04 / 05 / 2024

kayseride mülteci merkezi varmı

kayseride mülteci merkezi varmı

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri-Sivas kara yolu 26’ ncı kilometre Gömeç mevkiinde yapımı devam eden Mülteci ve Sığınmacılar Kabul ve Geri Gönderme Merkezi inşaatını inceledi...

Konutta en uzun kriz! Artık yabancı yatırımcı ile mülteci ayırt edilmeli!

Türkiye'den ev alan Rus vatandaşlarının sayısı yüzde 88 düştü. Alanya inşaat ve emlak sektörü temsilcileri, krizin büyüyerek sürdüğüne vurgu yaptı ve artık yabancı yatırımcı ile mültecinin ayırt edilmesi gerektiğini söyledi.

İslam Memiş'ten kiracılara müjde! Kiralık sosyal konutlar geliyor! Tarih verildi, detaylar belli oldu!

Mülteci akınından dolayı yaşanan barınma kiriz kiralık konut fiyatlarını fırlattı. Altın ve para piyasaları uzmanı islam Memiş, TV 100'deki köşesinde kiralık sosyal konut projesini ele aldı. Peki kiralık sosyal konut nedir, ne zaman başlayacak?

Toplu taşıma için yüzde 57'lik zam hazırlığı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) yüzde 57'lik bir zam talebi ile başlayacak olan toplantı, yarın saat 13.00'da Bakırköy Çırpıcı Sosyal Tesisleri'nde yapılacak.

Araç sahipleri dikkat! Çekilen araçların hem çekici hem de otopark ücretlerine büyük zam geldi!

Bugün yapılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında Yediemin Otoparkları için fiyatlar artırıldı. Peki resmi olarak çekilerek, yediemin otoparklarında götürülen araçlar için uygulanacak fiyatlar ne kadar arttı?

Kabul edildi! İstanbul'a 2 bin 125 yeni taksi geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, İstanbul genelinde çalışan ihtiyaç fazlası 1803 minibüs ve 322 taksi dolmuşun, taksiye dönüştürülmesi kabul edildi.

İstanbul'un 7 yeni deniz hattı bugün hizmete başladı! Aktarmalar yüzde 50 indirimli olacak! İşte ücretler! 

Geçen ay yapılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında oluşturulan İstanbul'un 7 yeni deniz hattı bugün hizmete başladı. İşte İstanbul'un 7 yeni deniz hattı ile ilgili merak edilen tüm detaylar ve fiyatları...

Taksimetre ücretlerine yüzde 25 zam! İşte 29 Haziran 2022 fiyat listesi...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi Başkanlığı (UKOME) Genel Kurulu dün toplandı. Toplantıda geçtiğimiz dönemde toplu ulaşıma yapılan zammın ardından bugün de taksimetre ücretlerine zam uygulandı! Peki, Antalya'da yeni taksimetre ücretleri ne kadar oldu? İşte 29 Haziran 2022 ü

Taksiciler, minibüsçüler, servisçiler, dolmuşçular dikkat! Araçlara yaş sınırı getirildi

İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi UKOME’nin son toplantısından minibüs ve taksilerle ilgili dikkat çeken bir karar çıktı.

Ev kiralarına yüzde 200 zam! 2 bin 500 liralık daire 7 bine dayandı işte kiraların en ucuz olduğu yerler

Geciken kentsel dönüşüm inşaatları, mülteci ve üniversite öğrencilerinin ev arayışlarıyla birlikte konut kiraları yüzde 200'e yakın arttı. Türkiye genelinde konut sıkıntısı son raddeye geldi.

İstanbul'da ulaşım ücretlerine zam geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, İstanbul'daki ulaşım ücretlerine zam kararı alındı.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında rekor artış!

İstanbul’da 252 bin 353 adet konut stoku mevcut. Son zamanlarda artan kira fiyatları gündemden düşmüyor. Merkezi yerlerde konumlanan evlerin kiralarının ortalama en az 3 bin TL'den başlarken, konut fiyatları da yüzde 30 arttı.

1915 Çanakkale Köprüsü istihdama katkı sağlayacak! 

1915 Çanakkale Köprüsü projesi hakkında değerlendirmede bulunan İstanbul Kamu Özel Sektör İş Birliği Mükemmellik Merkezi ve Dünya KÖİ Uzmanları Birliği Orta Asya Bölüm Başkanı Dr. Eyüp Vural Aydın dev projenin istihdama katkıda bulunacağını dile getirdi. 

Subsea 7 Deep Sea Lımıted Merkezi Birleşik Krallık İstanbul şubesi açıldı!

Subsea 7 Deep Sea Lımıted Merkezi Birleşik Krallık İstanbul şubesi  Ataşehir’de  100 bin TL yatırım bedeli ile Erol Yazıcı  Ve Brıan Douglas Wrıght tarafından açıldı.

kayseride mülteci merkezi varmı Haberi

kayseride mülteci merkezi varmı


Kayseri Valisi Orhan Düzgün, ilde yapımı devam eden 'Mülteci ve Sığınmacılar Kabul ve Geri Gönderme Merkezi' inşaatında incelemelerde bulunarak, ilgililerden bilgi aldı. 


Vali Düzgün, Kayseri-Sivas kara yolu 26’ncı kilometre Gömeç mevkiinde yapımı devam eden Mülteci ve Sığınmacılar Kabul ve Geri Gönderme Merkezi inşaatına gelişinde; Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Eser ve yüklenici firma yöneticileri tarafından karşılandı. 


Vali Düzgün’e, ilk olarak şantiye binasında inşaatın kontrol amiri inşaat mühendisi Göral Büyüközer tarafından brifing verildi. Daha sonra, beraberindeki heyetle birlikte 11 bin metrekare kapalı alanı bulunan inşaatı gezen Vali Düzgün, merkezin konferans salonu, spor salonu ve çocuk oyun alanı gibi bölümlerini de inceleyerek bilgi aldı. 


Vali Düzgün, yaptığı incelemenin ardından, Mülteci ve...