05 / 05 / 2024

Kayseri tesis projeleri

Kayseri tesis projeleri

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve açılışı geçtiğimiz Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi'nde bir tanıtım kokteyli düzenlendi.

Belediyeden 2 ilde satılık arsa ve tesis!

Samsun ve Kayseri'de yer alan arsa ve günübirlik tesis satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 27 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

Kayseri'de 2 adet otel arsası satılıyor! İhalesi 25 Nisan'da! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Melikgazi ilçesi, Erciyes Mahallesi 8859 ada 17 parsel ve 8859 ada 18 parselde bulunan turizm tesis alanı (otel) arsalarını satıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

Kayseri Büyükşehir, Erciyes'te turizm imarlı arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erciyes'te turizm tesis alanı imarlı otel arsası satıyor. 

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm için uzlaşma görüşmeleri başlıyor!

Kayseri Oruçreis'te hayata geçecek olan kentsel dönüşüm projeleri için 18 Ekim'de uzlaşma görüşmeleri başlayacak.

Kayseri Kocasinan'daki sosyal tesis inşaatı 3.5 yıldır tamamlanamadı!

Kayseri’de AKP’li Kocasinan Belediyesi tarafından 2018'de Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde inşasına başlanan ve 270 iş gününde tamamlanması hedeflenen sosyal tesis, aradan geçen 3,5 yıla rağmen bitirilemedi.

Kayseri Melikgazi'ye çok amaçlı tesis yatırımı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Selçuklu Mahallesi'nde bulunan Selçuklu pazaryerinin yenilenip çok amaçlı sosyal tesis hizmet binası olacağını müjdeledi.

Kayseri Hacılar'a 150 milyon liralık tesis yatırımı!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, kente 2020 yılı içerisinde yaklaşık 150 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını açıkladı.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde altın çağını yaşıyor!

Kocasinan Belediyesi’nin Kocasinan’a ve Kayseri’ye değer katacak vizyon projeleri arasında yer alan Kocasinan Kentsel Dönüşüm Projeleri tüm hızıyla devam ediyor. 

Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi tesislerinin temeli atıldı!

Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi tesislerinin temeli atıldı, merkezde atların barınacağı bina, iki ayrı tribün, açık manej sahası ve sosyal tesis bulunacak.

Kayseri Büyükşehir projeleri tek tek ele alındı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin projeleriyle ilgili çok önemli bir toplantı yaptı. 

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Kura heyecanının başladığı Kayseri TOKİ projeleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. 

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden Kocasinan Belediyesi Yenişehir Mahallesi'ne sosyal tesis inşa etti.

TOKİ Kayseri projeleri 2020 başvuru tarihleri!

TOKİ Kayseri projeleri 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Kayseri 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Kayseri 2020 başvuru belgeleri neler? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar ve ödemeleri nasıl yapılıyor? İşte TOKİ Kayseri 100 bin sosyal konut 2020 detayları....

Kayseri tesis projeleri Haberi

Kayseri tesis projeleri

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve bir önceki Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Öz hasekinin yanısıra AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve ilçe belediye başkanları ile davetlilerin katılımıyla gerçekleştirilen kokteylde tesis hakkında bilgiler veren Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Dr. Seyit Ahmet Okur, üst düzey standartta bir tesis inşa edildiğini ifade ederek, "41 hektar alana kurulu tesisin 160 bin m depolama alanı bulunuyor. Sızıntıyı engellemek amacıyla 50 cm. genişliğinde zemin oluşturuldu. Burada ayrıca metan gazından enerji elde edilecek" dedi. 



Daha sonra kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de İnsan-Belediye ilişkisinin önemli bir noktasını da çevresel hizmetlerin oluşturduğunu kaydederek, "İnsanın, günlük hayatta kullanmak zorunda olduğu veya karşılaştığı her şey, çevresel etkenleri oluşturuyor....