25 / 07 / 2024

Trakya Cam yatırımcı ilişkileri bölümü

Trakya Cam yatırımcı ilişkileri bölümü

Trakya Cam Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Trakya Cam yatırımcı ilişkileri bölümü sorumlularının ismini ve iletişim bilgilerini yayınladı.

Yabancı yatırımcı gözünü Trakya’ya dikti: Bölgede arsa fiyatları arttı!

Deprem riskinin az olduğu Trakya yatırımcıların yeni göz bebeği oldu. Bölge son günlerde yabancı yatırımcıların radarına girdi. İlk sırayı ise Çinliler alıyor.

Trakya bölgesi yabancı yatırımcıların radarında! Çinli yatırımcılar Trakya'da fabrika arıyor!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Trakya bölgesi yatırımcıların yeniden gözdesi haline geldi. Yabancı yatırımcılar fabrika yatırımı için Trakya bölgesinde arayışa girdi.

Konut stokundaki yetersizlik arsaya olan talebi artırdı! Yatırımcıların gözü 1'e 10 kazandıran arazilerle Trakya'da!

İstanbul'un günden güne büyümesiyle konut sorunları artmaya devam ediyor. Konut stokunun yetersiz kalması ve kira fiyatlarının artmasıyla İstanbullu yatırımcı gözünü 1'e 10 kazandıran arazilerle Trakya'ya çevirdi. 

İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçti! Arsa almak isteyen yatırımcılar iyi araştırsın!

Türkiye'de arsa ve tarla gibi konut dışı satışlar konut satışlarını geçerek, yüzde 60'a ulaştı. İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçerken, Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök arsa almak isteyen yatırımcıları uyardı.

Konut yatırımcısı Trakya ve Güney Marmara’ya yöneliyor!

Konut kredilerindeki faiz oranlarındaki yükseliş, gayrimenkul piyasasında da paranın seyrini değiştirdi. Yatırımcı Trakya ve Güney Marmara’ya yönelmeye başladı. 

Trakya Cam yatırımcı ilişkileri bölümü sorumlularını yayınladı!

Trakya Cam Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Trakya Cam yatırımcı ilişkileri bölümü sorumlularının ismini ve iletişim bilgilerini yayınladı.

Mütekabiliyet yasası konut ya da işyeri almayı planlayan yerli yatırımcıları vuracak!

Yerli yatırımcıyı uyarıyoruz; bugün almayı düşündüğünüz ev 100 bin liraysa, yasa yürürlüğe girdiği zaman en az 150 bin liraya yükselecek

Akfen GYO, aylık yatırımcı raporunu açıkladı!

Akfen GYO, Nisan ayı yatırımcı raporunu kamuoyuna açıkladı

Van turistler ve yatırımcıları bekliyor!

Deprem felaketini yaşayan Van'ın tarihi ve doğal güzellikleri, turistler ve yatırımcıları bekliyor

Mütekabiliyet yasası ile Arap yatırımcının oturma izni sorunu da çözülecek!

Mütekabiliyet'te Arap yatırımcının oturma izni sorunu da çözülüyor. Şehircilik Bakanı Bayraktar çalışma başlattıklarını açıkladı. Sektör "Vize, alım kararını etkiler" diyor

Uluslararası Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği'ne yurt dışından gelen talepler artıyor!

Mütekabiliyetin yasalaşması ile birlikte Uluslararası Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği'ne yurt dışından gelen ilgi ve talepler artıyor

Diyarbakır OSB'de 140 yatırımcıya fabrika arsası bulunamadı!

Teşviklerden yararlanmak için Diyarbakır'a gelen 140 yatırımcıya OSB içinde fabrika arsası bulunamadı

Uluslararası Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (REIA), Almanya'da irtibat ofisi kurdu!

Uluslararası Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (REIA), uluslararası kuruluşlarla işbirliği yaparak Türk Gayrimenkul sektörünün dünya çapında temsil edilmesini hızlandırıyor

Trakya Cam yatırımcı ilişkileri bölümü Haberi

Trakya Cam yatırımcı ilişkileri bölümü

Trakya Cam Sanayi tarafından yapılan açıklama şöyle;


Sermaye Piyasası Mevzuatından kaynaklanan yükümlülüklerin mevzuatla belirlenen kurallar çerçevesinde yerine getirilmesi ve bu kapsamda da, faaliyetlerin daha etkin bir şekilde sürdürülebilmesi amacıyla, merkezi bir anlayış benimsenerek Ana Şirket bünyesinde buna uygun bir yapılanmaya gidilmiştir.


Buna göre, öteden beri Şirket'imizin Sermaye Piyasası Mevzuatından kaynaklanan yükümlülüklerinin yerine getirilmesine ilişkin çalışmalar, Ana Şirket Finansal İşlemler Grup Başkanlığı'na bağlı Yatırımcı İlişkiler Bölümü'nün yönlendirme ve koordinasyonu altında yürütülmektedir. 


Bu bağlamda, Sermaye Piyasası kurulu (SPK)'nun Seri: II, No: 17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliğinin 11. maddesi gereğince belirlenen Şirket'imiz Yatırımcı İlişkiler Bölüm sorumluları ve iletişim bilgileri aşağıda pay sahiplerimizin bilgisine sunulmuştur.


Adı Soyadı  E-mail    Telefon

Beyza Genç  [email protected]  0 212 350 36 87

Kemal Tansu Akalın  [email protected]  0 212 350 34...