30 / 04 / 2024

Kayserilioğlu İnşaat Gıda Yapı Malzemeleri Turizm ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Kayserilioğlu İnşaat Gıda Yapı Malzemeleri Turizm ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Kayserilioğlu İnşaat Gıda Yapı Malzemeleri Turizm ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aydın Kayserilioğlu tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 4 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Arinser Turizm Konaklama İnşaat Gıda Nakliye Otomotiv Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Arinser Turizm Konaklama İnşaat Gıda Nakliye Otomotiv Ticaret Ve Limited Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kavut tarafından kuruldu.

Şahinoğlu Group Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinoğlu Group Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Caferoğlu Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caferoğlu Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Caferoğlu ve Seccat Hüseyin Caferoğlu ortaklığında kuruldu.

Paşababa Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşababa Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 15 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Demircan, Mustafa Özen ve Samıra Seyfı ortaklığında kuruldu.

Çiloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiloğlu Gayrimenkul Ve İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Çiloğlu tarafından kuruldu.

Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Seryıl Group İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seryıl Group İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Serkan Yılmaz tarafından kuruldu.

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda (Zeın Eddın) M. Abed A. Hawwarın, Ayet Haliloğlu, M. (M. Jawad) Hamza Shahın ve N. (Moh'd Sharıf Sha'lan Abı Sırıeh ortaklığında kuruldu.

Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat'ın merkez nakli yapıldı!

Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Dark İn Black Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dark İn Black Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Fikret Bükçüoğlu tarafından kuruldu.

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yasin Boz tarafından kuruldu.

Mergün İnşaat Gıda Tarım Hediyelik Eşya Kırtasiye Tekstil Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergün İnşaat Gıda Tarım Hediyelik Eşya Kırtasiye Tekstil Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Meral Temur ve Güner Kement tarafından kuruldu.

Kayserilioğlu İnşaat Gıda Yapı Malzemeleri Turizm ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Kayserilioğlu İnşaat Gıda Yapı Malzemeleri Turizm ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Kayserilioğlu İnşaat Gıda Yapı Malzemeleri Turizm ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aydın Kayserilioğlu tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 4 Şubat'ta kuruldu. 


Kayserilioğlu İnşaat Gıda Yapı Malzemeleri Turizm ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri.


Kayserilioğlu İnşaat Gıda Yapı Malzemeleri Turizm ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Eyüp, Yeşilpınar Mahallesi, Çiçeksuyu Caddesi,...