19 / 05 / 2024

Kayseride BYZ Garage otel

Kayseride BYZ Garage otel

KDM Alışveriş Merkezleri Kiralama ve Yönetim Danışmanlığı, Kayseri’nin ilk Otel- Outlet AVM konseptine sahip BYZ Garage projesini portföyüne kattı

İkinci elde fiyat köpüğü bitti, otomobil artık yatırım aracı olmaktan çıktı!

Aşin Otomobil Genel Müdürü Okan Erdem “Artık kredi çıkmıyor, faizler yüksek. Otomobili ihtiyacı olan alıyor” derken, Pilot Garage Genel Koordinatörü Cihan Emre, “Talep biraz sıfıra doğru kaydı” ifadesini kullandı.

İkinci el elektrikli araç satın alırken sakın çarpılmayın! Uzmanından hayati uyarılar! Hemen okuyun!

Türkiye’de sayıları 30 bini geçen elektrikli araçlar artık ikinci el pazarında da yerini almaya başladı. Pilot Garage Genel Müdürü Cihan Emre de elektrikli araç almayı düşünenlere karşılaşacakları sorunlar hakkında uyarılarda bulundu.

Ekspertizler uyarıyor! Sıfır araç aldım derken dolandırılmayın!

Pilot Garage Genel Koordinatörü Cihan Emre, “Bakanlığın kararı sonrasında sıfır araçlar stoklandıkları yerlerden çıkarılıp satılmaya başlandı. Ancak bu araçlara sıfır diye güvenmeyin. Geçtiğimiz yıllarda böyle 1500 aracın 100’ü boyalı çıktı” dedi.

Aracı olanlar yandı! Sadece kontağı çevirmenin aylık maliyeti 1500 lirayı buluyor!

Pilot Garage Genel Koordinatörü Cihan Emre, “4-6 yaş arası bir aracın sadece yürütme maliyeti vergi, trafik, kasko, araç muayenesi, yıllık bakımı eklendiğinde aylık 1500 liraya ulaşıyor. Araçtaki motor arızaları 50-300 bin, fren sistemi arızaları 5-20 bin bandında” şekline konuştu.

Mrc Garage Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Garage Yapı Limited Şirketi Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Can tarafından kuruldu.

Garage Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Garage Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Çiner ve Nihal Çağlar ortaklığında kuruldu.

BYZ İnşaat Malzemeleri Toptan Satış İthalat İhracat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

BYZ İnşaat Malzemeleri Toptan Satış İthalat İhracat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Aleyna Sarıer tarafından kuruldu.

BYZ Hırdavat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BYZ Hırdavat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Dağ tarafından kuruldu. 

Garage Atlas Tasarım Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Garage Atlas Tasarım Teknoloji Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Pelin Gündüz tarafından kuruldu.

Kayseri BYZ Outlet yenilendi!

Kayseri’nin en değerlenen lokasyonlarından biri olan Melikgazi - Osman Kavuncu Bulvarı’nda konumlanan ve BYZ Garage'ın yenilenen yüzü BYZ Outlet, şehir bağlantı yolları, tramvay ve otogarın kesiştiği noktada bulunuyor.

Byz Gayrimenkul Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Byz Gayrimenkul Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ali Berkay Beyaz ve Nur Sena Beyaz ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta kuruldu.

Byz Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byz Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Medini Beyazağaç tarafından kuruldu.

Airport AVM’de Garage Sale!

Avrupa ve Amerika’da düzenlenen, Türkiye’de ilk defa bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilecek ‘Garage Sale’ etkinliğinde, evlerde kıyıda köşede kalmış kullanılmayan ama çalışır durumda olan eşyalar değerlendirilecek.

Kayseride BYZ Garage otel Haberi

Kayseride BYZ Garage otel


Bir alışveriş merkezinden beklenen her şeyi müşterilerine sunmayı amaçlayan BYZ Garage, 5 yıldızlı şehir oteliyle alışveriş tutkunlarını ve iş dünyasını Kayseri’de buluşturuyor. Önemli markaların outlet mağazalarını Kayseri’ye taşıyacak olan BYZ Garage sadece AVM değil tam bir yaşam merkezi. BYZ Garage, iş dünyasının ihtiyaç duyacağı toplantı ve kongre salonlarının yanı sıra, yüzme havuzu, SPA ve saunasıyla Kayserililerin sosyal aktivitelerine renk katacak.


KDM Danışmanlık, konsept oluşturma, doğru mağaza karması, kiralama, yönetim ve pazarlama danışmanlığı hizmeti vermektedir. Yurtiçi ve yurt dışı toplam 34 projeye hizmet veren KDM, güçlü ve profesyonel kadrosuyla Alışveriş Merkezleri ve Perakende sektörüne yepyeni bir soluk getiriyor. KDM, farklılığını tüm projelere yansıtmış ve yansıtmaya da devam...