14 / 05 / 2024

kayseri tramvay ek sefer saatleri

kayseri tramvay ek sefer saatleri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların bayram tatili süresince herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmaması için bir dizi tedbir aldı. Yapılan düzenlemeye göre bayramın ilk günü nöbetçi araçlar 06.00'dan itibaren yolcu taşımaya başlayacak.

Kayseri'ye iki tramvay hattı geliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kent genelinde ulaşım yatırımlarına hızla devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehirdeki tramvay hattı çalışmalarını denetledi. 

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay'ının ihalesini Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat aldı!

Temeli 21 Kasım 2020’de atılan Kayseri Anafartalar- Şehir Hastanesi- YHT Garı Tramvay Hattı Projesi’nin ihale sonuçları duyuruldu. Projenin ihalesi 376 milyon TL'ye Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat iş Ortaklığı’na verildi.

Kayseri'nin yeni tramvay hattı için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 5,5 kilometrelik Talas Mevlana Mahallesi-Furkan Doğan Yurdu tramvay hattı için sözleşme imzalandığı açıklandı.

Talas Anayurt Tramvay Hattı projesi ihalesi 30 Aralık'ta! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 5.5 kilometrelik Talas Anayurt Tramvay Hattı ihalesinin 30 Aralık'ta yapılacağını açıkladı.

Gölbaşı'na Nostaljik Tramvay müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı için hayata geçirmeyi planladıkları Nostaljik Tramvay Projesi’ne değinerek, destek istedi.

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Gar Tramvay Hattı 2 yılda tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay Hattı Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, binlerce yıllık medeniyeti, kültürü ve zenginlikleriyle Anadolu'nun kalbi olan Kayseri'de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. 

Kayseri Anafartalar-YHT Tramvayı Ulaştırma Bakanlığı'na devredildi!

Kayseri'deki Anafartalar-YHT Tramvay hattı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca tamamlanacak..

Sahabiye Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerine ek süre!

Kayseri'nin vizyon projeleri arasında yer alan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için hak sahiplerine ek süre verildi.

Kazım Yücel: Kayseri Kocasinan'da tramvay yer altına alınmalı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocasinan Meclis Üyesi Kazım Yücel, Kayseri'nin ilerleyen yıllarda göç alacağını söyleyerek, "Tramvay, ilerleyen yıllarda trafik sorunu yaşamamak için Anatamir'in oradan Doğu Garajı'na kadar yerin altına alınmalıdır" dedi.

Kayseri BYZ Outlet yenilendi!

Kayseri’nin en değerlenen lokasyonlarından biri olan Melikgazi - Osman Kavuncu Bulvarı’nda konumlanan ve BYZ Garage'ın yenilenen yüzü BYZ Outlet, şehir bağlantı yolları, tramvay ve otogarın kesiştiği noktada bulunuyor.

Talas Belediyesi'nin ek hizmet binası ne zaman bitecek?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, cuma namazını kıldığı Talas'ta yapımı tamamlanma aşamasına gelen Talas Belediyesinin ek hizmet binasındaki çalışmaları inceledi.

Kayseri Belediyesi 14 çiçekçi dükkanını kiraya veriyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Almer Alışveriş Merkezi karşısında bulunan 14 adet çiçekçi dükkânı toplu halde kiraya veriyor. 10 yıllığına kiralanacak dükkanların 10 yıllık bedeli 1 milyon 820 bin TL olarak belirlendi.

Kayseri Büyükşehir Meclisi yılın ilk toplantısını yaptı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını yaptı. Toplantıda ek gündem maddeleriyle birlikte 114 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

kayseri tramvay ek sefer saatleri Haberi

kayseri tramvay ek sefer saatleri


Kayseri Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların bayram tatili süresince herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmaması için bir dizi tedbir aldı.


Bayram tedbirleri çerçevesinde öncelikli olarak vatandaşların şehir içi ulaşımlarını hızlı ve rahat şekilde sağlamak üzere otobüs seferlerinde düzenleme yapıldı. Yapılan düzenlemeye göre bayramın ilk günü nöbetçi araçlar 06.00'dan itibaren yolcu taşımaya başlayacak. Diğer tüm servisler ise 08.30'da trafiğe çıkacak. Nöbetçi araçlar dışındaki servisler bayramın ikinci günü 08.00'de , üçüncü günü ise 07.00'da sefere başlayacak.

TRAMVAYA BAYRAM ÖNCESİ EK SEFER KONULDU

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayının son iki günü yaşanabilecek bayram yoğunluğu için de bir dizi tedbir aldı. Bayram alışverişlerinde yaşanabilecek yoğunluk düşünülerek 26 Temmuz Cumartesi ve 27 Temmuz Pazar günleri için tramvay  seferleri uzatıldı. Raylı sistem Ramazan ayının son iki günü 01.30'a kadar sefer yapacak.

MEZARLIĞA ÜCRETSİZ...