28 / 08 / 2024

kayseri tavukçu mahallesi

kayseri tavukçu mahallesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi; Tavukçu Mahallesi'nde yer alan 7 adet konak evi, sergi salonu, kafe ve 20 odalı otel binasını yap işlet devret modeli ile ihaleye sunuyor.

İstanbul'da 208.5 milyon TL'ye imarlı arsa! Yüzde 40 peşinatla 5 taksit imkanı!

İstanbul İli Pendik Belediyesi Başkanlığı, Pendik Doğu Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve servis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa için 5 taksit imkanı sağlanıyor.

Tarihi Yarımada'da konut imarlı satılık arsa fırsatı! Belediye resmen açıkladı! Aman bu tarihi kaçırmayın!

Fatih Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Ali Kuşçu Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Fatih'te yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Fatih Belediyesi İstanbul'un göbeğinde arsa satacak!

İstanbul İli Fatih Belediye Başkanlığı, İstanbul Fatih Ali Kuşçu Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi ihaleye çıkıyor!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Battalgazi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutları için ihaleye çıkıyor. 

Kocasinan Belediyesi 56 daire yaptıracak! İhalesi 27 Eylül'de!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Sümer Mahallesi'nde 56 adet konut ve 2 adet ticari alan inşa ettirecek. İşte detaylar...

Melikgazi Belediyesi 32 daire yaptıracak! İhalesi 21 Eylül'de!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Battalgazi Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte detaylar...

Talas Belediyesi Kayseri'de taksitle arsa satıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı 6 taksitle satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Belediyeden satılık sanayi alanı arsası! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Yeşilyurt Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı arsasını satışa çıkardı. Söz konusu ihale 14 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Karayolları Genel Müdürlüğü Pendik'te gayrimenkul satıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Pendik Doğu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Kayseri Kocasinan'a millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan Keykubat Mahallesi'nde millet bahçesi inşa edecek.

Kayseri Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçeye bağlı Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

Kayseri Oruçreis kentsel dönüşüm için imzalar atılmaya başladı!

Kayseri Oruçreis Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, arasında imzalar atılmaya başladı. 

Kayseri'de 37.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Pınarbaşı Belediye Başkanlığı, Kayseri Yeni Ocak Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 25 Ekim 2021 tarihinde yapılacak.

kayseri tavukçu mahallesi Haberi

kayseri tavukçu mahallesi


Kayseri Büyükşehir Belediyesi; Tavukçu Mahallesi'nde yer alan 7 adet konak evi, sergi salonu, kafe ve 20 odalı otel binasını yap işlet devret modeli ile açık teklif usulü ile 10 yıllığına kiraya verecek. 


İhalesi, 24 Eylül tarihinde Çarşamba günü saat 14.00'de Belediye Encümen Salonu'nda yapılacak. Toplam değeri; 1 milyon 300 bin TL olarak belirlendi. 



İHALE İLANI:


OTEL BİNASI KİRALAMA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 9855


İLAN


KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


Mülkiyeti Belediyemize ait olup, Tavukçu mahallesi, 266 ada, 51-52 parsel içerisinde yapımı Belediyemiz tarafından tamamlanmış olan 7Adet Konak evi, Kaba inşaatı Belediyemiz tarafından yapılmış, ince inşaatı müstecir tarafından yapılacak olan Bl blok (Sergi Salonu- Kafeterya ve Restoran) - B2 blok (17 odalı) ve B3 blok (3 adet suit oda) olarak adlandırılan toplam 20 odalı Otel...