30 / 04 / 2024

kayseri Tavlusun Mahallesi sosyal tesis

kayseri Tavlusun Mahallesi sosyal tesis

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,Tavlusun Mahallesi Kapalı Pazar yeri ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis inşaatında incelemelerde bulunarak, 21 Ağustos 2015’te tesisin temel atma töreninin yapılacağı müjdesini verdi.

Talas Belediyesi Kayseri'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Talas Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı 27 Eylül'de satışa çıkarıyor.

O ilde arsa ve tesis satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri İli Yahyalı Belediye Başkanlığı, Kayseri Yuları Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul ve arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Kayseri Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçeye bağlı Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

Kayseri'de 7.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Mevlana Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü 7 milyon 900 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

TOKİ Melikgazi 521 konut ihalesi bugün!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kayseri Melikgazi 521 konut ihalesi yarın!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Melikgazi'ye 521 yeni konut!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 29 Aralık 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Kayseri Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel Dönüşüm'de anahtarlar teslim edildi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Kazım Karabekir Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen 109 dairenin anahtar teslimi gerçekleşti.

Kayseri'de 7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Mevlana Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 7 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri'de 8. kattan düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Kayseri Caferbey Mahallesi'nde 13 katlı bir inşaatın 8. katında sıva yapan inşaat işçisi Y.B., dengesini kaybetti. Beton zemine düşen işçi, olay yerinde hayatını kaybetti...

Kayseri Talas'ta 21.2 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Mevlana Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü 21 milyon 250 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri Anbar Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde teslimler başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Melikgazi Belediyesi’nin Anbar Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin anahtar teslim törenine katıldı.

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılar için yeni ihale!

Kayseri Şeker Mahallesi’nde (Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzeri) bulunan akaryakıt ve servis istasyonu arsası satışa sunulacak.

kayseri Tavlusun Mahallesi sosyal tesis Haberi

kayseri Tavlusun Mahallesi sosyal tesis

Tesisimiz bodrum katı ile beraber 3 kattan oluşmaktadır…2015 yılı yatırım programında yer alan Tavlusun Mahallesi Kapalı Pazar Yeri ve Çok Amaçlı Sosyal Tesisinin bölge semtlerinin de önemli bir ihtiyacına cevap verecek şekilde projelendirildiğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, “Tesisimiz bodrum katı ile beraber 3 kattan oluşmaktadır. Bodrum katında ikinci bahar evi, muhtar evi, mescid, abdesthane ve iki adet depo, zemin katında 26 esnaf kapasiteli pazar yeri, wc’ler ve zabıta ofisi, üst katında da çok amaçlı salon,yedi adet derslik ve kantin bulunmaktadır.7’den 77’ye her yaş grubuna hitap edecek tesisimiz 2016 yılı içerisinde tamamlanarak hizmete açılacaktır.”dedi.

1.000 m² alan üzerine inşa edilecek…

Tavlusun Mahallesi’nin yapılan yatırım ve hizmetler ile günden güne gelişen ve cazibe merkezi haline gelen mahallelerden birisi olduğunu ifade eden Başkan...