29 / 04 / 2024

Yatırımcılar rotasını arsa piyasasına çevirdi!

Yatırımcılar rotasını arsa piyasasına çevirdi!

Gayrimenkul fiyatlarının hızla yükselmesi insanları geleneksel konut yatırımlarından uzaklaştırarak alternatif fırsatlara yöneltirdi. Bu kapsamda yatırımcılar dikkatini arsa piyasasına çevirdi.



Son dönemde, büyük kentlerde görülen nüfus yoğunluğu, insanları geleneksel konut anlayışından uzaklaştırarak alternatif fırsatlara yönlendirmeye başladı. Kent yaşamının hızla çoğalan kalabalığı, günlük hayatın koşuşturması ve stresiyle beraber, insanları daha sakin, doğayla iç içe bir yaşam arayışına itiyor. Bu sebeple birçok kişi arsa yatırımlarına yönelerek şehir yaşamının sıkıntılarından kaçmak ve daha huzurlu bir yaşam alanı oluşturmak isterken, getiri potansiyeli yüksek olan arsa yatırımının kazançlı olması bilinciyle hareket ediyor.

Yatırımcılar rotasını arsa piyasasına çevirdi!

ARSA YATIRIMLARI, SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR FİNANSAL GELECEK OLUŞTURMAYI MÜMKÜN KILIYOR

Şehir yaşamının yükselen sıkışıklığıyla karşı karşıya kalan bireyler, farklı yatırım fırsatlarına yöneliyorlar. Yeni bir yaşam trendi olarak öne çıkan arsa yatırımları, gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen kişiler arasında giderek popülerlik kazanıyor. Büyük metropollerde yaşamanın beraberinde getirdiği kalabalık, trafik stres ve yüksek yaşam maliyetleri gibi birçok zorluk, bireylerin daha huzurlu, konforlu ve doğal alanlarda yatırım yapmayı tercih etmelerine sebep oluyor. 

Gayrimenkul piyasasında güçlü alternatif sunan arsa yatırımları, vatandaşların arazi satın alarak önümüzdeki süreçte değer kazanma potansiyeline sahip bir varlık elde etmek mümkün kılıyor. Vatandaşlar, kalabalık şehirlerin getirdiği koşuşturmacadan kaçmak ve daha sakin bir yaşam tarzı benimsemek için doğal güzelliklere sahip bölgelerde yatırım yapmayı tercih ediyor. Yeşil alan ve doğal güzelliklere sahip arsalar, bireylerin daha sakin ve doğal bir yaşam tarzı benimsemelerini sağlıyor.

Yatırımcılar rotasını arsa piyasasına çevirdi!

ARSA YATIRIMLARINA İLGİ ARTTI

Arsa yatırımlarına olan ilginin artmasının temel sebepleri arasında, arsa yatırımlarının potansiyel getiri fırsatları, yatırımcıların portföylerini çeşitlendirme ihtiyacı ve doğal yaşam arzusu bulunuyor. Arsa yatırımları, daha huzurlu bir yaşam tarzı benimseme arayışında olan vatandaşlar için cazip bir seçenek durumuna geliyor. Ülkenin yeni nesil arsa markası Arsago, yüksek getiri potansiyeline sahip projeli arsa seçenekleriyle, yatırımcıların yükselen arsa taleplerini karşılamaya devam ediyor. Arsago, şehir hayatından uzaklaşıp doğada yeni bir başlangıç yapmak isteyen bireyler için yeni nesil yaşam ve yatırım alanları oluşturuyor.

Yatırımcılar rotasını arsa piyasasına çevirdi!

CÜNEYT GAZİ KOÇAK: YÖN VEREN BİR GÜÇ OLMAYI HEDEFLİYORUZ

Go Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Gazi Koçak, Büyük kentlerde artan sorunlarıyla birlikte, projeli arsa yatırımlarına olan ilgi önemli ölçüde artış gösterdiğini belirtti.

"Arsago olarak, yatırımcılara ve müşterilere sunduğumuz benzersiz çözümlerle bu talebi karşılamak için çalışıyoruz" diye ifade eden Koçak, "Her bireyin kolay ve güvenilir bir şekilde arsa sahibi olmasını sağlamayı ve yatırımlarını en iyi şekilde değerlendirmelerine yardımcı olmayı amaçlıyoruz" dedi.

Gayrimenkul sektöründeki bilgi ve tecrübeleri, kaliteli projeleri ve uzman kadrosu ile Türkiye'nin en büyük arsa yatırım markası olma yolunda adımlar attıklarını söyleyen Koçak, "Go Şirketler Grubu olarak, gayrimenkul sektöründe sadece bir adım önde olmayı değil, yön veren bir güç olmayı hedefliyoruz. Müşterilerimizin mutluluğu, akıllı yatırımcıların kazancı ve profesyonel ekibimizin başarısıyla birlikte, bu hedefimize en kısa zamanda ulaşmayı planlıyoruz." dİye ifade etti.

2023'ün ilk 7 ayında kurulan şirket sayısı yüzde 1,8 azaldı!

SGK-SSK, Bağ-Kur emeklisine çiftte maaş müjdesi! Paralar hemen hesaplara yatırılıyor: 7.500, 9.000, 10.000 TL

Satılık konut fiyatlarındaki artış yıl sonunda yüzde 50 bandında düşüşe geçecek!

 


Geri Dön