06 / 05 / 2024

Kayseri yeni bölge müdürlüğü binası

Kayseri yeni bölge müdürlüğü binası

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Orman Bölge Müdürlüğü ile yaptığı protokol çerçevesinde yeni bölge müdürlüğü binası yapım işi için ihaleye çıktı. İhaleye dört firma katıldı.

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ndan yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü Kayseri Melikgazi'de yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 10 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Kayseri Melikgazi'de yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Kayseri Şeker Bünyan'da 24 konut inşa edecek!

Kayseri Şeker, kente bağlı; Pancar Bölge Müdürlüğü, Tarım Market, 10 dükkan ve 24 konut için temel atma törenini gerçekleştirdi.

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü yeni binasına Büyükşehir'den destek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler yaptı ve kente hizmet sunacak binanın çevre düzenlemesinin bir an önce Büyükşehir ekiplerince gerçekleştirilmesini söyledi...

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasının inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı tamamlanan Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler gerçekleştirdi.

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası açıldı!

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) İstanbul Bölge Başkanlığı Hizmet Binası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası açılıyor!

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı Yeni Hizmet Binası, bugün gerçekleştirilecek törenle hizmete açılacak.

Kayseri'de yıkım kararı verilen bölge TBMM gündeminde!

Kayseri ili Develi ilçesinde bulunan ve hakkında yıkım kararı verilen bir bölge meclis gündemine taşındı. CHP'li Ersoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Esenler TOKİ 1. Etap 3. Bölge ihalesi 11 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Esenler'de 475 yeni konut hayata geçirecek. Esenler TOKİ 1. Etap 3. Bölge ihalesi 11 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Muğla Bölge Müzesi Temmuz'da açılacak!

Muğla'da Anadolu coğrafyasına ev sahipliği yapan kültürlerin izlerini yansıtacak yeni bir bölge müzesi açılacak. Müze,16 milyon liraya tamamlanacak.

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi’nde incelemeler yapan Zeki Toçoğlu, “Yap-İşlet–Devret modeli ile hayata geçirdiğimiz bölge halimiz bir ilk olma özelliğini taşıyor. Projemizde sona yaklaştık” dedi.

Sakarya Yeni Bölge Hali Kompleksi tamamlanıyor!

Arifiye’de inşa çalışmaları devam eden Yeni Bölge Hali Kompleksi’nde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehri Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “96 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve bölgenin en büyük hali olma özelliğini taşıyan tesisimizi inşallah kısa süre içerisinde tamamlayacağız." dedi.

Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasını açıldı!

Malatya'da Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğü yeni hizmet binası açıldı. Açılışa Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci katıldı.

Kayseri yeni bölge müdürlüğü binası Haberi

Kayseri yeni bölge müdürlüğü binası



Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Orman Bölge Müdürlüğü ile yaptığı protokol çerçevesinde yeni bölge müdürlüğü binası yapım işi için ihaleye çıktı. İhaleye dört firma katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik bu yılın Mart ayında Orman Bölge Müdürlüğü ile bir protokol imzalamış ve havaalanı yolu üzerindeki Orman Bölge Müdürlüğü arsasının bir kısmının Büyükşehir Belediyesi'ne devri karşılığında yeni bir bölge müdürlüğü binası yapım işini üstleneceklerini belirtmişti.

Yapılan protokol çerçevesinde Orman Bölge Müdürlüğü idare binası ve yangın acil durum ünitelerinin yapım işi için ihaleye çıkıldı. Yaklaşık maliyeti 10 milyon 953 bin TL olarak belirlenen ihaleye dört firma katıldı. İhaleye katılan firmalar ve teklifleri şöyle oldu.

Safir İnşaat: 7 milyon 680 bin TL

Baykar İnşaat: 8 milyon 761 bin TL

Fahri Taban: 9 milyon 680 bin TL

Çıtaklar: 12 milyon 666...