28 / 08 / 2024

kdv avantajı

kdv avantajı

Eski düzenlemeden yararlanarak yüzde 1 KDV oranıyla satışına devam edilen inşaat projelerinden ev sahibi olmak için artık son şanslar. Firmaların elindeki stoklar tükenmek üzere. Markalı konut projelerinde KDV avantajı devam ediyor...

Büyükçekmece Yeşilyaka Su'da yüzde 1 KDV avantajı!

Mesa ve Nurol ortaklığı ile hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. Projede 472 müstakil villa bulunuyor.

Yeşilyaka Su projesinde hemen teslimde yüzde 1 KDV avantajı!

Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde hemen teslimde yüzde 1 KDV avantajı devam ediyor. Peki Yeşilyaka Su projesinde villa fiyatları ne kadar? 

Ankara Gamador Galya Center'da şirketlere özel 'KDV'si hemen, ödemesi vadeli' kampanyası başladı!

Ankara Gamador Galya Center'da şirketlere özel 'KDV'si hemen, ödemesi vadeli' kampanyası başladı. Ofis ve dükkanlarda yüzde 20 KDV avantajı ile sıfır faiz, 36 ay vadeli ödeme imkanı sunuluyor. 

Güneşli Venara'da hem 36 ay vade hem de yüzde 1 KDV avantajı!

Yüzde 1 KDV avantajı sunulan Venara Güneşli projesinde 36 aya varan vadeyle konut sahibi olunabiliyor. Güneşli Venara'da yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Venara Güneşli yüzde 1 KDV avantajıyla satışta! Yeni proje!

Yüzde 1 KDV avantajıyla satışa sunulan Venara Güneşli projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. İşte Venara Güneşli detayları...

Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı yüzde 1 KDV avantajıyla satışta! Yeni proje! 

Yeşilyaka Su projesinin son etabı yüzde 1 KDV avantajıyla satışa sunuldu. Peki Yeşilyaka Su projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Gayrimenkulde özel matrah ile KDV avantajı sağlayan yandı! 

Son zamanlarda Maliye, gayrimenkul sektörüne yoğunlaşmış durumda. Gayrimenkul sektörüne yönelik düzenlemeler bitmiyor. Bu düzenlemelerden biri de gayrimenkul satışlarındaki KDV özel matrah uygulaması oldu. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşümde KDV avantajında 'metrekare' şartı!

Evini kendi dönüştürene KDV oranı yüzde 18'den yüzde 1'e indi. Yüzde 1 KDV oranı için, yeni inşaat alanının mevcut inşaat alanının 1,5 katı ile sınırlandırıldı.

Validebağ Konakları’nda yüzde 10 KDV indirimi için son günler!

DAP Yapı, 2019’u önemli bir fırsat kampanyası ile uğurlamaya hazırlanıyor. Validebağ Konakları’ndan ev sahibi olmak isteyenler için başlatılan özel kampanyadan yıl sonunda tamamlanacak yüzde 10 KDV avantajına ek olarak, yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

Validebağ Konakları’nda yüzde 10 KDV indirimi 31 Aralık’ta sona eriyor!

DAP Yapı, Validebağ Konakları’nda ‘yüzde 10 + yüzde 10 fırsat’ kampanyasını devreye soktu. Şirket, yıl sonunda bitecek olan yüzde 10 KDV avantajına ek olarak olarak yüzde 10 indirim kampanyası başlattı.

Mahall Bomonti İzmir’de ofisler Aralık ayı sonuna kadar yüzde 8 KDV avantajlı!

İzmir’in en merkezi konumunda inşa edilen ve bomontiada, tiyatro ve opera salonu, alışveriş ve yaşam ayrıcalıklarıyla şehrin yeni çekim merkezi olmaya aday Mahall Bomonti İzmir’de ofisler Aralık ayı sonuna kadar yüzde 8 KDV avantajı sunuyor. 

Mahall Bomonti İzmir ofislerinde yüzde 8 KDV avantajı!

İzmir’in en merkezi konumunda yükselen Mahall Bomonti projesinde KDV avantajlı yılsonu kampanyası devam ediyor. Yeni sahiplerini bekleyen ofislerde yüzde 8 KDV fırsatı sunuluyor.

Maltepe Nuvo Dragos'ta 0,98 faiz 120 ay vade yüzde 0 KDV!

Yaşamın başladığı Maltepe Nuvo Dragos projesinde 0,98 faiz 120 ay vade yüzde 0 KDV avantajı sunuluyor.

kdv avantajı Haberi

kdv avantajı

Eski düzenlemeden yararlanarak yüzde 1 KDV oranıyla satışına devam edilen inşaat projelerinden ev sahibi olmak için artık son şanslar. Firmaların elindeki stoklar tükenmek üzere. Uzmanlar ev sahibi olmak isteyenlerin elini çabuk tutmasını öneriyor.... 




BU yılın başında yeni konut projelerinde 150 metrekareden küçük dairelerde Katma Değer Vergisi (KDV) oranı yüzde l'den yüzde 18'e çıkarılmıştı. Ancak ruhsatını 2012 yılında alan projeler bu artıştan etkilenmedi. 1 Ocak 2013 tarihinden önce ruhsat alan projelerde, büyüklükleri 150 metrekareye kadar olan dairelerin satışında KDV oranı yüzde 1 olarak uygulanmaya devam ediyor. Yüzde l'lik KDV avantajı uygulanan projelerde artık saydı miktarda konut kaldı. 


Okulların açılması ile birlikte konut satışlarında da artış bekleniyor. Bu avantajdan yararlanmak için artık son şans. Ev sahibi olmak istiyorsanız şimdiden adım atın. 


DAİRELER HIZLA TÜKENİYOR 


İstanbul'un...