20 / 07 / 2024

kazakistan sanayi yatırım talebi

kazakistan sanayi yatırım talebi

Kazakistan'ın Ankara Büyükelçisi Tüymebayev, Türkiye'nin potansiyeline dayalı olarak sadece inşaatta değil, sanayi ve tekstilde de işadamlarını yatırıma beklediklerini söyledi.

Eren Holding’ten Bitlis’e 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Doğu Anadolu’nun en büyük sanayi yatırımı Eren Holding tarafından Bitlis’te gerçekleştirildi. Temelleri 2 yıl önce atılan ve bin kişiye istihdam sağlayacak iplik fabrikasının açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

Beta Pak İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Beta Pak İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Sadebek    Taştan, Ali Elkılıç Turgay Gezer ve Cengiz Karagülle tarafından kuruldu.

Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan yatırım talebini artırdı!

İstanbul'un çevre kentlere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıran Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan sanayi yatırım taleplerini de artırdı.

Limak Cimentos'a Mozambik'ten En İyi Sanayi Yatırımı ödülü!

700 yerli firma ve 80 bin ziyaretçinin katıldığı FACIM fuarından Limak Cimentos'a "En İyi Sanayi Yatırımı" ödülü...

Kazakistan'a yatırım yeniden Türkiye gündeminde!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından olan Jale Özgentürk, bugünkü yazısında Kazakistan’ın başkenti Astana’da düzenlenen enerji Expo’su ile ilgili görüşlerini paylaştı. Özgentürk, Türkiye'nin bölgede yatırım yapacağı sinyallerini verdi.

Al Rawda İnşaat Gayrimenkul Makina Gıda Eğitim Sanayi Yatırım İthalat İhracat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.kuruldu!

Al Rawda İnşaat Gayrimenkul Makina Gıda Eğitim Sanayi Yatırım İthalat İhracat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.100 bin TL sermaye ile bugün M.M. Mohammed Salah ve F.M. Mohammed Salah kuruldu.

Kazakistan'ın yatırım hacmi 250 milyar dolar!

Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, ülkesine yapılan toplam yatırım hacminin 250 milyar doları aştığını ve 1995 yılından bu yana halkın gelirinin 40 kat arttığını bildirdi.

Kazakistan'dan inşaattan sonra sanayi yatırım talebi!

Kazakistan'ın Ankara Büyükelçisi Tüymebayev, Türkiye'nin potansiyeline dayalı olarak sadece inşaatta değil, sanayi ve tekstilde de işadamlarını yatırıma beklediklerini söyledi.

Erbeğ 19 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 19 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

Erbeğ 18 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 18 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

Erbeğ 16 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 16 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi 'nde kuruldu.

Erbeğ 14 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 14 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

Erbeğ 11 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 11 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

kazakistan sanayi yatırım talebi Haberi

kazakistan sanayi yatırım talebi


Kazakistan'ın Ankara Büyükelçisi Canseyit Tüymebayev, "Türkiye'nin ciddi potansiyeline dayalı olarak sanayi alanında, tekstil alanında yani üretim alanında da ülkemize iş adamlarının gelmesini istiyoruz" dedi. Tüymebayev, yaptığı açıklamada, Türkiye ile Kazakistan arasındaki ekonomik ilişkilerin iyi gittiğini ancak bu iyi ilişkilerin daha da büyük kapsamda ilerlemesini istediklerini söyledi. 


Sadece inşaat değil  


Türkiye ile Kazakistan'ın karşılıklı yatırımlarının artmasını amaçladıklarını belirten Tüymebayev, "Türkiye'den daire, iş yerleri ve toprak almak isteyen Kazak vatandaşları çoğalıyor. Kazak işadamlarının İstanbul'da, Bodrum'da, Kemer'de, Belek'te yatırımları var. Yatırımlar daha da çoğalacak. Biz de Türk iş adamları denilince inşaatçılar kabul ediliyor ancak Türkiye'nin ciddi potansiyeline dayalı olarak sanayi alanında, tekstil alanında yani üretim alanında da ülkemize iş adamlarının gelmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı. 


'Yeraltı' fırsat  kaynağı


Kazakistan'da ABD, İngiltere, İtalya, Almanya, Çin, Fransa, Güney...