05 / 05 / 2024

Kazım Köseoğlu kim

Kazım Köseoğlu kim

Türkiye'de ve yurt dışındaki başarılı faaliyetleriyle sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Esas Gayrimenkul; projeleri ve uyguladığı yatırım stratejileri ile ticari gayrimenkul alanının dinamiklerine yön veriyor.

Kazım Köseoğlu kimdir?

Esas Gayrimenkul Yönetici Ortağı Kazım Köseoğlu kimdir? Kazım Köseoğlu ne zamandan beri Esas Gayrimenkul'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor? İşte Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Köseoğlu...

'Marmara depreminin eli kulağında' diyen Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu'ndan bir de tsunami uyarısı geldi!

Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu 'Marmara depreminin eli kulağında' diyerek çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu'nun o açıklamaları...

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Profundo Mimarlık Danışmanlık Proje Mühendislik Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Profundo Mimarlık Danışmanlık Proje Mühendislik Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Ltd.Şti. Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Köseoğlu tarafından kuruldu.

Ata Köseoğlu kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Ata Köseoğlu kimdir? İşte HAta Köseoğlu'nun biyografisi...

Köseoğlu Enerji İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köseoğlu Enerji İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Cuma Köse tarafından kuruldu.

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Tayfun Küçükoğlu: Binalarda enerji verimliliği için kullanıcılar teşvik edilmeli!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu Enerji Verimliliği haftası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Gelecekte var olmak için sınırlı kaynaklarımızı daha verimli kullanarak ‘az ile çok’ yapmalıyız” dedi.

Haydar Kösoğlu vefat etti!

İstanbul Kadıköy’ün ünlü müteahhitlerinden, Beşiktaş eski asbaşkanlarından ve Divan Kurulu Üyesi Haydar Kösoğlu hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Kartala Turizm Otelcilik Tarım Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kartala Turizm Otelcilik Tarım Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir’de 60 bin TL sermaye bedeli  ile Orçun Kutluad, Mehmet Ali Köseoğlu, Ayhan Soysal ve Atilla Kuduoğlu tarafından kuruldu.

Mıstaçoğlu Holding'ten Kırgızistan'a karma proje! 

Türkiye, Kırgızistan'da en çok yatırım gerçekleştiren ilk 5 ülke arasında yer aldı. Mıstaçoğlu Holding, Kırgızistan'da AVM, otel ve gayrimenkul geliştirme yatırımlarına hız verdi...

Münir Karaloğlu'ndan Kırklar Dağı'nın imara açılmasına tepki!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, türkülere konu olan Kırklar Dağı'nda 9 yıl önce yapımına başlanan, sonrasında mahkeme kararıyla yıkılan konutlar için imar izni veren, dönemin belediye başkanı ve belediye meclis üyelerinden hesap soracağını dile getirdi. 

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından kuruldu.

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından açıldı.

Kazım Köseoğlu kim Haberi

Kazım Köseoğlu kim

Türkiye'de ve yurt dışındaki başarılı faaliyetleriyle sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Esas Gayrimenkul; projeleri ve uyguladığı yatırım stratejileri ile ticari gayrimenkul alanının dinamiklerine yön veriyor. Esas Holding bünyesinde; Türkiye'deki ve yurt dışındaki yatırım fırsatlarına odaklanmış en yenilikçi şirketler arasında yer alan Esas Gayrimenkul; ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyetlerini gerçekleştiriyor. Yurt dışında özellikle İngiltere odaklı olarak ilerleyen Esas Gayrimenkul; yurt içinde ise sıfırdan yapma stratejisi ile belirlenen şehirlerde alışveriş merkezi yatırımlarını hayata geçiriyor. 

Türkiye'de toplam 300 milyon dolarlık bir yatırım yöneten Esas Gayrimenkul'un başlıca yurt içi projeleri Kurtköy Aeropark, Maltepe Ofispark, Kavacık Esas Plaza, Bolu 14 Burda AVM, Kocaeli 41 Burda AVM ve Çanakkale 17 Burda AVM. Yurt dışında da yatırımlarına aktif bir şekilde devam eden Esas Gayrimenkul'un İngiltere'de...