02 / 10 / 2024

Kayseri\'de restorasyon ve onarım karşılığı kiralama işi

Kayseri\'de restorasyon ve onarım karşılığı kiralama işi

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğünden: Kayseri'de restorasyon ve onarım karşılığı kiralama işi ihale edilecek...

Uzmanı, arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için Kayseri’de fırsat gördüğü bölgeleri açıkladı!

Arsa ve arazi yatırımları ile ilgili olarak yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan resmi X hesabı üzerinden Kayseri’de orta ve uzun vadede fırsat gördüğü bölgeleri açıkladı.

Bursa ve Kayseri’de satılık arsa ile arazi fırsatı!

Bursa ve Kayseri’de yer alan arsa ve araziler satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 2 Ekim’de yapılacak.

Antalya ve Kayseri’de tarla ve arsa satılıyor!

Antalya Kumluca Vergi Dairesi Müdürlüğü ve Kayseri Talas Belediyesi farklı niteliklere sahip toplam 4 adet arazinin satışını duyurdu. İşte gayrimenkullerin satışıyla ilgili ayrıntılar…   

Milli Emlak’tan Bursa ve Kayseri’de kiralık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bursa ve Kayseri’de yer alan arazileri kiraya verecek. Söz konusu arazilerin kira bedelleri 9 bin 410 TL ve 50 bin TL olarak açıklandı.

Ankara ve Kayseri’de satılık 8 arsa! İmarlı arsa arayanlar bu tarihlere dikkat!

Ankara ve Kayseri’de yer alan toplamda 8 arsa belediyeler tarafından satışa çıkarıldı. İmarlı arsaların satış ihaleleri 10 Eylül ve 12 Eylül’de gerçekleştirilecek.

Belediyelerden Muğla ve Kayseri'de satılık 10 arsa!

Muğla ve Kayseri'de yer alan 10 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 7 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

Edirne ve Kayseri’de Hazine’ye ait 5 adet arazi satılıyor

Edirne ve Kayseri’de 5 adet gayrimenkul 338 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı. İşte tarla ve arazilerin satışıyla ilgili tüm ayrıntılar...

Bursa ve Kayseri'de 35 adet konut ile 2 adet iş yeri satılıyor! Belediyelerden Temmuz fırsatı geldi!

Belediyeler, Bursa ve Kayseri'de 35 adet konut ile 2 adet iş yerini satıyor. Peki iş yeri ve konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Balıkesir ve Kayseri'de imarlı 11 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir ve Kayseri'de yer alan imarlı 11 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

İzmir ve Kayseri'de 4 arsa satılacak! 

İzmir ve Kayseri'de yer alan dört adet arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsalar Melikgazi ve Çeşme'de yer alıyor.

Bursa ve Kayseri'de 4 arsa satılacak!

Bursa ve Kayseri'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Söz konusu satış ihaleleri 31 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak Kayseri'de taksitle yurt satacak!

Kayseri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Kayseri Melikgazi'de yer alan yurdu satışa çıkardı. Söz konusu yurdun satış ihalesi 9 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Şafak Restorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Restorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Aksoy ve İsmail Şentürk ortaklığında kuruldu.

Kayseri\'de restorasyon ve onarım karşılığı kiralama işi Haberi

Kayseri\'de restorasyon ve onarım karşılığı kiralama işi



Kayseri Melikgazi 'de 555 bin 318 lira muhammen bedelle  restorasyon ve onarım karşılığı kiralama işi ihale edilecek. İhale 2 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.


İlanı detaylı görüntülemek için