14 / 05 / 2024

Kayseri Tomarza Anadolu Lisesi

Kayseri Tomarza Anadolu Lisesi

Kayseri Tomarza Anadolu Lisesi inşaat çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. Binanın ikinci katı kaba inşaatı tamamlandı. Binanın, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının ikinci yarısına bitirilmesi planlanıyor.

Bakan Özhaseki’den müjde! Deprem bölgesine 100 bin çelik karkas köy evi!

Kayseri’de Anadolu Mobilya Fuarı’nda konuşma yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde köy evleri modelleri üzerinde çalıştıklarını söyledi. Özhaseki, en kısa zamanda çelik karkas üzerine depreme dayanıklı evlerin yapımına başlanacağını belirtti.

TOKİ Kayseri Tomarza 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Tomarza sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Tomarza’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Tomarza’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Tomarza sosyal konut projesi

Kayseri'de 6 ilçeye millet bahçesi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan, Özvatan, Akkışla, Yeşilhisar, Pınarbaşı ve Tomarza'da millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Securitas Kayseri ofisi açıldı!

Güvenlik sektörünün bilgi liderleri arasında yer alan Securitas Türkiye, İç Anadolu Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Kayseri Şube Müdürlüğü Ofisi’ni hizmete açtı.

Kayseri Tomarza 2. etap TOKİ'de anahtar teslimi başladı!

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde 2. etap TOKİ konutlarında bulunan 277 adet konut yeni sahiplerini teslim ediliyor. Anahtar teslimi 13 Kasım'a kadar devam edecek.

Kayseri Tomarza'daki tarihi yapılar gün yüzüne çıkıyor!

Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun ve beraberinde bulunan heyet Tomarza ilçesinde bulunan tarihi yapıyı inceledi.

Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi'nin inşaat çalışmalarında son durum!

Kayseri'de Anadolu Harikalar Diyarı yanında hizmet sağlayacak Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Kayseri Sağlık OSB için Mustafa Varank'tan talimat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın gündeme getirdiği Sağlık OSB için Mustafa Varank, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'na talimat verdi...

TOKİ Kayseri Tomarza 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Tomarza projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı. 

TOKİ Kayseri Tomarza projesi 23 Mart'ta satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Tomarza projesi 23 Mart tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

Emlak Katılım Bankası Kayseri'de şube açtı!

Türkiye Emlak Katılım Bankasının Kayseri şubesi hizmete açıldı. Genel Müdür Nevzat Bayraktar, Anadolu'nun kadim ticaret merkezi Kayseri'de, yeni şube açılışı gerçekleştirmekten mutlu olduklarını dile getirdi.

TOKİ Kayseri Tomarza kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kayseri Tomarza’da inşa edilecek projenin kura çekilişi gerçekleştirildi.

Kayseri'de Gıyaseddin Keyhüsrev'in yaptırdığı tarihi köşke restorasyon!

Kayseri'de, Anadolu Selçuklu Sultanı 2. Gıyaseddin Keyhüsrev döneminde inşa edilen Hızır İlyas Köşkü'nde restorasyon çalışması başlatıldı. Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, tarihi yapılara sahip çıkarak gelecek kuşaklara aktaracaklarını söyledi.

Kayseri Tomarza Anadolu Lisesi Haberi

Kayseri Tomarza Anadolu Lisesi

TOMARZA'da yapımına geçen yıl başlanan Anadolu Lisesi inşaatı sürüyor. 


Anadolu İmam Hatip Lisesi yanındaki binanın tahsis edilmesiyle, Tomarza Anadolu Lisesi, 2010-2011 eğitim-öğretim yılında açıldı. Ancak yapılan inceleme sonucu, çürük olması nedeniyle bina acilen boşaltıldı ve 50. Yıl İlkokulu'nun bir binasına taşındı. Altı yıldır kendisine ait olmayan bir binada eğitim ve öğretim vermek zorunda kalan Tomarza Anadolu Lisesi'ne bir bina kazandırmak için başlatılan çalışmalar sonuç verdi ve Tomarza Belediyesi, kendine ait arsayı Anadolu Lisesi'ne tahsis etti. Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yaptırılacak Tomarza Anadolu Lisesi'nin temeli de bu arsaya atıldı. Okulun inşaat çalışmaları da yoğun bir şekilde sürüyor. Binanın ikinci katı kaba inşaatı tamamlandı. Binanın, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının ikinci yarısına bitirilmesi...