02 / 05 / 2024

kayseri sultansazlığı milli parkı nerede

kayseri sultansazlığı milli parkı nerede

Vali Orhan Düzgün, Sultansazlığı Milli Parkı’na ilişkin, “Barındırdığı 301 kuş türü ve 38’i endemik 430 bitki türü ile turistlerin en önemli uğrak yerlerinden biri olmaya aday” dedi....

Milli Emlak, 2 ildeki 235 adet arsa ve araziyi hem KDV'den muaf hem taksitle satıyor! 

Kayseri Milli Emlak ve Konya Kadınhanı Mili Emlak, toplam 235 adet gayrimenkulü KDV'den muaf olarak ve taksit fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 2 şehirde Nisan ve Mayıs fırsatı! KDV'den muaf arazileri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Kayseri'de yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı araziler KDV'den muaf olmasıyla da dikkat çekiyor. Söz konusu satış ihaleleri Nisan ve Mayıs ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin depremlere karşı okul yapılarını denetledi! Okul binaları depreme hazır mı?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kayseri'de okul yapılarının olası depremlere karşı hazırlık durumlarını inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

Milli Emlak Kayseri'de KDV'den muaf 5 arsa satıyor!

Özvatan Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Kayseri'de 5 arsa satacak. Söz konusu arsalar KDV'den muaf.

Milli Emlak Kayseri'de taksitle yurt satacak!

Kayseri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Kayseri Melikgazi'de yer alan yurdu satışa çıkardı. Söz konusu yurdun satış ihalesi 9 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak o ilde yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla arsa ve arazi satıyor! Aman bu fırsatı kaçırmayın! 

Kayseri Milli Emlak Şefliği, Kayseri ili, Develi ilçesinde yer alan 1 adet arsa ile 7 adet arazi yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla satılıyor. 

Milli Emlak, o ildeki 17 arsa ile 16 araziyi 8 taksit ve yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor! Hemen bakın!

Kayseri Milli Emlak, Kayseri ili, Talas, Melikgazi ve Kocasinan ilçelerinde yer alan 17 arsa ile 16 araziyi satıyor. İşte ayrıntılar...

Kayseri Milli Emlak'tan 30.8 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Kayseri Milli Emlak Müdürlüğü, Kayseri ilinde yer alan 10 gayrimenkulü 30 milyon 840 bin 500 TL'ye satıyor...

Kayseri'de 11.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Kayseri Kocasinan ve Melikgazi'de yer alan 2 adet arsayı 11 milyon 773 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri Melikgazi'de 8.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kayseri Melikgazi'de yer alan gayrimenkulü 8 milyon 564 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri Melikgazi'de 8.6 milyon TL'ye satılık tarla!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kayseri Melikgazi'de yer alan arsayı 8 milyon 564 bin TL'ye satışa çıkardı.

Kayseri Milli Emlak'tan 12.1 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Kayseri Milli Emlak , Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Gesi, Gesi Merkez, Gesi Kuzey ve Mimarsinan mahallelerinde yer alan 8 adet gayrimenkulü 12 milyon 133 bin TL'ye satıyor...

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının temeli atıldı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Havalimanı yeni terminal binası temel atma törenine katıldı. Akar, söz konusu projenin memleketi Kayseri’yi ulaşım alanında bir adım daha ileriye taşıyacağını söyledi.

kayseri sultansazlığı milli parkı nerede Haberi

kayseri sultansazlığı milli parkı nerede


Vali Düzgün, Sultansazlığı Milli Parkı Çevre Belediyeler Birliği tarafından Sultansazlığı’nın tanıtımına katkı sağlayanlara plaket verilmesi amacıyla düzenlenen törene katıldı.


Sultansazlığı Milli Parkı alanına gelişinde, saz keserek geçiminin sağlayan yöre halkının çocuklarından Ayşe Curlu ve Derya Yalınkaya’nın hazırladığı “Saz Buketi” ile karşılanan Vali Düzgün, beraberindeki kaymakamlar ve belediye başkanları ile birlikte sazlık işleme tesislerinin bulunduğu alanı gezerek yetkililerden bilgi aldı.


Sultansazlığı’nın önemli simgeleri arasında yer alan kamışlardan yapılan ve görselliği ile de ilgi uyandıran kuş yuvası, hazır şemsiye, çatı ve köpek kulübesi gibi yapıları inceleyen Vali Düzgün, yurtdışına ihraç edilen kamışlardan yapılan eserlerin yer aldığı fotoğraf sergisini de beğeniyle izledi.


İncelemelerinin ardından düzenlenen törene katılan Vali Düzgün, burada yaptığı konuşmada, Sultansazlığı Milli Parkı’nın Kayseri’nin çok önemli turizm değerleri arasında yer aldığını belirterek, “Barındırdığı...