26 / 07 / 2024

kayseri sosyal projeleri

kayseri sosyal projeleri

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediyenin alt ve üst yapı hizmetlerini elbette en güzel şekilde yapacağını; ancak insana yatırımın da en az diğer hizmetler gibi görevleri olduğunu söyledi.

TOKİ Kayseri 2022 sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri ucuz konut projesi hangi ilçelerde?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir süre önce müjdelediği TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili ayrıntıları açıkladı. Peki TOKİ Kayseri sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek?

TOKİ 150 bin konut başvurusu nasıl yapılır? İşte TOKİ sosyal konut 2022 talep-başvuru ekranı ve il il TOKİ projeleri!

Dar gelirli aileler Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen 150 bin konut projesi ile ilgili son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki TOKİ 150 bin konut başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte TOKİ sosyal konut 2022 başvuru ekranı ve il il TOKİ projeleri...

Kayseri Kocasinan'daki sosyal tesis inşaatı 3.5 yıldır tamamlanamadı!

Kayseri’de AKP’li Kocasinan Belediyesi tarafından 2018'de Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde inşasına başlanan ve 270 iş gününde tamamlanması hedeflenen sosyal tesis, aradan geçen 3,5 yıla rağmen bitirilemedi.

Miran Sosyal İnşaat Projeleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Miran Sosyal İnşaat Projeleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Aktar tarafından kuruldu.

Kıbrıs Sosyal Konut Projeleri lansmanı bugün yapılacak!

“Sıcak Bir Yuva, Çağdaş Bir Yaşam” sloganıyla yola çıkan İçişleri Bakanlığı, Sosyal Konut Projeleri lansmanını bugün Lefkoşa Golden Tulip Otel’de yapacak. Lansman saat 11.00'de başlayacak...

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Kura heyecanının başladığı Kayseri TOKİ projeleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. 

Diyanet İşleri'nden TOKİ sosyal konut projeleri açıklaması!

Diyanet  İşleri Başkanı Erbaş katıldığı "Medeniyetimizde ve Kültürümüzde Aile" konferansında TOKİ sosyal konut projeleri hakkında sorulara cevap verdi...

TOKİ Kayseri projeleri 2020 başvuru tarihleri!

TOKİ Kayseri projeleri 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Kayseri 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Kayseri 2020 başvuru belgeleri neler? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar ve ödemeleri nasıl yapılıyor? İşte TOKİ Kayseri 100 bin sosyal konut 2020 detayları....

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, yeni sosyal tesis projeleri için düğmeye bastı.

TOKİ'nin en çok ilgi gören projeleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 67 şehirde başlatılan 50 bin sosyal konut kampanyasına 250 binden fazla başvuru geldi. Vatandaşların adeta akın ettiği TOKİ projelerinde o ilçeye tam 137 kat başvuru geldi. İşte TOKİ'nin en çok ilgi gören projeleri...

Kayseri'ye 6 yeni mini terminal inşa edildi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin model alınacak projeleri arasında yer alan mini terminal projeleri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve sektörün temsilcilerinin katılımıyla tanıtıldı. 

Kayseri Kocasinan'a 4 yılda 21 sosyal tesis!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, her bir mahallenin ihtiyaçları doğrultusunda 4 yılda 21 adet sosyal tesis inşa ettiklerini söyledi.

Kayseri Kocasinan'ın yeni sosyal tesisi tamamlandı!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar yaptığı açıklamada Ziyagökalp Mahallesi’nde hizmete girecek olan sosyal tesis ve modern pazar yerinin bölgenin yaşam standardını yükselteceğini söyledi.

kayseri sosyal projeleri Haberi

kayseri sosyal projeleri

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediyenin alt ve üst yapı hizmetlerini elbette en güzel şekilde yapacağını; ancak insana yatırımın da en az diğer hizmetler gibi görevleri olduğunu söyledi. "İnsana yatırım bizim adı konmamış en önemli görevlerimizden birisi" ifadelerini kullanan Başkan Çelik, bu manada beş ayn sosyal projeyi hayata geçireceklerini belirtti.

 

ENGELLİ YAŞAM MERKEZİ BAŞLIYOR 

Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal projelerinden olan Engelli Yaşam Merkezi'nin proje çalışmalarına başladıklanm ifade eden Başkan Mustafa Çelik, "Engelli Yaşam Merkezi'ni önümüzdeki sene yapmaya başlayacağız" dedi. Başkan Çelik, Engelli Yaşam Merkezi'nde engellilerin rehabilitasyonu, eğitimi ve sosyal ihtiyaçlarına yönelik birimlerin yer alacağını kaydetti. 


YAŞLILARIMIZ İÇİN ÜÇ PROJE 

Büyükşehir Belediyesi'nin yaşlılara yönelik de üç ayrı projeyi hayata geçireceğini dile getiren Başkan Mustafa Çelik, "Bu projelerimizden birisi olan 'Evde Balam Hizmetlerini' önümüzdeki yıl başlatacağız....