03 / 05 / 2024

Kdmed Biyoteknoloji Sanayi adres

Kdmed Biyoteknoloji Sanayi adres

Kdmed Biyoteknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Ertunç ve İbrahim Işıldak tarafından kuruldu.

Al Zaintech Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Zaintech Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Doldur ve Alkar Yatırım Holding A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Extractom Biyoteknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Extractom Biyoteknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mark Majanı ve Tarek Alshayeb ortaklığında kuruldu.

Vision Global Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Vision Global Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 7.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Özkök tarafından kuruldu.

Livcell Biyoteknoloji Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Livcell Biyoteknoloji Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Faik Göksu tarafından kuruldu.

Id Laboratuvar Biyoteknoloji Sanayi Anonim Şirketi Kuruldu!

Id Laboratuvar Biyoteknoloji Sanayi Anonim Şirketi Maltepe’de Devrim Nükhet Karsu, Engin Narinç ve Levent Demirbaş ortaklığında kuruldu.

Dıagnoblue İlaç Tanı Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dıagnoblue İlaç Tanı Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bakır tarafından kuruldu.

Dovegen Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dovegen Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Karasu tarafından kuruldu.

Alyabiotech Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alyabiotech Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Erdoğan tarafından kuruldu.

Sina Biyoteknoloji İlaç Tanı Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sina Biyoteknoloji İlaç Tanı Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Bingöl, Şaban Orçun Kalkan ve Ahmed kerem Kapancı ortaklığında kuruldu.

Ars Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Aliye Aras Perk tarafından kuruldu.

Vaccizone Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Vaccizone Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 80 bin TL sermaye bedeli ile Nesrin Özeren tarafından kuruldu.

Fable Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Fable Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Ünver tarafından kuruldu.

Vision Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Laboratuvar Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Vision Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Laboratuvar Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şule Altındağ tarafından kuruldu.

Kdmed Biyoteknoloji Sanayi adres Haberi

Kdmed Biyoteknoloji Sanayi adres

Kdmed Biyoteknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Ertunç ve İbrahim Işıldak tarafından kuruldu.


Kdmed Biyoteknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

1. Şirket, Biyomedikal mühendisliği uygulamaları geliştirebilir, geliştirilmesi için dışarıdan danışmanlık hizmeti alabilir ve danışmanlık hizmeti verebilir. 2. Şirket, biyoteknoloji, biyokimya, kök hücre, farmakolojik, farmasötik, genetik, genomik, biyoinformatik alanlarında faaliyette bulunabilir, ürün ve hizmetler alabilir, satabilir, ithalat ve ihracatını yapabilir. 3. Şirket, genetik, genomik, farmasötik, biyolojik ve temel tıp bilimleri ile ilgili her konuda araştırma geliştirme, yenilik ve inovasyon, faaliyetlerinde bulunabilir. 4. Şirket, biyoteknoloji, biyokimya, genetik, genomik, laboratuvar, hastane ve sağlık sektörü ile ilgili her türlü cihaz tıbbi alet ve sarf malzemeleri alabilir, satabilir, üretebilir, ithalat ve ihracatını yapabilir. 5. Şirket, sağlık turizmi alanında...