05 / 05 / 2024

Kayseri Yeraltı Çarşısı ihalesi yapıldı mı

Kayseri Yeraltı Çarşısı ihalesi yapıldı mı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Yeraltı Çarşısı içersindeki 62 dükkanın kiralanması işi ihalesini yaptı. Üç firmanın katıldığı ihaleyi en yüksek teklifi veren Yeraltı Çarşısı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Aksaray Yeraltı Çarşısı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Aksaray Yeraltı Çarşısı Şubesi bugün Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Kayseri Kazancılar Çarşısı yenilenecek!

Melikgazi Belediyesi, Kazancılar Çarşısı'nı yeni bir görünüme kavuşturmak için çalışmalara başlayacak.

Samsun Subaşı Yeraltı Çarşısı yıkılacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin mülkünde olan 22 dükkan kapasiteli Yeraltı Çarşısı'nın yıkılması yerine otopark yapılması planlanıyor.

Tarihi Kayseri Çarşısı restore ediliyor!

Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Fatih Yıldız, Irak'ın Kerkük kentinde yanarak kullanılmaz hale gelen tarihi Kayseri Çarşısı'nın Türkiye'nin öncülüğünde restore edilmesi gerektiğini söyledi.

Kerkük'teki Kayseri Çarşısı'nı AVM yapmak için yakmışlar!

Türkmen kenti Kerkük’te yakılan Osmanlı yadigarı Kayseri Çarşısı için ‘büyük zarar gördü, yıkılsın’ raporu çıktı. Türkmenler yıkıma karşı çıkarken de Türkiye tarihi çarşı için harekete geçti.

Kerkük'teki tarihi Kayseri Çarşısı restore edilmeyi bekliyor!

Irak Kerkük'te çıkan yangın sebebiyle kullanılamaz duruma gelen tarihi Kayseri Çarşısı restore edilmeyi bekliyor.

Manisa Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajının olduğu alanda yapımına başlanan Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi.

Salihli Bedesten Çarşısı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Manisa Salihli'de hayata geçirilen Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Salihli Modern Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı'nın inşaatı başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğiyle inşa edilecek olan Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı'nın inşaatı başladı.

Kayseri Yeraltı Çarşısı’na raylı sistem piyangosu!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yeraltı Çarşısı’ndaki ziyaretinde çarşı için en büyük yatırımın Talas-Erkilet raylı sistem hattının çarşının yanından geçmesi olacağını belirtti.

Konya Beyşehir yeraltı çarşısına kavuşuyor!

Konya’nın Beyşehir ilçe merkezi, üstü ticari alan ve meydan olacak bir yeraltı çarşısına kavuşuyor.

Eskişehir Sanayi Çarşısı'ndaki dönüşümde son durum ne?

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Sanayi Çarşısı ile ilgili Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu tarafından net bir duruş sergilemesi gerektiğini söyledi.

Kayseri Yeraltı Çarşısı ihalesi yapıldı mı Haberi

Kayseri Yeraltı Çarşısı ihalesi yapıldı mı


Kayseri Büyükşehir Belediyesi Yeraltı Çarşısı içersindeki 62 dükkanın kiralanması işi ihalesini yaptı. Üç firmanın katıldığı ihaleyi en yüksek teklifi veren Yeraltı Çarşısı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aldı.

Büyükşehir Belediyesi Devlet İhale Kanunu'nun ilgili maddesi gereğince Yeraltı Çarşısı dükkanları için 'Kapalı Teklif Usulü' ile ihaleye çıktı. Büyükşehir Belediyesi Encümeni huzurunda yapılan ihaleye Genel Sekreter Hüseyin Beyhan başkanlık etti. Çarşıdaki 62 dükkanın toplu halde 10 yıllığına kiraya verilmesi için yapılan ihaleye üç firma katıldı.


Kapalı Teklif usulü yapılan ihale sonucunda ilk yıl için 1 milyon 100 bin TL ile en yüksek teklifi veren Yeraltı Çarşısı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ihaleyi kazandı.



Kayseri Büyükşehir...