22 / 07 / 2024

Kazem Raofseresh

Kazem Raofseresh

Salid Construction İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ali Masoumzadeh, Kazem Raofseresh, Hamid Bagheri Maraghi, Morteza Farahmand Azad ve Reza Nasser Moaddeli tarafından kuruldu.

Persıan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Persıan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Kazem Yaghoobıan tarafından kuruldu.

Bqıt Besni Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bqıt Besni Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de Mohammad Kazemıızad ve Yaşar Kuzu ortaklığında kuruldu.

Kazem Emlak İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazem Emlak İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile  Cansu    Mutlu ve  Mohammad Fahım Kazem tarafından kuruldu.

Perşikana Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Perşikana Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kambız Baraghooshhaghayegh, Kazem Gorganı ve Navıd Jafarı ortaklığında kuruldu.

Folka İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Folka İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Ayla ve Kazem Razmı ortaklığında kuruldu.

Famar İnşaat Elektronik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Famar İnşaat Elektronik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pooyan Kazemını tarafından kuruldu. 

Manasek Internatıonal Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manasek Internatıonal Turizm Seyahat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kazem Negravı tarafından kuruldu. 

Kazemco Gayrimenkul İnşaat Yatırım İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazemco Gayrimenkul İnşaat Yatırım İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Mohamed Kazem Alazem tarafından 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

Derun Mimarlık Proje İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derun Mimarlık Proje İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Shanın Fateh Pour ve Yasemin Kazem Zadehhazad Fateh Pour ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 30 Mart'ta Beykoz'da kuruldu.

Salid Construction İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salid Construction İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ali Masoumzadeh, Kazem Raofseresh, Hamid Bagheri Maraghi, Morteza Farahmand Azad ve Reza Nasser Moaddeli tarafından kuruldu.

Kazem Raofseresh Haberi

Kazem Raofseresh

Salid Construction İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ali Masoumzadeh, Kazem Raofseresh, Hamid Bagheri Maraghi, Morteza Farahmand Azad, Reza Nasser Moaddeli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta kuruldu. 


Salid Construction İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Salid Construction İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçelievler, Siyavuşpaşa, Barbaros Caddesi, 3. Sokak, No:1...