30 / 04 / 2024

Kayseri TOKİ konutları fiyatları

Kayseri TOKİ konutları fiyatları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Kayseri'de emeklilere yönelik yapılması planlanan 250 konut için yaklaşık 11 bin kişi başvurdu. Kuraya katılmak isteyen başvuru sahiplerinin merkeze girişi sırasında izdiham yaşandı.

Kayseri Tomarza 2. etap TOKİ'de anahtar teslimi başladı!

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde 2. etap TOKİ konutlarında bulunan 277 adet konut yeni sahiplerini teslim ediliyor. Anahtar teslimi 13 Kasım'a kadar devam edecek.

TOKİ Kayseri Tomarza 2. Etap'ın temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tomarza’da TOKİ Konutları'nın temel atma törenine katıldı.

Şeker TOKİ Konutları şehrin gözdesi!

TOKİ tarafından Kayseri Kocasinan'da inşa edilen, sakinlerine şehir içinde sakin ve huzurlu bir hayat sunan Şeker TOKİ Konutları, kentin gözdesi olmayı sürdürüyor...

TOKİ Kayseri İncesu 4. Etap Haziran 2018'de tamam!

TOKİ tarafından Kayseri İncesu'da hayata geçen 4. Etap konutlarında çalışmalar hızla ilerliyor. Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, 4. Etap TOKİ konutlarının şantiyesini gezdi.

TOKİ Kayseri Tomarza 2. Etap'ta konut fiyatları düştü!

Kayseri Tomarza'da 2. Etap TOKİ Konutları'nın fiyatları ilçe halkı tarafından yüksek bulunmasının ardından Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık devreye girdi. Işık, fiyatların ciddi oranda düşürülmesini sağladı.

TOKİ Kayseri Sarız Konutları'nın inşaatı yükseliyor!

KAYSERİ'nin Sarız ilçesinde bir süre önce temeli atılan Sarız TOKİ konutları yükselmeye başladı.

TOKİ Kayseri İncesu 3. Etap'ta yol çalışması başladı!

Kayseri İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce 2016 yılı yatırım programı içerisinde yer alan 30 bin ton sıcak asfalt atılması kapsamında İncesu 3. Etap TOKİ konutlarının sıcak asfalt çalışmalarına başlandı.

Kayseri İncesu 3. Etap TOKİ Konutları başvurusu!

Kayseri İncesu 3. Etap TOKİ Konutları başvurusu başladı ve 30 Haziran gününe kadar devam ediyor. Projede toplamda 87 adet konut satışa çıkarıldı.

Kayseri Mimarsinan TOKİ Konutları kura sonuçları!

Kayseri Mimarsinan TOKİ Konutları kura sonuçları bugün saat: 10.00’ dan itibaren açıklanıyor. Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Kayseri Mimarsinan TOKİ Konutları kura!

Kayseri Mimarsinan TOKİ Konutları kura çekimi 6 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Ödeme planına göre 180 aydan 240 aya vade imkanı sağlanan projede 250 adet daire emekliler için satışta.

TOKİ Emekli Kayseri Mimarsinan Konutları başvuru bedeli!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede 6 Mayıs 2016 tarihinde kura çekilişi yapılacak. TOKİ Emekli Kayseri Mimarsinan Konutları başvuru bedeli 500 lira olarak belirlendi.

Kayseri Sarıoğlan TOKİ Konutları'nda kayıtlar 29 Şubat'a kadar uzatıldı!

Kayseri Sarıoğlan TOKİ konutları için, vatandaşlardan gelen yoğun istek ve talep üzerine, kayıtlar 29 Şubat 2016 günü mesai saati bitimine kadar uzatıldı.

TOKİ Kayseri Bünyan Konutları için son başvuru tarihi 31 Aralık!

Kayseri’nin Bünyan ilçesinde dar gelirli vatandaşlar için yapılacak olan yeni TOKİ konutları için son başvuru tarihi 31 Aralık 2015.

Kayseri TOKİ konutları fiyatları Haberi

Kayseri TOKİ konutları fiyatları

Kadir Has Kongre Merkezi'nde, TÖKİ'nin emeklilere yönelik evleri için hak sahiplerinin belirlenmesi amacıyla kura çekildi. Kuraya katılmak isteyen başvuru sahiplerinin merkeze girişi sırasında izdiham yaşandı. Kongre merkezinin merpenlerinde uzun kuyruklar oluşurken, çocuklarıyla gelen kadınlar ve engelli vatandaşlar zor anlar yaşadı. Çekilişi takip etmek için içeri giren vatandaşlar ise oturacak yer bulmakta zorlandı. TOKİ emekli projeleri uzmanı Hüseyin Ayhan, "Bugün Kayseri'de 250 konutun hak sahiplerini belirleyeceğiz. Mimarsinan bölgesine yapılacak projenin 18 Nisan'da ihalesi gerçekleştirildi. Emeklilerimiz yüzde 10 peşin fiyatına, 240 ya da 180 ay vadeyle ev sahibi olabilecek. Bu evler ortalama 80 metrekare, bazı projeler 78 metrekare civarında. Kayseri'de 250 konut için 10 bin 753 başvuru aldık." Kura sonucu ev sahibi olacağını öğrenen 65 yaşındaki Ömer Arslan ise gecekonduda yaşadığını,...