29 / 04 / 2024

Kayseri ulaşım projesi

Kayseri ulaşım projesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehir merkezindeki trafik yükünü azaltmak ve ulaşımı daha konforlu hale getirmek için yatırımlarını sürdürüyor.

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 560 bağımsız birim yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci uygulama etabında 560 bağımsız birimin yıkımı gerçekleşti.

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 450 konut için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 450 adet konut için uzlaşma görüşmeleri tamamlandı. 

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi 200 milyon TL'ye mal olacak!

Kayseri'ye bağlı Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç projenin 200 milyon TL'ye mal olacağını dile getirdi. 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi hız kesmiyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Türkiye’deki dikkat çeken kentsel dönüşüm çalışmalarından olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’ne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 210 dairenin hak sahipleri belli olacak!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 9 bloktan oluşan 210 daire için kura çekimi gerçekleşecek.

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale! 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci uygulama etabı dahilinde uzlaşma sağlanamayan hak sahiplerinin taşınmazları, uzlaşma sağlanan hak sahiplerine satılacak.

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale 17 Mart'ta!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci uygulama etabı için ihale tarihi 17 Mart olarak belirlendi. 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi için yeni ihale 10 Aralık'ta!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kayseri’nin en prestijli projesi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci uygulama etabı bloklarından D blokun yapım ihalesi 10 Aralık Perşembe günü saat 11:00’de yapılacak. 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi için yeni ihale!

Kayseri'de Sahabiye kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 2. uygulama etabı bloklarından A4 blokun yapım ihalesi gerçekleştirildi. 

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki konutların kuraları çekildi!

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 3 blok 81 dairenin kura çekimleri yapıldı.

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm projesi ihalesi 7 Nisan'da!

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki A4 ve A5 blokların kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi 7 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

Kayseri Sahabiye Dönüşüm Projesi için iki ayrı ihale yapılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kat karşılığı iki ihale yapılacak.

Kayseri Sahabiye Dönüşüm Projesi için iki ayrı ihale yapılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde iki ayrı ihale yapacaklarını açıkladı.

Kayseri ulaşım projesi Haberi

Kayseri ulaşım projesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehir merkezindeki trafik yükünü azaltmak ve ulaşımı daha konforlu hale getirmek için yatırımlarını sürdürüyor. Bu yatırımlardan olan ve Kocasinan Bulvarı üzerine yapılan köprülü kavşaklar, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yanısıra Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Kayseri protokolünün katılımıyla yarın saat 18.30'da açılacak. 80 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen kavşaklar, eski çevre yoldaki dört önemli kavşağı kesintisiz hale getirecek. 

Büyükşehir Belediyesi Kayseri'deki önemli ulaşım yatırımlarından olan köprülü kavşakları ardı ardına hizmete açıyor. Kavşaklardan ilki olan Karayolları Kavşağı daha önce hizmete açılmıştı. Hastane ve İstasyon Caddesi Kavşaklarını kapsayan köprünün açılış töreni ise terörle mücadelede verdiğimiz şehitlerimiz nedeniyle iptal edilmişti. Büyükşehir Belediyesi yarın saat 18.30'da Nato Caddesi Kavşağı'ndaki yonca yapraklı köprülü kavşakta yapılacak açılışla Kocasinan Bulvarı üzerindeki tüm...