28 / 04 / 2024

Güneşli Venara'da hem 36 ay vade hem de yüzde 1 KDV avantajı!

Güneşli Venara'da hem 36 ay vade hem de yüzde 1 KDV avantajı!

Firma: İnaş Yapı

Proje: Venara Güneşli

Yüzde 1 KDV avantajı sunulan Venara Güneşli projesinde 36 aya varan vadeyle konut sahibi olunabiliyor. Güneşli Venara'da yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.



Venara Güneşli projesi İnaş Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.  Satışların geçtiğimiz haftalarda başladığı Venara Güneşli projesinde toplam 211 adet konut yer alıyor.

Yüzde 1 KDV avantajı sunulan ve kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilen Güneşli Venara projesi 8 bin metrekare arsa alanına sahip.

Konutların dışında 12 adet ticari ünitenin de yer aldığı Güneşli Venara projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Venara Güneşli projesi 2 blok şeklinde inşa ediliyor. Söz konusu projede ayrıca 3 bin 500 metrekarelik peyzaj alanı da mevcut.

Güneşli Venara da hem 36 ay vade hem de yüzde 1 KDV avantajı!

Yüzde 1 KDV avantajı sunulan Venara Güneşli projesinde farklı sosyal alanlar da yer alıyor. Elektrikli şarj ünitelerinin bulunduğu Venara Güneşli'de fitness salonu, sauna, basketbol sahası,  Türk hamamı, otopark, toplantı salonları gibi sosyal alanlar da mevcut.

Teslimleri 27 ay sonra yapılacak olan Venara Güneşli projesinden konut sahibi olmak isteyenler 36 ay vade imkanından yararlanabiliyor. 


VENARA GÜNEŞLİ PROJESİ NEREDE?

Geçtiğimiz haftalarda satışa çıkarılan Venara Güneşli projesi lokasyonuyla da dikkat çekiyor. Söz konusu proje mega kent İstanbul’un toplu taşıma ağında birçok farklı hatta bağlantısı olan ve ana aktarma durakları arasında bulunan Mimar Sinan Metro durağına sadece 1 dakikalık yürüme mesafesinde inşa ediliyor

Web: https://venaragunesli.com/
Telefon: 444 91 94


Bizim Evler 9'da 36 ay vade fırsatı! Yıl sonunda teslim!

Acıbadem Konakları'nda faizsiz 48 ay vade fırsatı! 

Nexonya Fergana'da yılbaşı kampanyası başladı! Yüzde 35 peşinatla 60 aya varan vade!


projeye sor



Geri Dön