02 / 05 / 2024

Konut stokundaki yetersizlik arsaya olan talebi artırdı! Yatırımcıların gözü 1'e 10 kazandıran arazilerle Trakya'da!

Konut stokundaki yetersizlik arsaya olan talebi artırdı! Yatırımcıların gözü 1'e 10 kazandıran arazilerle Trakya'da!

İstanbul'un günden güne büyümesiyle konut sorunları artmaya devam ediyor. Konut stokunun yetersiz kalması ve kira fiyatlarının artmasıyla İstanbullu yatırımcı gözünü 1'e 10 kazandıran arazilerle Trakya'ya çevirdi. 



Asrın felaketi sayılan Kahramanmaraş Depremi ile birlikte beklenen Marmara Depremi, İstanbulluların yönünü Trakya’ya çevirmesine yol açtı.

BİR TELEFON FİYATINA ALINAN ARAZİLER 10 KAZANDIRIYOR!

Trakya arsa satışlarına olan ilgi gittikçe artıyor.  Geçtiğimiz yıllarda sıfır telefon fiyatına satılan arazilerin fiyatını 10’a katlaması yatırımcıların iştahını artırıyor.

Öz Engin İlbeyoğulları Arsa Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı ve Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Engin Demirbağ, geçmişten bugüne  yatırımcısına hep kazandıran Trakya’nın, jeopolitik konumunun ve doğal güzellikleri sayesinde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yatırımcısına kazandırmaya devam edeceğini açıkladı.

 Konut stokundaki yetersizlik arsaya olan talebi artırdı! Yatırımcıların gözü 1 e 10 kazandıran arazilerle Trakya da!

NE ALTIN NE DOLAR, EN MANTIKLI YATIRIM ARSA!

Trakya Bölgesi'ndeki arsaların değerini 1'e 10 katladığını belirten  Demirbağ, Kırklareli, Tekirdağ olmak üzere bölgede ticari kullanım amacıyla ve yatırımlık arazi alanların kazançlarının normal arazi yatırımının üstünde olduğunu söyledi. 

Trakya Bölgesi, son on yıldaki dev projeleri hayata geçirmesiyle beklenen ve planlanandan çok daha fazla cazip hale geldi. Planlı ve model projelerle her geçen gün daha da değerlenen Trakya, 1915 Çanakkale Köprüsü, büyük sanayi bölgeleri, deniz limanı ve daha birçok devlet destekli yatırımla büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. 

 

TRAKYA BÖLGESİ'NDEKİ ARSALAR YATIRIMCISINA KAZANDIRACAK!

Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Engin Demirbağ, İstanbul’daki konut ve kira fiyatlarındaki artış oranına dikkat çekerek,  pandemi sonrası daire fiyatlarının bir anda tavan yaptığı gibi Trakya Bölgesi’nde arazi, tarla, fabrika, dükkân gibi ticari mülklerde de yatırımcısına kazandıracağını belirtti.

Demirbağ Trakya'da  metrekare fiyatının 70 bin TL’yi aştığı arsalar olduğunu  ve bu arsaların şuanda bölgedeki en kârlı yatırım arsaları olduğunu açıkladı.

 Konut stokundaki yetersizlik arsaya olan talebi artırdı! Yatırımcıların gözü 1 e 10 kazandıran arazilerle Trakya da!

Pandemi ve Kahramanmaraş Depremi sonrasında arsa, tarla, çiftlik arazisine olan ilginin arttığını belirten Demirbağ, özellikle Tekirdağ, Kırklareli'nden yoğun talep aldıklarını açıkladı.

İnsanların doğa ve köy yaşamını sevidiğini belirten Demirbağ, Tekirdağ, Kırklareli'de yeni satışa çıkarılan  1000 metrekarelik bir arsanın fiyatı 145 bin TL’den başladığını belirtti. Demirbağ yatırımcılara arsa yatırımı ile ilgili uyararak ''Daha uygun fiyata arsa bulabilirim umuduyla bekleyen bütün yatırımcılar keşke o gün o fiyata alsaydım diyecek. Örneklerini son iki yılda çok yaşadık” ifadelerini kullandı.

Yatırımcılar rotasını arsa piyasasına çevirdi!

Sit alanı arsa nasıl değerlendirilir?

Geri Dön