ndaki Bozdoğan Kemeri, turistler için seyir kulesine dönüştürülerek, turizme açılacak.

kayseri seyir kulesi Haberi

kayseri seyir kulesi


Kayseri’ye içerisinde 160 metrelik seyir kulesinin de yer alacağı Şehir Parkı Projesi yapılacak. 500 milyon TL bedelli proje için çalışmalar gelecek yıl başlayacak.


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, kente prestij kazandıracak ve değer katacak projelerinden Hava İkmal Şehir Parkı projesini iki yılda bitirmeyi planladıklarını kaydetti. 


Hava İkmal Merkezi'nin toplam alanının 3 milyon 400 bin metrekare olduğunu belirten Başkan Özhaseki, bunun 2 milyon 66 bin metrekaresinin boş görünen alan, yaklaşık 500 bin metrekaresinin lojmanlar, kalan bölümünün ise fabrikalar olduğunu ifade etti. Özhaseki, “Bizim hava İkmal arazisi ile ilgili verdiğimiz dilekçede üç teklifimiz var. Biri boş olan 2 milyon 66 bin metrekaresini şehir parkı yapmak. İkinci teklifimiz istenirse yeni fabrika binaları yaparak, buradaki fabrikaları taşımak ve bu alanı da projeye dahil etmek....