29 / 04 / 2024

kazakistan Hyatt Regency Almaty

kazakistan Hyatt Regency Almaty

Yatırımını Tavros Yatırım Holding gerçekleştirdiği, Kazakistan’ın Almatı şehrinde inşası devam eden Hyatt Regency Almaty Otel, 2017 yılında hizmete girecek. Otel; 270 oda kapasiteli, 6800 metrekarelik alan üzerine konumlanıyor...

Kazakistan'da yabancılara arazi satılmasına yönelik moratoryum sona erecek!

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev yaptığı açıklamada, gelecek yıl ülkede yabancılara arazi satılmasına yönelik moratoryumun sona ereceğini söyledi.

Kazakistan'da konut ve inşaat sektörü yüzde 6 büyüdü!

Kazakistan'ın Ankara Büyükelçisi Abzal Saparbekuly, Kazakistan'da toplamda 15 şehir hastanesi yapılacağını ve bu yılın ilk 6 ayında konut ve inşaat sektörünün yüzde 6 büyüdüğünü söyledi.

Kazakistan inşaat sektöründe pozitif büyümeyi korumayı başardı!

Kazakistan geliştirdiği programlar sayesinde tarım, imalat ve inşaat sektörlerinde pozitif büyümeyi korumayı başardı

Tekfen iştiraki Gate, Kazakistan'da ara verilen projeye yeniden başladı!

Gate İnşaat'ın Kazakistan'da koronavirüs sebebiyle ara verilen petrol sahası işi 116 milyon dolar artışla 622 milyon dolara yükseldi

Tekfen Holding Kazakistan projesinin maliyeti 622 milyon Dolar!

Tekfen Holding'in Kazakistan'daki "Kuyubaşı Basınç Yönetim - İnşaat, Mekanik, Elektrik ve Enstrüman Montaj İşleri" Projesinin toplam bedeli 622 milyon Dolar oldu, saha çalışmalarına başlandı. 

Kazakistan'da yıl sonuna kadar işletmelerden kira alınmayacak! 

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Ulusal Girişimciler Odası "Atameken"in çevrim içi toplantısında yaptığı konuşmada küçük ve orta ölçekli 700 binden fazka işletmelerden yıl sonuna kadar kira alınmayacağını açıkladı. 

Kazakistan'da konut inşaatı yatırımları yüzde 25,2 arttı!

Kazakistan'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ve küresel ekonomik krizin etkisine rağmen konut inşaatı yatırımları yüzde 25,2 arttı!

Migros, Kazakistan'daki mağazalarını devrediyor!

Migros, büyüme hedefleri ve faaliyet gösterdiği pazarlarda odaklanma stratejisi doğrultusunda Kazakistan'daki yedi mağazasını devretme kararı aldı. AVM işletmeciliği faaliyetine ise devam edecek.

Kazakistan'dan Türk inşaat şirketlerine yatırım çağrısı!

Kazakistan'da 2025 yılına kadar 24 bin kilometrelik yol ve 20 yeni hastanenin inşasının hedeflendiği bunun Türk inşaat ve sağlık sektörü şirketleri için büyük fırsatlar sunduğu bildirildi.

Kazakistan'da AVM'ler açıldı!

Kazakistan'ın başkenti Nur Sultan'da karantina önlemleri gevşetilirken bugün alışveriş merkezleri hizmete açıldı.

Kazakistan'da bu yıl 150 bin konut inşa edilecek!

ANKASAM Avrasya Masası Başkanı Dr. Dinmuhammed Ametbek, Kazakistan'da konut inşaat sürecinin hızlandırılacağını belirtti ve bu yıl 15 milyon metrekarede (150 bin daire) konut inşa edileceğini açıkladı...

TAV, Kazakistan'daki Almatı Havalimanı için imzayı attı!

TAV Havalimanları, Kazakistan'ın ana giriş kapısı olan Almatı Havalimanı için hisse alım sözleşmesini imzaladı

Türkiye'nin Kazakistan'da inşa ettiği 72 yataklı hastane kısmi olarak açılıyor!

TİKA tarafından Kazakistan'da inşa edilen 72 yatak kapasiteli hastane, koronavirüs ile mücadele kapsamında kısmi olarak açılacak...

kazakistan Hyatt Regency Almaty Haberi

kazakistan Hyatt Regency Almaty

Kazakistan’ın Almatı şehrinde Tavros’un yatırımını gerçekleştirdiği otelin işletmesi için Hyatt International'ın Hyatt Regency markası ile anlaşıldı. 2017 yılında açılması planlanan Hyatt Regency Almaty Otel, Hyatt’ın Kazakistan’a dönüşünü simgeleyecek.

Hyatt Avrupa, Asya ve Orta Doğu Satın Alma ve Geliştirme, Kıdemli Başkan Yardımcısı Peter Norman “Hyatt markasının Kazakistan’daki mevcudiyetini yeniden sağladığımız için mutluyuz. Bu otelin inşası,  Hyatt’ın marka olarak Orta Asya’da genişlemeye devam etmesi açısından önemli bir adımı temsil ediyor.” dedi.

Tavros Yatırım Holding İcra Kurulu Başkanı Tayfun Döşkaya,“Hyatt Regency markasının gücü ve cazibesinin yanı sıra Almatı şehri konum olarak Orta Asya’nın önemli finans merkezlerinden biri olma özelliğini taşıyor. Bu nedenle yeni otelin bölge çapında hem iş hem de eğlence amaçlı seyahat edenlerin buluştuğu önemli bir nokta olacağına inanıyoruz. Almatı’nın büyüyen ekonomisi markayı...