19 / 07 / 2024

kayseri trafik

kayseri trafik

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'ndaki çalışmalarının tamamlanmasının ardından kentteki trafik sorununun biteceğini öne sürdü..

Kayseri'deki kavşaklar yenileniyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi trafik akışını hızlandırmak ve yol güvenliğini artırmak için şehir içindeki kavşaklarda çalışma başlattı.

Kazım Yücel: Kayseri Kocasinan'da tramvay yer altına alınmalı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocasinan Meclis Üyesi Kazım Yücel, Kayseri'nin ilerleyen yıllarda göç alacağını söyleyerek, "Tramvay, ilerleyen yıllarda trafik sorunu yaşamamak için Anatamir'in oradan Doğu Garajı'na kadar yerin altına alınmalıdır" dedi.

Kayseri Belediyesi'nden 80 milyon TL'lik ulaşım yatırımı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehir merkezindeki trafik yükünü azaltmak için yatırımlarını sürdürüyor. Bu yatırımlardan olan ve Kocasinan Bulvarı üzerine yapılan köprülü kavşaklar, 80 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor.

Kayseri'ye 80 milyon TL'lik ulaşım yatırımı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehir merkezindeki trafik yükünü azaltmak ve ulaşımı daha konforlu hale getirmek için yatırımlarını sürdürüyor.

Kayseri'ye 850 metrelik yeni köprü!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Hastane ve İstasyon Caddesi'ndeki trafik akışını kesintisiz hale getirecek olan 850 metrelik köprü geçişi projesi hakkında incelemelerde bulundu.

Kayseri Orta Yol yılın ikinci yarısında tamam!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin trafik yükünü önemli ölçüde alacak olan Orta Yol'da incelemelerde bulundu. Başkan Mustafa Çelik, bu yıl yolun ikinci etabını bitirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Melikgazi'de imar planlarındaki yollarla trafik sorunu çözülecek!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de araç sayısı 2015 yılında bir önceki yıla göre 17 bin 911 adet artış olduğunu söyledi. Büyükkılıç "Melikgazi'de imar planlarındaki yollarla trafik sorunu çözülecek"dedi.

Kayseri trafiğine köklü çözüm getirecek proje!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'ndaki çalışmalarının tamamlanmasının ardından kentteki trafik sorununun biteceğini öne sürdü..

Çocuk ve gençler trafik dedektifi oldu!

Bugüne kadar 81 ilde 700 bini aşkın öğrenciye trafik bilinci aşılayan OPET, Trafik Dedektifleri Projesini Forum Ankara Outlet, Forum İstanbul, Forum Aydın, Forum Çamlık, Magnesia, Forum Trabzon, Erzurum AVM, Forum Gaziantep, Forum Mersin ve Forum Kayseri'

Kayseri'de icradan 1 milyon 307 bin TL'ye satılık tarla!

 Kayseri 4. İcra Müdürlüğü; Kayseri ili, melikgazi ilçesi, İnecik mahallesi, 1482 adada bulunan tarla niteliğindeki taşınmazı satıyor. 5.550,00 metrekarelik tarlanın fiyatı ise 1 milyon 307 bin 712 TL.

Kayseri Gülpark Evleri 'nde 370 TL taksitle 160 metrekare!

Kayseri Melikgazi"de Göktaş İnşaat tarafından inşa edilen Gülpark Evleri projesinde fiyatları 85 bin TL olan 160 metrekarelik evler ayda 370 TL taksitle satılıyor

Kayseri Park AVM yılbaşı çekilişiyle hediyeler veriyor!

Orta   Anadolu nun   ilk   ve   en büyük   alışveriş merkezi   Kayserinin     buluşma noktası Kayseri Park hazırlıklarını tamamladı,yılbaşı alışverişleri için ziyaretçilerini bekliyor.

Kayseri'de arazi toplulaştırma yapılacak!

Bakanlar Kurulu, Kayseri’nin Develi İlçesinde toplam 9 bin 679 hektar alanda arazi toplulaştırma kararı aldı. Kayseri’nin Develi İlçesinde özel arazi toplulaştırması kapsamında Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğ&

kayseri trafik Haberi

kayseri trafik

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'ndaki çalışmalarının tamamlanmasının ardından kentteki trafik sorununun biteceğini öne sürdü Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nda devam eden üstgeçit ve yonca yapraklı kavşak çalışmalarının yapıldığı inşaat alanında incelemelerde bulundu. 


Trafiğe köklü çözüm getirilmesi için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Başkan Özhaseki, çalışmalar tamamlandıktan sonra trafik sorunundan bahsedilmeyeceğini söyledi. Halkla sohbet ederek Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'na geçen Başkan Özhaseki, üstgeçit ve yonca yapraklı kavşak çalışmalarının devam ettiği inşaat alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı. 


ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Eski Çevreyol olarak bilinen Kocasinan Bulvarı'ndaki alt ve üst geçitlerle ilgili açıklamalar yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri trafiğine köklü çözüm getirmek amacıyla başlattıkları alt-iist geçit çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğim belirtti. Şehir merkezini...