05 / 05 / 2024

Özbaykal İnşaat Mühendislik İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!


Özbaykal İnşaat Mühendislik İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Baykal tarafından kuruldu.



Özbaykal İnşaat Mühendislik İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Baykal tarafından kuruldu.

Özbaykal İnşaat Mühendislik İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: A-İnşaat İşleri 1.Gerek kendisine ait, gerekse başka kişi ve kuruluşlara, firmalara, devlet veya mahalli idareler ile bunlara bağlı teşekküllere ait yerler ve gayrimenkuller üzerinde müteahhit yahut taşeron sıfatı ile her tür inşaat faaliyetlerini yürütür. 2.Bu işlerin icrası cümlesinden olmak üzere, konut, okul ve hastane binaları ile diğer her çeşit binalar ve siteler, oteller, moteller ve turistik tesisler, fabrikalar, petrol tankları ve tesisleri, ıslah, yol, sulama, baraj işleri, içme suyu ve kanalizasyon tesisleri ile sair bayındırlık ve ulaştırma işlerini ifa eder. 3.Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu, kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını yapar...ve anasözleşmede yazılı olan diğer işler
 


Geri Dön