23 / 07 / 2024

kc grup güven konutları fiyat

kc grup güven konutları fiyat

KC Group'un Taşdelen'de inşa ettiği Güven Konutları'nda 77 ile 167 metrekare alanlı konutların fiyatı 110 bin 204 YTL'den başlıyor ve 281 bin 913 YTL'ye yükseliyor. Kampanya kapsamında toplam 191 konut satılacak.

Özen Kuzu ve Güven Kuzu'dan yeni şirket!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu ile Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu bugün yeni bir şirket daha kurdular. 

Güven Kuzu: KDV ve kredi faizlerinin düşmesi gerekiyor!

Kuzu Grup, dünyanın 3 kıtasında ve Türkiye'nin dört bir yanında faaliyetlerine devam ediyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, "Sektörde talebi artırmak için KDV ve kredi faizlerinin düşmesi gerekiyor. Yapılan bu çalışmalar sektöre olumlu bir şekilde yansıyacak" diyor.

Güven, inşaat sektörünün olmazsa olmazı!

OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, nşaat sektöründeki gelişmelerin projeleri olduğu kadar sektörü de büyüttüğünü söyledi. Pala “Güven, inşaat sektörü için olmazsa olmaz'' diye konuştu.

KC Grup'ta eski ortaklar anlaşamadı, 'gizli ortak' iddiası gündemde!

Bir kaç yıl öncesine kadar inşaat sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan KC Grup’un ortakları mal paylaşım kavgasına girdi. Ortaklar birbirlerine karşı dava açtı.

Celalettin Güvenç TOKİ konut indirimi için devreye girdi!

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun ve Kamu Şirket Personelleri Derneği (KAŞİP) Genel Başkanı Hakan Aydın'ı makamında kabul eden Başkan Güvenç, esnaf ve işçiler için indirim ve ödeme kolaylığı hakkında bilgi verdi

Ali Güvenç Kiraz İmar Transferi Sertifikası'nı yazdı!

Çevre ve Şehircilik bakanlığı imar transferi sertifikası çıkarılacağını ve bu şekli ile imarı kısıtlanmış alanlarda mağduriyetin önüne geçileceğini açıkladı. Ali Güvenç Kiraz İmar Transferi Sertifikası'nı yazdı.

Tüketici güven endeksi Ekim'de yüzde 5 düştü!

Tüketici güven endeksi Ekim'de yüzde 5 düştü. Endeksin 100'den büyük olması tüketici güveninde iyimser durum, 100'den küçük olması ise tüketici güveninde kötümser durum olduğunu gösteriyor.

İnşaat ve hizmet sektörü güven endeksleri geriledi!

Türkiye istatistik Kurumu (TÜİK). ekim ayına ilişkin sektörel güven endekslerini yayımladı. Buna göre, mevsim etkilerinden arındırılmış hizmet sektörü güven endeksi yüzde 1,1 azaldı.

Tüketici güven endeksi yüzde 4,9 azaldı!

TÜİK ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası işbirliği ile yürütülen tüketici eğilim anketi sonuçlarından hesaplanan tüketici güven endeksi, ekim ayında bir önceki aya göre yüzde 4,9 azalarak 70,3 oldu.

İnşaat sektörüne güven yüzde 2 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ekim ayına ilişkin sektörel güven endekslerini yayımladı. İnşaat sektörü güven endeksi, ekimde aylık bazda yüzde 2,4, hizmet sektörü güven endeksi yüzde 1,1 azaldı...

İnşaat ve hizmet sektörü güven endeksleri geriledi!

İnşaat sektörü güven endeksi, ekimde aylık bazda yüzde 2,4, hizmet sektörü güven endeksi yüzde 1,1 azaldı, perakende ticaret sektörü güven endeksi ise yüzde 0,1 arttı...

Reel kesim güven endeksi 0.7 puan azaldı!

TCMB verilerine göre, ekim ayında reel kesim güven endeksi bir önceki aya göre 0.7 puan azaldı. Mevsimsellikten arındırılmış endeks ise bir önceki aya göre 2.1 puan arttı

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 2,4 geriledi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ekim ayına ilişkin sektörel güven endekslerini yayımladı. Ekimde mevsim etkilerinden arındırılmış inşaat sektörü güven endeksi yüzde 2,4, hizmet sektörü güven endeksi yüzde 1,1 azaldı.

kc grup güven konutları fiyat Haberi

kc grup güven konutları fiyat

1) Projenin adı: Taşdelen Güven Konutları

2) Yapımcı şirket: KC GROUP

3) Projenin lokasyonu: Merkez Mah. Sultanmurat Cad. No: 2 Taşdelen-Ümraniye/İSTANBUL

4) Toplam arsa alanı: 13 bin 321 metrekare

5) Toplam inşaat alanı: 44 bin 500 metrekare

6) İnşaata ne zaman başlanacak : Mart 2008

7) Ne zaman bitirilecek: Ağustos 2010

8) Konut sayısı: 4 adet konut bloğu ve ticaret sıra dükkanlardan oluşmaktadır. Toplam 191 daire ve 30 adet farklı metrekarelerde dükkan

9) En düşük ve en yüksek metrekareler: 77 - 167 metrekare

10) En ucuz ve en pahalı konutun fiyatı: 110 bin 204YTL - 281 bin 913 YTL


11) İstenilen minimum peşinat: 19 bin 328 YTL

12) En düşük taksit: 746 YTL / 84 AY % 1,20 FAİZ

13) Metrekare ortalama satış fiyatı:

14)...