03 / 05 / 2024

Trakya Cam yatırımcı ilişkileri bölümü sorumlularını yayınladı!

Trakya Cam yatırımcı ilişkileri bölümü sorumlularını yayınladı!

Trakya Cam Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Trakya Cam yatırımcı ilişkileri bölümü sorumlularının ismini ve iletişim bilgilerini yayınladı.



Trakya Cam Sanayi tarafından yapılan açıklama şöyle;


Sermaye Piyasası Mevzuatından kaynaklanan yükümlülüklerin mevzuatla belirlenen kurallar çerçevesinde yerine getirilmesi ve bu kapsamda da, faaliyetlerin daha etkin bir şekilde sürdürülebilmesi amacıyla, merkezi bir anlayış benimsenerek Ana Şirket bünyesinde buna uygun bir yapılanmaya gidilmiştir.


Buna göre, öteden beri Şirket'imizin Sermaye Piyasası Mevzuatından kaynaklanan yükümlülüklerinin yerine getirilmesine ilişkin çalışmalar, Ana Şirket Finansal İşlemler Grup Başkanlığı'na bağlı Yatırımcı İlişkiler Bölümü'nün yönlendirme ve koordinasyonu altında yürütülmektedir. 


Bu bağlamda, Sermaye Piyasası kurulu (SPK)'nun Seri: II, No: 17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliğinin 11. maddesi gereğince belirlenen Şirket'imiz Yatırımcı İlişkiler Bölüm sorumluları ve iletişim bilgileri aşağıda pay sahiplerimizin bilgisine sunulmuştur.


Adı Soyadı  E-mail    Telefon

Beyza Genç  [email protected]  0 212 350 36 87

Kemal Tansu Akalın  [email protected]  0 212 350 34 24


Geri Dön