16 / 05 / 2024

Trakya Cam projesi

Trakya Cam projesi

Trakya Cam Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Trakya Cam yatırımcı ilişkileri bölümü sorumlularının ismini ve iletişim bilgilerini yayınladı.

Trakya Cam sermayesini arttırdı!

Trakya Cam tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Trakya Cam sermayesini 40.000.000 Türk Lirası' ndan 120.000.000 Türk Lirası'na arttırdı...

Kanal İstanbul'un Trakya Bölgesi'nin ekosistemine etkileri TBMM'de!

Kanal İstanbul Projesi'nin Trakya Bölgesi'nin ekosistemine etkileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Gündoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kanal İstanbul'un Trakya harekat alanına etkisi TBMM gündeminde!

Kanal İstanbul Projesi'nin Trakya harekat alanına etkisine ve olası saldırılara karşı alınacak önlemler meclis gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eyfel Kulesi'nin çevresine cam duvar projesi onaylandı!

Fransa'nın simgesi olan Eyfel Kulesi'nin çevresine kurşun geçirmez cam dikilmesi, Paris Belediye Konseyi tarafından onaylandı. Onayın terör saldırılarına karşı olduğu belirtildi.

Şişecam Avrupa'nın en büyük düzcam üreticisi oldu!

Şişecam Topluluğu küresel büyüme hamlelerine bir yenisini daha ekledi. Topluluk bünyesinde faaliyet gösteren Trakya Cam Sanayii A.Ş., İtalya merkezli düzcam üreticisi Sangalli Vetro Porto Nogaro firmasının varlıklarının tamamını 84,7 milyon Euro karşılığında satın aldı.

Enez Sahil Düzenleme Projesi fiyaskoyla sonuçlandı!

Saros Körfezi Gülçavuş Köyü sahiline Trakya Kalkınma Ajansı desteğiyle özel mülkiyete ait alanda izinsiz olarak uygulanan Enez Sahil Düzenleme Projesi arsa sahibinin şikayeti üzerine kabinler sökülüp fiyaskoyla sonuçlanınca geriye 'hatanın göstergesi' olarak 'klozet' kaldı…

Kırklareli Yayla Kent Kültür Evi Projesi ne durumda?

Trakya Kalkınma Ajansı Küçük Ölçekli Alt Yapı Mali Destek Programı kapsamında hazırlanan Kent Kültür Evi Projesi’nin inşaatında çalışmalar devam ediyor.

Kırklareli içme suyu arıtma tesisi projesi hayata geçiyor!

Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, köylerin içme suları hakkında bilgi vererek, Trakya’da bir ilk olacak İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’ni hayata geçireceklerini bildirdi.

Tillo Kalesi Cam Seyir Terası projesi 90 günde tamamlanacak!

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Tillo (Kaletül Üstad) Kalesinde yapılacak olan Cam Seyir Terası projesini mahallinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Edirne Sulama projesi inşaatı sürüyor!

Trakya Kalkınma Ajansı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında Edirne İl Özel İdaresinin katkılarıyla yapılan ’Etkin Sulama Verimli Üretim’ projesi tanıtım programı gerçekleştirildi. ,

Trakya Cam, müşterilerini Bulgaristan tesislerinde ağırladı!

Şişecam Topluluğu’nun düzcam alanındaki faaliyetlerini yürüten Trakya Cam’ın iştiraki Trakya Glass Rus AO, Rusya ve Kazakistan’dan müşterilerini 11-14 Haziran 2015 tarihleri arasında Bulgaristan’da ağırladı.

Trakya Cam Intersolar 2015 Fuarı’nda!

Şişecam Topluluğu şirketlerinden düzcam alanında faaliyet gösteren Trakya Cam Sanayii A.Ş., 10-12 Haziran 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen Intersolar 2015 Fuarı’nda ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Trakya Cam Yılın Cephe Malzemesi ödülü aldı!

Türkiye’nin lider düzcam üreticisi Trakya Cam, bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘2014 Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde ‘Isıcam Sinerji T’ ürünüyle ‘Yılın Cephe Malzemesi’ ödülüne layık görüldü.

Riva’ya Cam Sanat Merkezi kuruluyor!

“Riva Cam Sanatı ile Buluşuyor” Projesi’yle kurulacak olan Cam Sanat Merkezi’yle ilgili genel kurula bilgi veren Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu merkezde eğitim, satış ve tanıtım çalışmaları yapılacağını söyledi.

Trakya Cam projesi Haberi

Trakya Cam projesi

Trakya Cam Sanayi tarafından yapılan açıklama şöyle;


Sermaye Piyasası Mevzuatından kaynaklanan yükümlülüklerin mevzuatla belirlenen kurallar çerçevesinde yerine getirilmesi ve bu kapsamda da, faaliyetlerin daha etkin bir şekilde sürdürülebilmesi amacıyla, merkezi bir anlayış benimsenerek Ana Şirket bünyesinde buna uygun bir yapılanmaya gidilmiştir.


Buna göre, öteden beri Şirket'imizin Sermaye Piyasası Mevzuatından kaynaklanan yükümlülüklerinin yerine getirilmesine ilişkin çalışmalar, Ana Şirket Finansal İşlemler Grup Başkanlığı'na bağlı Yatırımcı İlişkiler Bölümü'nün yönlendirme ve koordinasyonu altında yürütülmektedir. 


Bu bağlamda, Sermaye Piyasası kurulu (SPK)'nun Seri: II, No: 17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliğinin 11. maddesi gereğince belirlenen Şirket'imiz Yatırımcı İlişkiler Bölüm sorumluları ve iletişim bilgileri aşağıda pay sahiplerimizin bilgisine sunulmuştur.


Adı Soyadı  E-mail    Telefon

Beyza Genç  [email protected]  0 212 350 36 87

Kemal Tansu Akalın  [email protected]  0 212 350 34...