20 / 05 / 2024

Kcn Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Kcn Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Kcn Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Koçan tarafından kuruldu.

Royal Smart Group İnşaat Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Smart Group İnşaat Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaman Arslan tarafından kuruldu.

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Güller Akarçay tarafından kuruldu.

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Talha Güven tarafından kuruldu.

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mucip Yıldırım tarafından kuruldu.

Özbaykal İnşaat Mühendislik İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Özbaykal İnşaat Mühendislik İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Baykal tarafından kuruldu.

Enzo Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık İhracat İthalat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Enzo Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık İhracat İthalat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Çinkay tarafından kuruldu.

Tugend Enerji Danışmanlık Ve Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Tugend Enerji Danışmanlık Ve Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Eren Akman tarafından kuruldu.

Efas Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Makina İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efas Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Makina İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdar Okur tarafından kuruldu.

Matessa Art Mimarlık Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matessa Art Mimarlık Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Acar tarafından kuruldu.

Mbm Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbm Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bozkurt tarafından kuruldu.

Gama Eng Yazılım Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gama Eng Yazılım Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özeren, Jalhongir Mamadov ve Kaan akın ortaklığında kuruldu.

Tek Grup Mühendislik İnşaat Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Grup Mühendislik İnşaat Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Atalay İlhan tarafından kuruldu.

Cemaks Proje Mühendislik Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Makina İthalat İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Cemaks Proje Mühendislik Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Makina İthalat İhr.Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Aksu tarafından kuruldu.

Kcn Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Kcn Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Kcn Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Koçan tarafından kuruldu.

Kcn Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Beyaz eşya ve otomotiv sektörü başta olmak üzere sac kalıp tasarımı mühendislik , ithalat , ihracat, üretim ve malzeme alım satımı yapılması Şirket amaç ve konularıyla ilgili olarak aşağıdaki işlemleri yapar: 1. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili...