15 / 05 / 2024

Kayseri ulaşım seferleri

Kayseri ulaşım seferleri

Kayseri tramvay hattında araç sayısı yıl sonundan itibaren 30 yeni aracın gelmesiyle 68’e çıkacak. Böylece yolcu taşıma kapasitesi de 90 bin kişiden 180 bin kişiye yükselecek.

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

Kayseri Develi'deki ulaşım sorunu mecliste!

Kayseri'nin Develi ilçesinde yapılan Gümüşören Barajı nedeniyle ortaya çıkan ulaşım sorunu meclis gündemine taşındı. MHP İstanbul Milletvekili Edip Semih Yalçın konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kayseri'de ulaşım yatırımları hız kesmiyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Yeni havalimanına toplu ulaşım deneme seferleri başladı!

Yapımı devam eden İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk toplu ulaşım hizmeti çarşamba günü başladı.

Kayseri'nin ulaşım projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ulaşımı daha da rahatlatacak olan projeleri gerçekleştirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kayseri'de 2017 ulaşım yılı olacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'de ulaşımı daha fazla rahatlatacak olan projelerin bir bir hayata geçirileceğini belirtti. Başkan Mustafa Çelik, bu yılı ulaşım yılı ilan ettiklerini belirtti ve projeleri önümüzdeki günlerde açıklayacağını kaydetti.

Kayseri'ye 80 milyon TL'lik ulaşım yatırımı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehir merkezindeki trafik yükünü azaltmak ve ulaşımı daha konforlu hale getirmek için yatırımlarını sürdürüyor.

Kayseri Ulaşım Master Planı için dev anket!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı için yaklaşık 15 bin hane ile anket çalışması yapıyor. Anketörler, Master Plan Anketi için belirlenen hanelerden biri olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in evine de gittiler.

Beylikdüzü Belediyesi metrobüse ulaşım için otobüs seferi düzenliyor!

Beylikdüzü Belediyesi, yoğun kar yağışının bölgeyi etkisi altına alması sonucu ilçe içi ulaşımını sorunsuz sağlamak amacıyla belirlenen noktalardan metrobüse kadar ring otobüs seferleri düzenliyor.

İzmir'de ulaşım seferleri yılbaşı gecesi içi sıklaştırıldı!

Yılbaşında geceyi dışarıda geçirecek İzmirliler için ulaşım seferleri sıklaştırıldı. 31 Aralık akşamı, metro bağlantılı çalışan ve ana arterlerde sefer yapan bazı hatlarda son sefer saatleri 01.30 ve 02.00'ye kadar uzatıldı

Kayseri Ulaşım Master Planı'yla yollar yenilenecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin trafiğe köklü çözüm getirmek amacıyla hazırlattığı Ulaşım Master Planı hayata geçiriliyor. Ulaşım Master Planı 'yla yollarda yenileme çalışmaları yapılacak.

İzmir'de ulaşım bayram süresince yüzde 50 indirimli!

Kurban Bayramı'nda İzmirlilere “daha küçük maliyetlerle ulaşım” olanağı sağlayabilmek amacıyla toplu ulaşım araçlarında yüzde 50 indirim kararı alan İzmir Belediyesi, ilk 3 gün boyunca kabristanlara “ücretsiz” otobüs seferleri düzenleyecek.

Bodrum Datça arası feribot ulaşımına izin çıktı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi tarafından çalışma ruhsatı düzenlenen feribot seferleri, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın Bodrum Feribot A.Ş.’ye hat izni vermesi ile 3 adet arabalı feribotla hizmete başladı.

Kayseri ulaşım seferleri Haberi

Kayseri ulaşım seferleri

Kayseri raylı sisteminde (tramvay) 4. ve 5. etap proje uygulamasına 2016 yılında başlanacak. İki yeni hattın daha devreye girmesiyle, kentte günlük taşıma kapasitesi ikiye katlanarak 180 bine çıkacak. Verilen bilgiye göre, projede 2. etapta yer alan İldem ve 3. etabı kapsayan Talas hatlarının geçen yıl ulaşıma açılamasıyla günlük taşıma kapasitesi 70 binden 90 bine çıktı. Talebin artması ise projede 4. ve 5. etapları oluşturan Talas -Anayurt ile Belsin - Nuh Naci Yazgan Vakıf Üniversitesi hatlarını zorunlu olarak uygulama aşamasına getirdi. 


Verilen bilgiye göre, 5 yıl önce işletmeye açılan raylı sistemde günlük yolcu taşıma kapasitesi 100 bine yaklaştı. Eklenecek yeni hatlarla hem yolcu sayısı artacak, hem de güzergah uzayacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, birkaç yıla kadar taşıma kapasitesinin 200 bine...