16 / 05 / 2024

kazakistan konut inşaası

kazakistan konut inşaası

ANKASAM Avrasya Masası Başkanı Dr. Dinmuhammed Ametbek, Kazakistan'da konut inşaat sürecinin hızlandırılacağını belirtti ve bu yıl 15 milyon metrekarede (150 bin daire) konut inşa edileceğini açıkladı...

Kazakistan'da konut inşaatı yatırımları yüzde 25,2 arttı!

Kazakistan'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ve küresel ekonomik krizin etkisine rağmen konut inşaatı yatırımları yüzde 25,2 arttı!

Kazakistan'da bu yıl 150 bin konut inşa edilecek!

ANKASAM Avrasya Masası Başkanı Dr. Dinmuhammed Ametbek, Kazakistan'da konut inşaat sürecinin hızlandırılacağını belirtti ve bu yıl 15 milyon metrekarede (150 bin daire) konut inşa edileceğini açıkladı...

TOKİ Afyonkarahisar Dazkırı'da 142 konut inşa ediliyor!

Dazkırı ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Esentepe Mahallesi'ne inşa ettirilen 142 konutun inşaası tüm hızıyla sürüyor. 

TOKİ Ankara Mamak 2. Etap'ta 1.312 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara Mamak 2. Etap Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında toplamda 1.312 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ Bayburt'ta 830 konut inşa edecek!

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 2017'de 65 bin sosyal konut inşa edecek.Karadeniz’de yapılacak TOKİ konutlarından Bayburt'a 830 konut inşa edilecek.

İsrail, Kudüs'te 7 bin yeni konut inşa edecek!

İsrail'in yeni planıyla Doğu Kudüs'ü Filistin çevresinden ayırmayı, Yahudi yerleşim birimlerini artırmayı ve daha fazla toprak ele geçirmeyi hedeflediği kaydedilerek, "İsrail hükümeti Kudüs'te 7 bin yeni konut inşa etmeye hazırlanıyor." denildi.

TOKİ Divridiği Hacıkumru 2. Etap'da 393 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Sivas İli ,Divriği İlçesi Hacıkumru Mahallesi 2. Etap'a toplamda 393 konut inşa edecek.

TOKİ Kütahya Altıntaş'a 294 konut inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kütahya İli Altıntaş İlçesi'nde toplamda 294 adet yeni konut inşa edilecek.

TOKİ, Ordu Perşembe'de 1.500 konut inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Perşembe Belediyesinin ortaklaşa yapacakları bin 500 adetlik konut inşaatında başvuru süresi sona erdi.

Balıkesir'de konut inşaat maliyetleri arttı!

İleride İnşaat sahibi Calip Ertekin, tüm yurtta olduğu Balıkesir'de de konut inşaat maliyetlerinin arttığını açıkladı.

Konut inşaat maliyetleri 2017!

Konut inşaat metrekare maliyet bedelleri her yıl Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca tespit ediliyor. İşte konut inşaat maliyetleri 2017..

Konut inşaat maliyeti hesaplama 2017!

Konut inşaatlarında ortalama maliyetler, her yıl Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca tespit ediliyor. Bu maliyetler inşaat türü ve bina türüne göre ayrı ayrı belirleniyor.

TOKİ Konya Huğlu'da 96 konut inşa edecek!

Konya’nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi’nde TOKİ Başkanlığı tarafından toplu konut projesi kapsamında 96 konut inşa edilecek.

kazakistan konut inşaası Haberi

kazakistan konut inşaası

Ankara Kriz ve Siyaset Araştırmaları Merkezi (ANKASAM) Avrasya Masası Başkanı Dr. Dinmuhammed Ametbek, Kazakistan'ın salgın sonrası yeni döneme yönelik hazırlıklarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Ametbek, koronavirüs sonrasında ülkede ekonominin yeniden yapılanmasına, istihdamın artırılmasına, konut inşaat sürecinin hızlandırılmasına, gelir vergisinde artan oranlı tarife uygulanmasına, yerli girişimcilere destek verilmesine ve yabancı sermaye çekmenin ön planda tutulacağına dikkat çekti. 

Ametbek, Kazakistan'da konut inşaat sürecinin hızlandırılmasıyla hem konut hem de istihdam sorununu çözmenin mümkün hale geleceğine ve bu yıl 15 milyon metrekarede (150 bin daire) konut inşa edileceğine dikkat çekti.

Herson’da Kırım Tatarları için konut inşa ediliyor!

Ürdün'den İsrail'in Batı Şeria'da 7 bin konut yapılması kararına tepki!

Kazakistan'da inşaat sektöründe normale dönüş...