06 / 08 / 2024

kazakistan 18. Uluslararası İnşaat Fuarı

kazakistan 18. Uluslararası İnşaat Fuarı

17 farklı ülkeden gelen 200’den fazla şirketin katıldığı fuarda 8 şirket de Türkiye’yi temsil etti. Açılışın ardından fuarı gezen ziyaretçiler çeşitli inşaat malzemeleri hakkında üreticilerden bilgi aldı.

Tekzen’de seçili 21 üründe bugüne özel kampanya! İşte 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Yapı malzemeleri ve mobilya satışı yapan uluslararası yapımarket zinciri TEKZEN, “Günün Fırsatları” ile kullanıcılarına portföyündeki bir çok ürüne avantajlı ulaşma imkanı sunuyor. İşte Tekzen’in 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Kazakistan ve Özbekistan emlak fuarlarıyla Türkiye'de gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörü Uluslararası Emlak Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Hollanda, Belçika ve Pakistan fuarlarında bir araya gelecek. Fuarlarla Türkiye'deki gayrimenkul satışının artacağı öngörülüyor.

Uluslararası gayrimenkul sektörü Reexpo Fuarında bir araya gelecek!

Atılım Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Ürdün, Pakistan, Hollanda, Belçika olmak üzere 7 ülkede gerçekleştirilecek. 

Kazakistan, kripto para üretiminde dünyada ikinci sırada!

Kazakistan Ekim ayında Bitcoin madenciliğinde yüzde 18,1 pay ile dünyada ikinci sıraya yerleşti.

Orta Asya Uluslararası Ticaret ve Ekonomi Merkezi'nin inşaatı başladı! 

Kazakistan ve Özbekistan sınırında yapılacak Orta Asya Uluslararası Ticaret ve Ekonomi Merkezi'nin inşaat çalışmaları başladı. 

Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı 16-18 Eylül 2021'de!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından Türkiye'de 16-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk kez yapılacak "Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı"  250 katılımcı firma ve 20 bin ziyaretçi hedefi ile sektörün buluşma noktası olacak.

Kazakistan-Özbekistan sınırında Orta Asya Uluslararası Ticaret Merkezi inşa edilecek!

Kazakistan-Özbekistan sınırında kurulması planlanan Uluslararası Ticaret Merkezi için arsa tahsis işlemleri yapıldı. 

TAV Havalimanları'nın Kazakistan Almatı Havalimanı görüşmeleri devam ediyor! 

TAV Havalimanları Holding, TAV'ın ve VPE Capital'in oluşturduğu konsorsiyumun, Kazakistan Almatı Uluslararası Havalimanı'nın sahibi ile potansiyel satın alma görüşmelerine devam edildiğini açıkladı...

TAV'ın Almatı Havalimanı görüşmeleri devam ediyor!

​​​​​​​TAV Havalimanları Holdin ve VPE Capital'in oluşturduğu konsorsiyum, Kazakistan Almatı Uluslararası Havalimanı'nın sahibi ile potansiyel satın alma görüşmeleri devam ediyor...

12'nci Uluslararası İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Kazakistan'da Türkiye'den 14 firmanın da katıldığı 12. Uluslararası İnşaat Fuarı "SmartCity 2019" ve "Kaztraffic 2019" başladı.

TAV, Almati Havalimanı'nı satın almak için düğmeye bastı!

TAV Havalimanları Holding ve VPE Capital'in oluşturduğu konsorsiyum, Kazakistan Almati Uluslararası Havalimanı'nın sahibi ile potansiyel satın alma görüşmelerine başladığını açıkladı...

TOKİ son 18 yılda 860 bin konut inşa etti!

Antalya'nın Serik ilçesi Belek Turizm Bölgesi'ndeki bir otelde gerçekleştirilen Uluslararası İnşaat Çalıştayı'nın açılışında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "TOKİ, son 18 yılda 860 bin konut yaptı" dedi.

Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı 18 Eylül'de başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe teknolojik araçları etkin bir şekilde kullanarak doğru portföyü doğru yatırımcıyı ile buluşturan R.E.D. Invest, 18 – 22 Eylül tarihleri arasında Uluslararası Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı düzenleyecek.

kazakistan 18. Uluslararası İnşaat Fuarı Haberi

kazakistan 18. Uluslararası İnşaat Fuarı

Kazakistan’ın başkenti Astana’da açılan 18. Uluslararası İnşaat Malzemeleri Fuarına katılan Türk şirketleri beton santrali, beton pompası donanımları ve kompresör cihazlarını tanıttı.


Körme Fuar Merkezinde düzenlenen fuarın açılış törenine Hindistan'ın Astana Büyüelçisi Harsh Kumar Jain’ın yanı sıra fuar organizatörleri ve çok sayıda misafir katıldı. 


Açılışın ardından fuarı gezen ziyaretçiler çeşitli inşaat malzemeleri hakkında üreticilerden bilgi aldı.


17 farklı ülkeden gelen 200’den fazla şirketin katıldığı fuarda 8 şirket de Türkiye’yi temsil etti. Beton santrali üretimi yapan bir Türk şirketinin ihracat müdürü Fatih Gökhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 10 yıldır bu fuara katıldığını belirterek, “Pazarı daha da genişletmek amaçlı fuara katılıyoruz. Astana’da EXPO 2017 olacağı için inşaat da hızlı bir şekilde devam ediyor.” dedi. 


 Kazak müşteri sayısının arttığını belirten Gökhan, ekonomik kriz nedeniyle bu sene müşterilerin...