18 / 05 / 2024

Kayseride kaç şantiye denetlendi

Kayseride kaç şantiye denetlendi

2014'te Kayseri'de 254 şantiye denetlendi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne bağlı Yapı Denetim Şube Müdürlüğü tarafından 2014 yılı içerisinde 254 şantiye, 75 büro denetimi yapıldığı bildirildi.

Çankaya Belediyesi: ODTÜ'de kaçak inşaat yapılmayacak!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ruhsat alınmayarak ODTÜ’de kaçak inşaat yapılamayacağını söyledi. Taşdelen, "Belediyemiz görevini yaparak ruhsatsız şantiye binaları hakkında bugün tarihli zabıt tutmuştur" diye konuştu.

Şantiye şefi aynı anda en fazla 5 ayrı yapım işini üstlenebilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan Şantiye Şefleri Hakkında Yönetmelik kapsamında şantiye şefi, görev yaptığı ilin dışında başka bir ilde görev alamayacak, aynı anda en fazla 5 ayrı yapım işinin şantiye şefliğini üstlenebilecek.

Mesleki yeterlilik belgesine sahip kaç inşaat var?

Mesleki Yeterlilik Belgesi uygulaması ile ilgili sorunlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer "Mesleki Yeterlilik Belgesi Yönetmenliğine göre ülkemizde kaç inşaat, şantiye çalışanı bu belgeye sahibidir?" diye sordu..

Çiğli Belediyesi kaçak 65 yapının yıkım ihalesini 16 Şubat'ta gerçekleştirecek!

Çiğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Çiğli'de yer alan ruhsatsız ve kaçak 65 yapının yıktırılması işi 16 Şubat 2015 tarihinde Şantiye Hizmet Tesisleri'nde ihaleye çıkarıyor.

İnşaat gürültüsü saat kaça kadar?

Konut bölgeleri içinde ve yakın çevresinde gerçekleştirilen şantiye faaliyetleri gündüz zaman dilimi dışında akşam ve gece zaman dilimlerinde sürdürülemiyor. Peki, inşaat gürültüsü saat kaça kadar?

Kavak HES projesi ile ilgili kaçak yapılan şantiye köprüleri mühürlendi!

Kavak HES projesi ile ilgili kaçak yapılan şantiye köprüleri mühürlendi. Açıklamada geç de olsa kamu idaresinin de köprünün kaçak ve usulsüz olduğunu belgelediği kaydedilerek köprünün yıkılması gerektiği savunuldu.

İka Yapı şantiye şefi arıyor!

İka Yapı devam eden projelerinde görevlendirilmek üzere iyi derecede ingilizce konuşabilen şantiye şefi arıyor...

TOKİ Kayabaşı'nda 13'üncü gün kaç başvuru oldu?

TOKİ Kayabaşı projesinde ikinci etapta 24 Ağustos 2009 tarihinde satışa çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

TOKİ Kayabaşı'nda 12'nci gün kaç başvuru oldu?

TOKİ Kayabaşı projesinde ikinci etapta 24 Ağustos 2009 tarihinde satışa çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

Huzur Giyim'e kaçak villa ihbarı yapıldı!

Babasına yönelik tecavüz ve taciz iddiaları ile gündeme gelen Huzur Giyim'in "huzursuz" oğlu Abdullah Gençal, bu sefer de babasını kaçak inşaat yapmakla suçladı

TOKİ Kayabaşı'nda 11'inci gün kaç başvuru oldu?

TOKİ Kayabaşı projesinde ikinci etapta 24 Ağustos 2009 tarihinde satışa çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

Cüneyt Erginkaya: Adana'daki kaçak yapılaşma durdurulmalı

Şehir Plancıları Odası Çukurova Şube Başkanı Cüneyt Erginkaya, Adana Hava Limanı çevresindeki kaçak yapılaşmanın acilen durdurulması gerektiğini söyledi

Sabri Ateş: Kaçak emlakçılara kimse dur demiyor!

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Sabri Ateş, "Ankara'da genel müdürlüklerde sabah kim erken gelirse sandalyeyi o kapıyor. Devlette o kadar boş eleman varken, kaçak emlakçılara kimse dur demiyor" dedi

Kayseride kaç şantiye denetlendi Haberi

Kayseride kaç şantiye denetlendi


Çevre ve Şehircilik II Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre Kayseri genelinde 3 bin 295 adet Yapıya İlişkin Bilgi Formu bulunduğu, toplamda ise 12 milyon 329 bin 584 metrekare denetlenen alan bulunduğu bildirildi. 

İl Müdürlüğü'nün teknik personelleri tarafından 2014 yılı içinde 254 şantiye denetimi ve 75 büro denetimi yapıldığı ve rutin denetimlerin sürdüğü kaydedildi.



Kayseri...