30 / 04 / 2024

Kazım Yücem kayseri kentsel dönüşüm

Kazım Yücem kayseri kentsel dönüşüm

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Kazım Yücel, kentsel dönüşüm çalışmalarının, modernleşmeye gerçekten ihtiyaç duyan alanlarda değil de, daha kolay yapılaşma sağlanabilecek bölgelerde uygulandığını öne sürdü.

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki konutların kuraları çekildi!

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 3 blok 81 dairenin kura çekimleri yapıldı.

Kayseri Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel Dönüşüm'de anahtarlar teslim edildi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Kazım Karabekir Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen 109 dairenin anahtar teslimi gerçekleşti.

Kayseri Kazım Karabekir'de 208 daire sahiplerine teslim edildi!

Kayseri Kazım Karabekir Mahallesi'nde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bitirilen 6 blok 208 dairenin kura çekimi ve anahtar teslim töreni yapıldı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki törende konuşma yaptı...

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm'de binalar yükseliyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulundu. Büyükkılıç, toplam 428 dairenin Kasım ayında teslim edileceğini söyledi.

Kayseri meydanları şehir ekonomisini canlandıracak!

MHP Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Kazım Yücel, Kayseri'de yapılacak olan meydana projelerin şehir ekonomisine canlılık getireceğini söyledi.

4. Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri gerçekleştirildi!

Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri, İZODER, Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliği ile Kayseri’de gerçekleştirildi..

Kazım Yıldız İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazım Yıldız İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Yıldız tarafından kuruldu. 

Kayseri Kazım Karabekir'de 392 konutun temeli atıldı!

Kayseri'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kazım Karabekir Mahallesinde başlatılan çalışma için 7 bloklu 392 konutun temeli atıldı. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Kazım Türker: İzmir'in geleceğine 5 milyar TL yatırdık!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, hedeflerini Ekonomist'e anlattı, Türker, "İzmir'in geleceğine 5 milyar TL yatırdık." dedi.

Melikgazi Kazım Karabekir Mahallesi'nde dönüşüm devam ediyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kazım Karabekir Mahallesi’nde devam eden Kentsel Dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Kazım Türker: Göztepe'nin yanında durduk!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker yaptığı açıklamada "Göztepe'nin, Mahall Bomonti İzmir logolu formasıyla kazandığı bu başarı bizim için gururdur" dedi

Melikgazi Kazım Karabekir Mahallesi yeniden inşa edilecek!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaptığı açıklamada Kayseri Melikgazi Kazım Karabekir Mahallesi'nin yeniden inşa edileceğini söyledi.

Kayseri'de 2017 ulaşım yılı olacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'de ulaşımı daha fazla rahatlatacak olan projelerin bir bir hayata geçirileceğini belirtti. Başkan Mustafa Çelik, bu yılı ulaşım yılı ilan ettiklerini belirtti ve projeleri önümüzdeki günlerde açıklayacağını kaydetti.

Kazım Yücem kayseri kentsel dönüşüm Haberi

Kazım Yücem kayseri kentsel dönüşüm

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Kazım Yücel, kentsel dönüşüm çalışmalarının, modernleşmeye gerçekten ihtiyaç duyan alanlarda değil de, daha kolay yapılaşma sağlanabilecek bölgelerde uygulandığını öne sürdü. 


MHP Kocasinan Meclis Üyesi Kazım Yücel, kentteki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Kocasinan Belediye Meclisi'nde çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Yücel, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak Kocasinan Belediyesi'nde meclis üyeliği görevimize hala devam etmekteyiz. 2 buçuk yıl gibi bir süreyi tamamladık. Ayda olağan bir veya iki toplantımızı onun haricinde grup başkanımız başkanlığında grup toplantılarımızı yapıp belediye meclisine gelen kararları inceliyoruz ve meclis toplantı salonuna gittiğimizde birçok konuya vakıf bir şekilde Kayserimize faydalı olacak konuları 'evet' veya 'hayır'larla veya komisyona havale etmekle görevimizi yerine getiriyoruz." diye konuştu.

Küçük Mustafa ve Hunat Mahallelerinin kentsel dönüşüm programlarına...