28 / 04 / 2024

Bizim Evler 9'da 36 ay vade fırsatı! Yıl sonunda teslim!

Bizim Evler 9'da 36 ay vade fırsatı! Yıl sonunda teslim!

Firma: İhlas Holding

Proje: Bizimevler 9

Bizim Evler 9 projesindeki konutlar için 36 ay vade imkanı sağlanıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin yıl sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor. 



İhlas Holding imzası taşıyan Bizim Evler 9 projesi, İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de hayata geçiriliyor.

2 blok olarak inşa edilen Bizim Evler 9'da 145 adet konut bulunuyor.  İhlas Holding  Bizim Evler 9 projesinde yer alan konutlar 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Peki Bizim Evler 9 projesinin arsa alanı kaç metrekare? İhlas Holding Bizim Evler 9 projesinde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Bizim Evler 9 projesinde yer alan konutların alanları kaç metrekare? 

Bizim Evler 9 da 36 ay vade fırsatı! Yıl sonunda teslim!

Arsa alanı 14 bin 607 metrekare olarak belirtilen Bizim Evler 9 projesi sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor. Bizim Evler 9'da Türk hamamı, çok amaçlı salon, bisiklet yolları, mini futbol ve basketbol sahaları, mescit, süs havuzları, kamelyalar ile fitness salonu ve sauna gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Butik site olarak inşa edilen Bizim Evler 9 projesi, Kanal İstanbul, Yüksek Hızlı Tren, Metro, Kuzey Marmara Otoyolu gibi ulaşım projelerine de yakın konumda yükseliyor. 

Geniş peyzaj alanlarının yer aldığı Bizim Evler 9 projesinin teslimlerinin yıl sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor. Söz konusu projeden konut sahibi olmak isteyenler 36 ay vade imkanından yararlanabiliyor. 

Bizim Evler 9 projesindeki daire büyüklükleri 144 metrekare, 174 metrekare ve 266 metrekare olarak belirlendi. 

Web: https://www.bizimevler.com.tr/bizimevler9/

 

Benesta Benleo Acıbadem'de yüzde 50 peşin kalanı 1 yıl sonra taksitle ödeme fırsatı!

Acıbadem Konakları'nda faizsiz 48 ay vade fırsatı! 

Nexonya Fergana'da yılbaşı kampanyası başladı! Yüzde 35 peşinatla 60 aya varan vade!


projeye sor



Geri Dön