21 / 05 / 2024

kayseri su parkı

kayseri su parkı

Harikalar Diyarı, Kayseri dışından da çok sayıda insanı Kayseri'ye çekiyor. Su Kayağı Parkı'nın her hafta sonu farklı şehirlerden gelen müdavimleri Kayseri'deki tesisin Türkiye'nin en iyi tesislerinden birisi olduğuna dikkat çekiyor

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Oasys Su Parkı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oasys Su Parkı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Emre Başkurt ve Serghei Arabadjı ortaklığında kuruldu.

Park Mozaik Su satılık!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde inşa edilen Park Mozaik projesinin 'Su' etabı satışa çıktı. Peki Park Mozaik Su satılık daire fiyatları ne kadar? İşte lansmana özel fiyatlar...

Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde hayata geçirilen Park Mozaik Konutları projesinin yeni etabı Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu.

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza açtı!

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, Kayseri Park AVM’de yeni bir mağaza açarak kentteki mağaza sayısını 3’e yükseltti.

Ankara Soğuk Su Milli Parkı'na Diyanet'ten eğitim merkezi!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Ankara Soğuk Su Milli Parkı içindeki 10 bin 758 metrekarelik arazide merkez inşa edecek..

Kayseri İldem Park AVM satılıyor!

Kayseri'nin İldem mahallesi'nde yer alan Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen ilçenin ilk alışveriş merkezi olan İldem Park AVM satışa çıktı.

Düzce Melen Su Park 6 ay içerisinde tamamlanacak!

Düzce Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Melen Su Park projesindeki çalışmalar 6 ay içerisinde tamamlanacak.

Kayseri Yeni Mahalle semt konağı ve 17 parkın açılışı yapıldı!

Kayseri'de Yeni Mahalle Semt Konağı’nın ve toplamda 76 bin 500 metrekare alan üzerinde 17 parkın açılışı yapıldı.

Kayseri Sümer'e yeni park!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Sümer’de yapılacak olan park için ihaleye çıkıldı.

Kayseri Sümer'de 2 milyon TL'lik park ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan yatırımlarına bir yenisini daha ekleyecek. AGÜ-Sümer Parkı çevre düzenlemesi yapım işi 1 milyon 997 bin TL'ye yaptırılacak.

Düzce Melen Su Park Projesi'ne çelik köprü!

Melen Su Park Projesi kapsamında Melen Çayı üzerinde yapılması planlanan Çelik köprü için hafriyat çalışmalarının yanı sıra diğer çevre ve yol bağlantılarında da çalışmalar başladı.

Kayseri İldem Park AVM açıldı!

Kayseri İldem Park AVM, ünlü sanatçı Mustafa Ceceli konseriyle açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de AVM'nin açılışına katıldı.

kayseri su parkı Haberi

kayseri su parkı


İçerisinde barındırdığı tesislerle Harikalar Diyarı, özellikle hafta sonları Kayseri dışından da çok sayıda insanı Kayseri'ye çekiyor. Bu tesislerden birisi olan Su Kayağı Parkı'nın her hafta sonu farklı şehirlerden gelen müdavimleri Kayseri'deki tesisin Türkiye'nin en iyi tesislerinden birisi olduğuna dikkat çekiyor.


Su kayağı için Harikalar Diyarı'ndaki Su Kayağı Parkı'nı tercih eden sporculardan birisi olan Gülnaz Günüberk her hafta sonu Adana'dan gelerek su kayağı yapıyor. Kayseri'deki Sukaypark'ı çok sevdiklerini ifade eden Günüberk, "Hemen hemen her hafta sonumuzu burada geçiriyoruz. Burası Türkiye'deki 7-8 su kayağı parkından en sevdiklerimizin başında geliyor. Güzel bir işletmesi, temiz bir suyu ve eğlenceli bir ortamı var. İsteklerimize çok çabuk cevap veriliyor ve böyle devam edeceğini düşünüyoruz. Kayseri Büyükşehir Belediyesine böyle bir tesis imkanını bize sağladığı için teşekkür ediyoruz....