30 / 04 / 2024

Kayseride konut kalitesi

Kayseride konut kalitesi

Üç ayrı projelerinin devam ettiğini belirten ÖKİ İnşaat Üyesi Mehmet Arslantaş, 2016'da kaliteye daha fazla önem vereceklerini söyledi. Arslantaş, asgari ücretteki maaş artışının iç piyasayı canlandıracağını düşünüyor.

Konut sektöründe kurallar değişiyor! Mücevher arazilere koleksiyon konut yapıyorlar

Homer Yapı, metrekare, beton kalitesi gibi olgularla hareket eden klasik konut sektörüne, hayat tarzı, bir arada huzurlu yaşam felsefesi ve koleksiyon değerinde yapılar gibi kavramsal açılımlar getiren yeni bir faaliyeti başlattı.

İstanbul'un konut kalitesi TOKİ ile yükseliyor!

AK Parti Avcılar 6. Olağan İlçe Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un konut kalitesinin TOKİ ile yükseldiğini söyledi.

Konut satın alırken hazır beton kalitesi sorgulanmalı!

Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, konut alırken beton kalitesinin sorgulanması gerekliliğine yeniden vurgu yaptı. Vardar, inşaatlarda kaliteli dekorasyon malzemelerinin kullanımında gösterilen hassasiyetin hazır beton kalitesinde de gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Isparta'nın konut kalitesi yüksek!

ITSO Başkan Yardımcısı Metin Çelik, "Isparta’da yapılan konut kalitesi çok yüksek. Allah saklasın bir deprem olduğunda Isparta’da yeni yapılan binalardan çıkmaya dahi gerek yok." açıklamasında bulundu.

Ankara'daki konut kalitesi İstanbul'da yok!

İnşaat sektöründe başarılı projelere imza atan Ahmet Pelit,"Ankara'daki konut kalitesi ne İstanbul'da ne de Türkiye'nin başka bir kentinde var" dedi.

İstanbul'da markalı konut projelerinin rekabet ettiği 3 bölge!

Türkiye'de konut sektörünün mimari, yapı kalitesi ve iyi yaşam imkanları açısından gelişmesine markalı konut projeleri öncülük ediyor.Lokasyon, konut alımında en önemli kriter. İşte Avrupa yakasında markalı konut projelerinin rekabet ettiği bölgeler.

Kayseri'de konut kalitesi ön planda!

Üç ayrı projelerinin devam ettiğini belirten ÖKİ İnşaat Üyesi Mehmet Arslantaş, 2016'da kaliteye daha fazla önem vereceklerini söyledi. Arslantaş, asgari ücretteki maaş artışının iç piyasayı canlandıracağını düşünüyor.

Konut kalitesi fiyatı etkiler!

Ticari Hayat Gazetesi köşe yazarı olan Mehmet Göktürk bugünkü köşe yazısında konut fiyatlarındaki artışın nedenine değindi. Göktürk, kalitenin fiyatta önemli bir yer tuttuğunu belirtti.

Antalya'nın konut kalitesi kentsel dönüşümle iyileştirilmeli!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, "Antalya olarak sağlık altyapımızı geliştirmemiz, çevre kalitesini iyileştirici adımlar atmamız, konut kalitesini kapsamlı bir kentsel dönüşüm programıyla iyileştirmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Fatih Vardar: Konut alırken hazır betonun kalitesi sorgulanmalı!

Ülkemizde yapılan araştırmalar konut satın alan tüketiçilerin kaliteli hazır beton konusunda çok bilinçli olmadığını gösteriyor. Bursa Beton Genel Müdürü Fatih Vardar, konut alırken kullanılan hazır betonun kalitesinin sorgulanması gerektiğini söyledi.

Esenyurt ucuz konut projeleri 2013!

Esenyurt konut projeleri arasında 150 bin TL’nin altında fiyatla satışta olanları mercek altına aldık. İşte 58 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla düşük fiyata yüksek yaşam kalitesi sunan Esenyurt ucuz konut projeleri 2013…

En ucuz konut projeleri 2013!

Düşük fiyata yüksek yaşam kalitesi sunan en ucuz konut projelerini mercek altına aldık. İşte 45 bin TL’den başlayan fiyatlarla havuzlu, güvenlikli o en ucuz konut projeleri 2013…

TOKİ, kentsel dönüşüm için yöntem arayışında!

Yeni Şafak gazetesi yazarı Yasin Aktay, "Kentlerdeki konut kalitesi ve şehir planlaması son derece kötü ve bu kalitesizlik geçmişte de yine merkezi yönetimlerin ya tek taraflı uygulamaları veya ihmallerinin sonucu olmuş" diye yazdı

Kayseride konut kalitesi Haberi

Kayseride konut kalitesi

Asgari ücretteki maaş artışının iç piyasayı canlandıracağını düşündüklerini aktaran ÖKİ İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Zahit Arslantaş, bu artışın yüzde 99'luk kısmının iç piyasaya yöneleceğini belirtti. ÖKİ İnşaat olarak her daim kaliteli projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Arslantaş, 2016'da kaliteye daha fazla önem vereceklerini bildirdi. Örnek bir proje Trio projesini 2017'de tamamlayıp teslim edeceklerini anlatan Arslantaş, "Ayrıca İldem'de Tuval projemiz var. 250 dairelik bu projemiz de Kayseri'de kalite yönünden örnek bir proje olacak. Bir de yıldız evlerdeki projemiz var. Daha fazla kalite diyerek üç ayrı projeyle çalışma yapıyoruz" dedi. Beş yıl öncekiyle günümüz inşaat sektörü arasındaki farkın profesyoneleşme, güvenlik ve kalite algısı olduğunu vurgulayan Arslantaş, şunları kaydetti: "Kıyafetteki moda gibi inşatta moda algısı oluştu. Belki de beş yıl sonra...