04 / 05 / 2024

KDS Kentsel Dizayn Stüdyosu Mimarlık Mühendislik İnşaat iletişim

KDS Kentsel Dizayn Stüdyosu Mimarlık Mühendislik İnşaat iletişim

KDS Kentsel Dizayn Stüdyosu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sezgin Şener, Kemal Duran, Elif Bilge Duran tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Trabzon Dernekpazarı'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Trabzon'un Dernekpazarı ilçe merkezinin kentsel dönüşüme tabi tutulacağı bildirildi. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Yöresel mimariye özen gösterilerek ilçe merkezi modern ve sağlıklı bir yaşam alanı olarak yeniden dizayn edilecek." dedi.

TOKİ Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi ev fiyatları!

TOKİ Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi ev fiyatları 96 bin TL'den başlıyor. Dairelerin 4+1 şeklinde dizayn edildiği projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı Kentsel Yenileme kura sonuçları!

TOKİ Nevşehir Merkez Kale Etrafı Kentsel Yenileme kura sonuçları bugün açıklanacak. Dairelerin 3+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Nevşehir Merkez projesinde aylık taksitler 605 bin liradan başlıyor.

Dizayn Kentsel Proje Yapı Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Kentsel Proje Yapı Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Çınar tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Eylül 'de Güngören, Güven Mahallesi 'nde kuruldu.

Emek Semti kentsel dönüşüm projesinde metrekaresi 3 bin 930 TL'ye!

Ankara kentsel dönüşüm projelerinden Emek Semti'nde yer alan kentsel dönüşüm projesine 21 Eylül 2014 tarihinde başlandı. 350 ve 500 metrekarelik arsa alanı üzerinde kurulan projede daire tipleri 4+2 ile 5+1 şeklinde dizayn edildi.

Gülseren-Anayurt modern bir şeklide dizayn ediliyor!

Mamak'ın gecekondulasmasıyla sıkıntılı bölgelerinden biri olan Gülseren-Anayurt'ta kentsel dönüşüm projesi tüm hızıyla sürüyor. 440.000 metrekarelik bir alanda uygulanan projeyle, bölge yeniden ve modern bir seklide dizayn ediliyor

Muharrem Akdemir: Zonguldak'ı yeniden dizayn ediyoruz!

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, ''Şehrin kentsel kimliğini koruyarak kalkman, katılımcı planlama ile gelişen, çağdaş şehircilik ilke ve esaslarının uygulandığı Zonguldak'ı yeniden dizayn edeceğiz'' dedi.

KDS Kentsel Dizayn Stüdyosu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KDS Kentsel Dizayn Stüdyosu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sezgin Şener, Kemal Duran, Elif Bilge Duran tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

MSF Dizayn Peyzaj Mimarlık Kentsel Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

MSF Dizayn Peyzaj Mimarlık Kentsel Tasarım Limited Şirketi, Mustafa Almak tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 2 Mayıs'ta Bayrampaşa, Mega Center İş Merkezi, A Blok'ta kuruldu.

Ankara Yenimahalle Belediyesi 2 kentsel servis alanı satıyor!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, İvedik Mevkii ve Macun Mevkii bulunan 2 kentsel servis alanını satmak üzere ihaleye çıkardı...

MÜSİAD, Kentsel Dönüşüm konulu paneli düzenledi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, işsizlikten sonra en büyük sorunun kentsel dönüşüm olduğunu, Türkiye"nin bunu bugünden yarına mutlaka başarması gerektiğini söyledi

TOKİ, Trabzon'da 8 kentsel dönüşüm projesi uygulayacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı ile Trabzon Belediyesi işbirliğiyle kentte 8 kentsel dönüşüm projesi uygulama çalışması devam ediyor

Kaan Yücel: Kentsel dönüşüm bir gerekliliktir!

Kentsel dönüşümün lüks veya bir rant aracı değil, gereklilik olduğunu belirten Eston Yapı Genel Müdürü Kaan Yücel, ciddi bir depremde İstanbul’daki konutların dayanamayacağını dile getirdi

KDS Kentsel Dizayn Stüdyosu Mimarlık Mühendislik İnşaat iletişim Haberi

KDS Kentsel Dizayn Stüdyosu Mimarlık Mühendislik İnşaat iletişim

KDS Kentsel Dizayn Stüdyosu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sezgin Şener, Kemal Duran, Elif Bilge Duran tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu. 


KDS Kentsel Dizayn Stüdyosu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; BAYINDIRLIK MÜTEAHHİTLERİ a. Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını  yapmak.  b. Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir.  c. Her türlü katı...