28 / 04 / 2024

Altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi! Gümüşe talep artıyor

Altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi! Gümüşe talep artıyor

Altın fiyatları son günlerde her en kadar düşüşe geçsede her geçen ay yükseliş trendini koruyor. Hal böyle olunca altın yatırımcılarının altın alımları her geçen ay azalıyor. Bu durum karşısında altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi. 



Altın fiyatları şu günlerde sert düşüş yaşadı. 7 ay öncesine geri dönen altın fiyatları her ne kadar düşüş yaşasada geçtiğimiz senelere göre yükseliş trendine devam ediyor. Uzmanlara göre de altındaki yükselişlerin devam edecek olması yatırımcıların yüzünü güldürürken bir yandan da altın almak isteyenleri zor duruma sokuyor. Fiyatların yükselmesi ile alım gücü azalan yatırımcılar altından daha düşük fiyatlı olan gümüşe yönelmeye başladı. Gümüşe talep her geçen gün artmaya başladı.

Altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi! Gümüşe talep artıyor 

YATIRIMCILAR ROTASINI GÜMÜŞE ÇEVİRDİ

Elinde belli bir birikmişi olan yatırımcılar, altın fiyatlarının yüksek olmasından kaynaklı gümüşe yönelmeye başladı. Gümüşe olan talep her geçen gün artarken, hatta öyle bir duruma gelindi ki artık düğünlerde ve törenlerde altın yerine gümüş takılmaya başlandı. Gümüş satıcıları, altın yerine artık takı olarak gümüşün tercih edildiğini söyleyerek gümüşe talebin arttığını açıkladı.  

Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı gümüş olmuştu. Gümüş geçtiğimiz yıl yüzde 45 kazanç sağlarken altını geçmişti. Peki 1 gram gümüş ne kadar? Gümüşşün gram fiyatı kaç lira? 7 Ekim Cumartesi gümüş fiyatları kaç TL? Bugün gümüş fiyatları kaç lira? 7 Ekim 2023 gümüş alış satış fiyatları...

7 EKİM 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? BUGÜN GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA?

7 Ekim 2023 gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde güçlü doların etkisi ile gerileyen gümüşün ons fiyatı 21,58 dolar oldu. Yatırımcılar ''1 gram gümüş ne kadar? Gümüşün gramı kaç lira? Bugün gümüş ne kadar oldu?'' sorularını arama motorlarında araştırıyor.  Gümüşün gram alış fiyatı 18,98 lira, gümüşün gram satış fiyatı ise 19,88 lira oldu.

Altın yükseliş için ilk adımı attı! Gram altın tekrar 1700 liranın üzerinde! 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları dibe vurdu! 6 Ekim Cuma altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altın atağa geçti! Fiyatlar adeta fırladı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan acil baksın! 6 Ekim Cuma altın fiyatları

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön