28 / 04 / 2024

kayseride fabrika ne zaman satılıyor

kayseride fabrika ne zaman satılıyor

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi'nde bulunan fabrika Kayseri 8.İcra Dairesi tarafından 10 Ağustos günü saat 14:40- 14:45 arası açık artırma usulüyle satılıyor.

O ilde fabrikaların yoğunluğundan arsa kalmadı! Fabrika kurmak isteyen yatırımcılar sırada bekliyor!

Önemli üretim merkezlerinden biri olan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) fabrika yatırımı yapmak isteyen çok sayıda yatırımcı arsa tahsisi bekliyor.

Hayalinizdeki eve 86 bin TL'ye sahip olabilirsiniz! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 17 Haziran 2022 fiyat listesi!

Prefabrik evler, uygun maliyetleriyle pek çok vatandaşın dikkatini çekiyor. Demonte olarak fabrika ortamında üretilen, şantiye ortama ihtiyaç yapılar olarak bilinen prefabrik evlerin fiyatları, 86 bin TL'den başlıyor. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

85 bin lirası olanlara sıfır ev müjdesi! 2+1 ve 3+1 Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 16 Haziran 2022 fiyat listesi!

Prefabrik evler, uygun maliyetleriyle pek çok vatandaşın ilgi odağı oluyor. Demonte olarak fabrika ortamında üretilen, şantiye ortamı gerektirmeyen yapılar olarak bilinen prefabrik evlerin fiyatları, 85 bin TL'den başlıyor. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 16 Haziran 2022 fiyat listesi...

Fabrikalar rüzgar ve güneş enerjisine odaklandı! Kendini 2 yılda amorti ediyor!

Fabrikaların yeni gözdesi rüzgar ve güneş enerjisi yatırımları oldu. Üretilen enerjiyi satarak iki senede kendini amorti etmesi de fabrika sahiplerini cezbeden detaylar arasında yer alıyor.

Türkiye Otomobili’nin fabrika inşaatında son durum ne?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yerli otomobilinin üretileceği fabrika inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. TOGG tarafından yapılan açıklamada inşaatta şu ana kadar 100 bin metreküp kazı yapıldığı, 9 bin 400 zemin güçlendirme kolonu üretildiği ve 46 bin ton çimento kullanı

İzmir'deki model fabrika projesinde son durum ne?

Sanayi sektöründeki istihdama yönelik eğitim çalışmaları ve İzmir'deki model fabrika projesinin bulunduğu aşama meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İslahiye OSB'ye 40 fabrika kurulacak!

Gaziantep'in İslahiye İlçesinde inşaat çalışamları tamamlanan Organize Sanayi Bölgesi'ne yıl içerisinde 40 fabrika kurulması planlanıyor.

Gaziantep İslahiye OSB'ye 40 fabrika kurulacak!

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde yapımı tamamlanan Organize Sanayi Bölgesi'ne bu yıl 40 fabrika kurulması planlanıyor..

Sümer Holding'in Diyarbakır'daki fabrika binası yıkılıyor!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğüne ait Diyarbakır'da yer alan fabrika binası yıkılıyor. Yıkımda çıkacak hurdalar ise ihale ile satılıyor..

ASTOR'dan 150 milyon TL'lik fabrika yatırımı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı ‘istihdam seferberliği’ne ASTOR'dan büyük destek geldi. Firma, çağrıya 150 milyon liralık yeni fabrika yatırımıyla cevap verdi.

ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası'na iF Design Ödülü!

ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası, 60 yılı aşkın bir süredir dünyanın en iyi tasarım ürünlerine ve mimari projelerine takdim edilen “iF Design Ödülü”ne layık görüldü.

Anahtar teslim fabrika vaadinin yol haritası tamamlanıyor!

Kira öder gibi fabrika sahibi olmanın önünü açacak olan kurum ilk kez gün yüzüne çıktı. Olağanüstü imar yetkileriyle donatılacak kurumun adı Sanayi Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi (SAGYAŞ)

Aydınlı İnşaat ve Metal Yapı İçdaş Fabrika arazisinde konut projesine başladı!

Güneşli'de yer alan İçdaş'ın eski fabrika arazisinde yapılacak 250 milyon dolarlık proje için ilk kazma vuruldu.

kayseride fabrika ne zaman satılıyor Haberi

kayseride fabrika ne zaman satılıyor

Kayseri Melikgazi'de yer alan fabrika 2.713 bin 688 TL'ye ihaleye çıkıyor.


1 NO’LU TAŞINMAZIN:

Özellikleri: Kayseri İl, Melikgazi İlçe, 5065 Parsel No.AnbarMah. Mahalle/Mevkii, FABRİKA BİNASI VE ARSASI Bağımsız Bölüm taşınmaz; Kayseri 3.İcra Hukuk Mahkemesinin 2014/437 E., 2014/838 K. sayılı dosyadan alınan 11.11.2014 tarihli bilirkişi raporu doğrultusunda verilen kesin karar ile; Taşınmaz boş fabrika binası olup daha taşınmazda önce mermer kaplama malzemesi üretim tesisi bulunmakta olduğu anlaşılmıştır. Taşınmazda bulunan üretim tesisinde bulunan ağır makine ve teçhizatın fabrika binasından çıkarılması esnasında fabrika binasında hasarların meydana geldiği anlaşılmıştır. Heyet tarafından Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünde yapılan incelemeler neticesinde Anbar Mahallesi, 5065 ada, 1 parsel taşınmazın uygulama imar planı içerisinde olup imar planında sanayi parseli olarak ayrılmış olduğu tespit edilmiştir. Taşınmazın değeri arsa ve yapı değeri...