23 / 05 / 2024

Kayseride evler euro ile kiraya verilmeye başlandı

Kayseride evler euro ile kiraya verilmeye başlandı

Kayseri'de gayrimenkul satış ve kira bedelleri Euro olarak talep ediliyor. Özellikle kira bedellerini Euro cinsinden ve yıllık olarak isteyen ev sahipleri, kiracıları zorluyor.

Yazlık ev arayanlar dikkat! Fiyatlar cep yakıyor! Kiralamalar Euro ile yapılıyor...

Yazlık konut kiralamak isteyen kişiler arayışlarına başladı. Fakat yazlık evler için istenen yüksek fiyatlar yazlık kiralamayı düşünen vatandaşları düşündürüyor. Bazı bölgelerde kiralamalar Euro üzerinden yapılırken, bazı bölgelerde boş ev kalmadı...

Sicilya'da 1 Euro'ya satılık konut!

İtalya'nın Sicilya Adası'nda göçlerin durdurulması için evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı. Büyük ilgi gören kampanyadan Selin Aras isimli Türk vatandaşı da yararlandı.

İtalya'da 1 Euro'ya satılık konut!

İtalya'nın Sicilya Adası'ndaki Bivona kasabasında göçlerin durdurulması için evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı.

İtalya’da bu evler sadece 8.5 TL! Tek şart restorasyon!

İtalya'da "Sicilya'nın Balkonu" olarak bilinen Troina kasabasında 1 euro (8.47 TL) fiyatla evler satışa sunuldu. Bölgenin popülasyonunu artırmak için atılan adımdaki tek koşulu evleri restore etmek.

Sicilya'da evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı!

İtalya'nın Sicilya Adası'ndaki Troina kente yeni sakinler çekmek için evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı.

İtalya'da çılgın proje: Evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı!

İtalya'da başkent Roma yakınlarındaki bir köyde evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan evler için, yeni ev sahiplerinin evlere restorasyon yapması şartı konuldu.

1 Euro'ya ev almayı düşünenler dikkat!

İtalya'da bazı kasabalardaki evler 1 Euro’ya satışa çıktı. Instagram’da “Yeni Başlayanlar İcin İtalya” isimli hesaptan, 1 Euro’ya satılan evlerle ilgili dikkat çeken bir paylaşım yapıldı.

1 Euro'ya ev sahibi olmak isteyenler dikkat!

İtalya kasabalarından yaşayanlar bazı nedenlerden dolayı göç ediyor. Göçü engellemek için belediyeler emlak satışlarında düzenlemeye gitti. İtalya'da bir çok kasabada evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı. İşte o kasabalar ve şartları...

İtalya Sardunya Adası'ndaki tarihi taş evler 1 euro bedelle satışta!

Nüfusun gitgide azalması ile hayalet kent olma yolunda giden Ollolai'de yüzlerce yıllık tarihi evler 1 euro bedelle, 3 yıl içerisinde onarılması şartıyla satışa çıkarıldı. 

Kayseri'de evler euro ile kiraya verilmeye başladı!

Kayseri'de gayrimenkul satış ve kira bedelleri Euro olarak talep ediliyor. Özellikle kira bedellerini Euro cinsinden ve yıllık olarak isteyen ev sahipleri, kiracıları zorluyor.

İtalya'da butik köy evi 1 Euro'ya satışa çıkarıldı!

TALYA’nın Sicilya adasında yer alan Lecce nei Marsi köylerindeki tarihi evler sadece 1’er Euro’dan satışa çıkarıldı. Yetkililer, İtalya’nın en güzel köşelerindeki bu tarihi köy evlerinin ‘yıkılmak zorunda kalmaması için’ bu kararı aldıklarını söyledi.

Gümüş Evler 4 projesinde fiyatlar 55 bin euro'dan başlıyor!

Ege’nin en büyük konut projelerinden olan Gümüş Evler 4 projesi 16.188 metrekare alan üzerine kurulu olan, sitenin yüzde 70 yeşil alandan oluşuyor. Gümüş Evler 4 projesinde fiyatlar 55 bin euro'dan başlıyor...

Akbük Rüya Evler 3'te 69 bin 900 Euro'ya! Hemen teslim!

Akbük Rüya Evler 3'te fiyatlar 69 bin 900 liradan başlıyor, proje kapsamındaki konutlar hemen teslim ediliyor

Kayseride evler euro ile kiraya verilmeye başlandı Haberi

Kayseride evler euro ile kiraya verilmeye başlandı

Gayrimenkul satış ve kira bedellerinin bir dönem Alman markı olarak istendiği Kayseri'de şimdilerde talepler Euro cinsinden oluyor. Özellikle kira bedellerini Euro cinsinden isteyen ev sahipleri, kiracılan da zorluyor. Ev için istenilen kira miktarları ise yıllık 2 bin ila 4 bin Euro arasında değişiyor. 


Almanya, para birimi olan Mark'tan Euro'ya 2002 yılında geçti. Bu tarihe kadar Kayseri'de gayrimenkul satışlan, kira bedelleri özellikle Alman Markı olarak belirlenen fiyatla satışa sunuluyordu. Euro'ya geçişle birlikte bir dönem satışlar bu para cinsinden oldu. Türk Lirası'ndan sıfır silinmesinin ardından büyük oranda gayrimenkul satış ve kira bedelleri TL üzerinden fiyatlandınldı. Euro ve dolar cinsinden yapılan fiyatlandırma ise azalmıştı. Ancak son bir yıl içinde Euro ve Dolar'daki hareketlilik eskiye dönüşü beraberinde getirdi. 


Ev kiralamak için yerel gazetelerdeki ilanlan, emlakçılardaki...