24 / 07 / 2024

Kazım Bölüm

Kazım Bölüm

Erka Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kazım Bölüm, Öner Yolcu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de Pendik, Pendik İş Merkezi'nde kuruldu.

Stratonikeia'daki çalışmaların büyük bölümü bitti!

Stratonikeia'daki çalışmaların büyük bölümü bitti. Birçok medeniyete ev sahipliği yapan dünyanın en büyük mermer kentleri arasında gösterilen Stratonikeia Antik Kenti'ndeki kazı çalışmalarının 2014 yılındaki bölümü tamamlandı.

Burhaniye'de Adramyttein Antik Kenti kazılarının bu yıl ki bölümü tamamlandı!

3 bin yıllık Adramyttein antik kentini ortaya çıkarmak için başlatılan kazıların bu yıl ki bölümü tamamlandı. Bu yıl yapılan sondaj çalışmalarında 7 bin yıllık yerleşim bulgularına rastlanırken, bir Bizans sarayının girişi de ortaya çıkarıldı.

Fatih Dökümhanesi'nde kazı çalışmalarının bu yılki bölümü tamamlandı!

Fatih Sultan Mehmed’ in İstanbul’un fethinde kullandığı top ve güllelerin yapıldığı Kırklareli’ ndeki tarihî Demirköy Fatih Dökümhanesi’ nde yürütülen kazı çalışmalarının bu yılki bölümü tamamlandı...

Ayen Enerji yatırımcı ilişkileri bölümü kurdu!

Ayen Enerji A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ayen Enerji, Kurumsal Yönetim Tebliği'nin (Seri II-17.1) 11.Maddesi gereği yatırımcı ilişkileri bölümü kurdu.

Kütahya-Gediz-Uşak Karayolu'nun son kısım bölünmüş yol inşaatı başladı!

Kütahya-Çavdarhisar-Gediz-Uşak Karayolu’nun 79 kilometrelik son kısmının bölünmüş yol inşaatı törenle başlatıldı. Gediz İlçesine bağlı Abide Köyünde yol yapım çalışmaları için kurulan inşaat şantiyesinde tören düzenlendi.

Bölünemez büyüklükte tarım arazisi haciz 2014!

Yeni Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu'nda yapılan değişiklikle birlikte tarım arazilerine haciz konulması, ipotek, tesisi, cebri satış ve mahkeme kararlarının infazı ne şekilde yapılıyor? Bölünemez büyüklükte tarım arazisi haciz 2014...

Tarım arazileri miras yolu ile bölünemeyecek!

Meclis Genel Kurulu'nda, Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısının kabul edilmesiyle tarım arazileri miras yolu ile bölünemeyecek. Kanun kapsamında değerlendirmek üzere kamulaştırabilecek...

Bölünemez büyüklükteki tarım arazisi nedir?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından alınan karara göre 25 Şubat 2014 tarihi itibarıyla tarım arazilerinde bölünemez büyüklüklerin altında bir parsel oluşturulamıyor. Peki, bölünemez büyüklükteki tarım arazisi nedir?

Tarım arazilerinin miras yoluyla bölünmesi kanunu!

Tarım arazilerinin miras yoluyla bölünmesinin önlenmesi ile ilgili kanun, 15 Mayıs 2014 tarihinde 29001 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte Tarım arazilerinin miras yoluyla bölünmesi kanunu..

İnşaat bölümü öğrencileri mesleklerini uygulamalı öğreniyor!

Korkuteli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi inşaat Teknolojisi bölümünde eğitim gören öğrenciler, mesleklerini uygulamalı öğreniyor. Okul bahçesinde ve okulda devam eden inşaatta 22 öğrenci çalışıyor.

Metin Franko Alarko Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi oldu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metin Franko Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi oldu.

Kazım Algın: Gayrimenkul sektörü pozitif yönlü gelişiyor!

Gayrimenkul sektöründe en hızlı büyüyen markalardan biri olan Show Realty Türkiye'nin CEO'su Kazım Algın 2013 yılının Türk gayrimenkul sektörü için pozitif yönde gelişmelerin yaşandığı bir yıl olduğunu belirtti...

Avrasya GYO Metrocity C Blok'taki bağımsız bölümü Avrasya Terminal İşletmeleri'ne kiraladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Metrocity'de yer alan Metrocity C Blok K.5 D.16 adresinde bulunan 316 numaralı bağımsız bölümü Avrasya Terminal İşletmeleri'ne kiraladı...

Kazım Bölüm Haberi

Kazım Bölüm

Erka Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kazım Bölüm, Öner Yolcu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de kuruldu. 


Erka Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler  üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...