07 / 05 / 2024

kdvden muaf arsa satışı

kdvden muaf arsa satışı

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde KDV'den muaf arsa satacak.

Belediyeden kaçırılmayacak fırsat! KDV'den muaf 9 arsa satacak!

Kırıkkale İli Yahşihan Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Yahşihan'da yer alan 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar KDV'den muaf.

İl Özel İdaresi KDV'den muaf arsa satacak! Konut ve ticaret imarlı arsa arayanlar dikkat!

Düzce İl Özel İdaresi İl Encümeni, Düzce Kültür Mahallesi'nde yer alan 3 bin 362 metrekarelik arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Konya Büyükşehir, 24 ay taksitle KDV'den muaf arsa satacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ilçesi, Çayır Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. 

İki şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi fırsatı! Milli Emlak'tan son dakika Mayıs 2024 müjdesi!

Milli Emlak, Amasya ve Konya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satış ihaleleri 21 Mayıs ve 22 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak satış ilanları: İki şehirde KDV'den muaf 45 adet arsa ve arazi satılıyor! 

Artvin ve Konya'da yer alan 45 adet arsa ve arazi satılıyor KDV'den muaf olarak satılıyor. Milli Emlak satış ilanlarını açıkladı. İşte ayrıntılar... 

Milli Emlak'tan Mayıs 2024 müjdesi! 10 bin TL'ye KDV'den muaf arsa satacak! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Amasya ve Sivas'ta yer alan arsa ile araziler için satış ihalesi düzenliyor. İşte o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan hem indirimli hem de KDV'den muaf arsa ile arazi satışı! Mayıs 2024 ihalelerinde son dakika!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Mayıs 2024 ihale ilanları kapsamında Amasya Merkez'de arazi ve Çorum Bayat'ta da yer alan arsayı satışa çıkardığını duyurdu. İşte o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan KDV'den muaf arsa ve arazi müjdesi! 23 bin TL'den başlayan fiyatlarla Mayıs ve Nisan 2024 fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Amasya ve Niğde'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin muhammen bedeli 23 bin TL'den başlıyor. 

Tekirdağ ve Kocaeli'de 42 adet gayrimenkul satılıyor! Milli Emlak satış: KDV'den muaf arsa, arazi ve iş yerleri!

Kocaeli Milli Emlak ve Tekirdağ Milli Emlak, 42 adet gayrimenkulü KDV'den muaf olarak satıyor. Peki Tekirdağ ve Kocaeli'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan Ankara ve bir şehirde daha arsa fırsatı! KDV'den muaf arsalar için bu tarihleri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Konya'da KDV'den muaf arsa satacak. Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren ihale ilanları bu ay içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan İstanbul ve bir şehirde daha KDV'den muaf arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul ve Konya'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsaların satış ihaleleri 26 Nisan ve 29 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Mayıs 2024 fırsatı! 3 şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Kastamonu ve Konya'da yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri Mayıs ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan büyük Nisan fırsatı! 3 şehirde KDV'den muaf arsa ve araziler satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 3 şehirde yer alan arsa ve arazileri KDV'den muaf olarak satışa çıkardı. İşte yatırımcıların merakla beklediği o ihale ilanları...

İki şehirde KDV'den muaf arsa satılacak! Milli Emlak'ın Nisan 2024 fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir ve Afyonkarahisar'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 4 Nisan ve 16 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan 3 ilde Nisan 2024 fırsatı! 130 bin liradan başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve arazi satacak! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir, İzmir ve Afyonkarahisar'da 3 gayrimenkul satacak. Söz konusu satış ihaleleri Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan İzmir ve 1 şehirde daha KDV'den muaf arsa fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İzmir ve Afyonkarahisar'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihaleleri 4 Nisan ve 25 Nisan tarihlerinde yapılacak.

kdvden muaf arsa satışı Haberi

kdvden muaf arsa satışı

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde KDV'den muaf arsa satacak. Söz konusu arsanın alanı 11 bin 548 metrekare olarak belirlendi.

Metrekare birim fiyatının 5 bin 25 TL olarak belirlendiği arsa için ödenecek muhammen bedel 60 milyon 627 bin TL, geçici teminat bedeli ise 1 milyon 818 bin 810 TL olarak belirlendi.

KDV'den muaf olarak satışa çıkan arsanın satış ihalesi 26 Ekim 2022 tarihinde saat 10:30'da Kırıkkale Belediyesi hizmet binası 3.kat Encümen odasında  gerçekleştirilecek.
 

TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Kırıkkale Belediye Başkanlığından:
1- Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda özellikleri belirtilen 1 adet taşınmazın 2886 sayılı yasanın 45. maddesi gereğince açık artırma usulü ile satışı yapılacaktır.


2- İhale ilanda belirtilen tarih ve saatte Kırıkkale Belediyesi hizmet binası 3.kat Encümen odasında yapılacaktır.
3) İhale Şartnamesi Emlak ve...